ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Homo Normalis

Από Webmaster

ΓιαλαντζίΌπου και να κοιτάξεις, βλέπεις τη μόλυνση: Είναι παντού! Η αντάρα του Νορμαλισμού, απλώνεται ολούθε και οι εκπρόσωποί της έχουν πιάσει όλες τις καίριες θέσεις. Όντα περίεργα, προϊόντα της τηλεόρασης, των διαφημίσεων, των μαλθακών φοβιτσιάρηδων και υπερπροστατευτικών γονιών τους, της σκατοκοινωνίας και της εταιρικής νοοτροπίας. Τιμημένε περπατητή το ftou.gr σου παρουσιάζει με δέος τους νορμάληδες.


Από τα πολύ παλιά τα χρόνια, δηλαδή από τότε που η κοντοπίθαρη προπρογιαγιά σου η βαρέλα είχε νύχια σαν του γύπα μαύρα και σκληραγωγημένα και μύτη εξίσου γαμψή με τα νύχια και βρώμαγε σαν ξινισμένο γιαούρτι, από τότε, πώς τα λέω ο ρήτορας, η ανάγκη του ανθρώπου για αποδοχή από την κοινωνία ήταν μεγάλη. Ορισμένοι όμως το πήγαν ένα βήμα πιο πέρα: Για να νιώθουν ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και θαλπωρή, έφτιαξαν την κου κλαξ κλαν των νορμάληδων, τον κοινωνικό προβατισμό, την εμφανισιακή νόρμα: Εκείνοι να είναι οι πιο φυσιολογικοί απ' όλους και όλοι οι άλλοι οι απέξω να είναι περίεργοι.


Οι νορμάληδες είναι σαν τα κολοβακτηρίδια: Ραγδαία πολλαπλασιαζόμενη ομάδα ανθρωποειδών ύπουλων και υποχθόνιων που προσπαθούν απεγνωσμένα να φανούν νορμάλ και κουλ άτομα. Το ΟΜΑΔΑ πολύ τονισμένο, είναι πολύ σπάνιο να πετύχει κανείς ένα νορμάλη μόνο του. Το αποφεύγει! Αμερικάνες ανασφαλείς νορμάλες φέρνουν στα ραντεβού με γκόμενο την κολλητή τους φίλη. Ένας νορμάλης μόνος του παθαίνει τόσο γερή φρίκη που δεν έχει ομοίους του να τον σιγοντάρουν, που μπορεί να πάθει κόψιμο και τρεμούλες. Αφού λοιπόν έδωσα τον τσίφτικο ορισμό, και αφού ξεκαθάρισα εξ' ορισμού ότι είναι μάπα το καρπούζι, ας δούμε τώρα τα χαρακτηριστικά αυτού του φρούτου: Απαντάται σε όλες τις ηλικίες, σε όλες τις κοινωνικές ομάδες με έμφαση στους κονομημένους και αλλοτριωμένους σοσονάκηδες - σαπουνάκηδες. (Τώρα που κονομήσαμε, κάτσε να φερόμαστε όπως ο καλός ο κόσμος μη μας πάρουν για βλάχαρους και μας διώξουν από το ακριβό εστιατόριο και πού να τρέχουμε αλλού για αστακό μές στα κρύα και στα χιόνια.) Δες εδώ καμώματα:


Εδώ τώρα πρόσεξε: Οι νορμάληδες προσπαθούν να ΦΑΝΟΥΝ νορμάλ, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Καθόλου! Όπως είπε ένας operator στο IRC μας:

"Όσοι το παίζουν πιο νορμάλ κι απ' τους νορμάλ ενώ είναι για τον πούτσο, στην πραγματικότητα είναι πιο για τον πούτσο κι απ' αυτούς που είναι για τον πούτσο." (SRDRN)

Οι νορμάληδες ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ένα χοντρό πρόβλημα για το οποίο ντρέπονται.


Μετάδοση της ασθένειας, προφυλάξεις


Αφού αναλύσαμε τα χαρακτηριστικά τους μέχρι αηδίας, ας πούμε τώρα πώς μεταδίδεται η αρρώστια: Βλέπεις ανυποψίαστος ένα νορμάλη να κορδώνει και αμέσως παθαίνεις έρωτα και ονειρεύεσαι να γίνεις ευγενής σαν αυτόν. Αλίμονό σου ταλαίπωρε αν δεν έχεις διαβάσει ftou.gr και δεν ξέρεις τι απίστευτη απάτη είναι αυτό το κόρδωμα και τι καραμπινάτα κουσούρια κρύβει! Και έτσι χωρίς να το καταλάβεις γίνεσαι κι εσύ ένα μ' αυτούς. Ακόμα χειρότερα, αν αναγνώρισες τον εαυτό σου σ' αυτό το άρθρο, το κακό έχει ήδη γίνει και δύσκολα διορθώνεται. Στείλε μας email να σε εντάξουμε σε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, αν και, ξαναλέω είναι δύσκολα τα πράματα. Αν δεν την πάτησες ακόμα, προφυλάξου. Πρόσεχε την τηλεόραση, τις αμφίβολες επαφές και ειδικά το smilebook.


Σχόλια από επισκέπτες: