Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Γενηθήτω φως, πρώτη μέρα. Γενηθήτω ήλιος και αστέρια, τέταρτη μέρα.
Τρίτη, 19 Μαρτίου

σελ. 1/10

Φόλες

Το γέλι του Βενιζέλη (ποίημα)
ΤσουγδιέςΜας ήρθε η έμπνευση λόγω των τελευταίων γεγονότων και κάτσαμε και γράψαμε ένα ακόμα ποιητικό αριστούργημα. Ή είμαστε ταλέντα ή φτύνουμε.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Σάββατο, 1 Ιουνίου 2019

Όταν μπουκάρω Κανάλ Στρητ (άσμα)
ΑραλίκιΣυνεχίζουμε την παρουσίαση της νέας μεγάλης συλλογής τραγουδιών που θα γράψει ιστορία: Τα τσαϊκλίδικα! Ο κόσμος είναι πλέον ώριμος κι απελευθερωμένος αρκετά για να δεχτεί τα απαγορευμένα άσματα μιας εποχής μυστήριας, όπου όλοι πίνουμε αρωματικό μπαμπλετή από εφτασφράγιστη κούπα με χοντρό καλαμάκι και ζελεδάκια στον πάτο.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Κυριακή, 21 Μαΐου 2017  (1 σχόλ.)

Το βεϊπόρι απ' την Ασία (Άσμα)
ΑραλίκιΣυνεχίζουμε την παρουσίαση της νέας μεγάλης συλλογής τραγουδιών που θα γράψει ιστορία: Τα τσαϊκλίδικα! Ο κόσμος είναι πλέον ώριμος κι απελευθερωμένος αρκετά για να δεχτεί τα απαγορευμένα άσματα μιας εποχής καινούργιας, όπου ξεχνάμε τσιγαρίλα, τασάκια και πίσσες και μαθαίνουμε Ωμ, η-λίκουιντς, μοντς. Δες εδώ το δεύτερο τραγούδι της τρανής συλλογής, καραπρωτότυπο και με πιασάρικη μελωδία.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016  (1 σχόλ.)

Ν. Τραβάγιας: Ηλιακές εξάρσεις
ΑγγελούδιαΠοιος είναι αυτός ο αδαής που τολμά να πάρει τηλέφωνο το δαιμόνιο οπερέιτορ του κερατά νωρίς το πρωί; Θα υποστεί τις συνέπειες, στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς αυτοτελών ιστοριών του Νίκου Τραβάγια.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016

Mobile sites, αυτή η μάστιγα
Φέξε μουΚρατώντας το κινητό, προσπαθείς να μπεις στο άλφα ή το βήτα σάιτ να διαβάσεις τα νέα. Ετοιμάσου για έκπληξη: Μπροστά σου εμφανίζεται το κλαδεμένο mobile site.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016  (1 σχόλ.)

Της τσαγιέρας ο σκοπός (άσμα)
ΑραλίκιΣήμερα, τιμημένε περπατητή, παρουσιάζουμε τη νέα μεγάλη συλλογή τραγουδιών που θα γράψει ιστορία: Τα τσαϊκλίδικα! Ο κόσμος είναι πλέον ώριμος κι απελευθερωμένος αρκετά για να δεχτεί τα απαγορευμένα άσματα μιας εποχής παλιάς, πολύ παλιάς, στο Εδιμβούργο της Σκοτίας, όπου ο απόκληρος Nocturne έπινε μανιωδώς τσάγια κι έγραφε τον πόνο του σε έμμετρο στίχο. Τι νοσταλγία, τι πάθος. Για να πάρεις μια ιδέα από το μεγάλο αυτό έργο, δίνουμε στη δημοσιότητα το πρώτο, εντελώς πρωτότυπο τραγούδι με τίτλο "Της τσαγιέρας ο σκοπός"
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

Τα βήματα (ποίημα)
ΑραλίκιΚατακρεουργούμε τον Καβάφη για μία ακόμα φορά, αναίσχυντα και πρόστυχα. Στο παρόν βλακούργημα, ο ήρωας κοιμάται του καλού καιρού και ροχαλίζει, δηλαδή από δράση, μηδέν.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014  (3 σχόλ.)