Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Προσπαθώ να βγω από το ψυχολογικό αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από πού μπήκα.
Πέμπτη, 18 Απριλίου

Webmaster 7/6/2003 7:03:00 πμ

Υπηρεσία αφύπνισης του ftou.gr

ΑγάπεςΤην ιδέα μας έδωσε πριν λίγες ημέρες ο Lion_King. Τώρα, ήρθε πλέον η ώρα να της δώσουμε σάρκα και οστά. Αν και αυτή η ανακοίνωση εκδίδεται στην "Πλάκα", αυτό είναι λόγο του ανάλαφρου και διασκεδαστικού χαρακτήρα της. Ό,τι αναφέρουμε εδώ είναι απολύτως έγκυρο, εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έχουμε σκοπό να το πραγματοποιήσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όταν ενεργοποιηθεί και λειτουργήσει κανονικά, θα δείτε περισσότερες πληροφορίες στην αρχική σελίδα του ftou.gr. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας αφύπνισης αναμένεται να γίνει σε λίγες μέρες.

 

Τι είναι;

 

Η υπηρεσία αφύπνισης του ftou.gr είναι ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος για να ξυπνήσεις ακριβώς την ώρα που επιθυμείς. Η σημαντική διαφορά τις από τις άλλες παρόμοιες υπηρεσίες όπως π.χ. της τηλεφωνικής αφύπνισης, είναι ότι θα σε ξυπνήσει με τον τρόπο της επιλογής σου, ειδικά εκπαιδευμένος υπάλληλος του site μας τη συγκεκριμένη ώρα και αφού μάλιστα έχει διανυκτερεύσει μαζί σου στον ίδιο χώρο. Το σύστημα αυτό έχει δοκιμαστεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού με πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας.

 

 

Τα άτομα

 

Το προσωπικό που θα αναλάβει την αφύπνιση κατ' οίκον, είναι ειδικά εκπαιδευμένο και αποτελείται από τρεις ομάδες:

 

Α. Προσωπικό αφύπνισης γυναικών

 

Πρόκειται για άνδρες υπαλλήλους μας, ηλικίας 19 έως 30 ετών γυμνασμένους και εμφανίσιμους. Για τις κυρίες που κοιμούνται νύχτα και χρειάζονται πρωινή αφύπνιση, οι υπάλληλοί μας έρχονται και παραμένουν στο χώρο σας για οκτώ (8) ώρες με κόστος μόλις € 127,50. Κάθε επιπλέον ώρα χρεώνεται € 17. Για τις κυρίες που κοιμούνται την ημέρα και χρειάζονται αφύπνιση το βράδυ, το κόστος είναι € 139,80. Κάθε επιπλέον ώρα χρεώνεται με € 19.

 

Β. Προσωπικό αφύπνισης ανδρών

 

Πρόκειται για γυναίκες υπαλλήλους μας, ηλικίας 18 έως 25 ετών, καλλίγραμμες, με τέλειες αναλογίες, όχι αλλοδαπές. Για τους κυρίους που κοιμούνται νύχτα και χρειάζονται πρωινή αφύπνιση, τα κορίτσια μας έρχονται και παραμένουν στο χώρο σας για οκτώ (8) ώρες με κόστος μόλις € 134,85. Κάθε επιπλέον ώρα χρεώνεται € 18. Για τους κυρίους που κοιμούνται την ημέρα και χρειάζονται αφύπνιση το βράδυ, το κόστος μεταβάλλεται κατόπιν συνενόησης.

 

Γ. Ειδικές περιπτώσεις

 

Για ειδικές περιπτώσεις αφύπνισης επικοινωνήστε με το site, ώστε να σας βρούμε το κατάλληλο άτομο.

 

 

Όροι χρήσης

 

1. Έχετε υποχρέωση να προσφέρετε κανονική φιλοξενία στους υπαλλήλους μας με ό,τι αυτό περιλαμβάνει (χρήση του μπάνιου, καθαρά σεντόνια - κλινοσκεπάσματα κλπ.) Επίσης έχετε την υποχρέωση να διατηρείτε το χώρο σας καθαρό πριν κάνετε χρήση της υπηρεσίας αφύπνισης του ftou.gr. Στην περίπτωση που κάποιος υπάλληλός μας διαμαρτυρηθεί για τα παραπάνω, διατηρούμε το νομικό δικαίωμα να ελέγξουμε το χώρο σας για να διαπιστώσουμε αν όντως έγινε κακή χρήση της υπηρεσίας.

 

2. Δεν υπάρχει περιορισμός στον τρόπο με τον οποίο θα συμπεριφερθείτε στους υπαλλήλους μας, παρά μόνον αυτός της προφύλαξης της σωματικής τους ακεραιότητας. Στην περίπτωση που προκαλέσετε σωματική βλάβη ή οποιασδήποτε μορφής κάκωση στους υπαλλήλους μας, διατηρούμε το δικαίωμα να σας αποκλείσουμε από την υπηρεσία και να ζητήσουμε αποζημίωση εκ μέρους του.

 

3. Οφείλετε να τηρείτε σε υψηλό βαθμό τους κανόνες προσωπικής υγιεινής. Στην περίπτωση που υπάρξει διαμαρτυρία από υπάλληλό μας, ισχύει ότι περιγράψαμε στον 1ο όρο.

 

4. Δε μπορείτε να απασχολήσετε υπάλληλό μας πέραν του προσυμφωνηθέντος χρόνου, εκτός αν υπάρξει ειδική συνενόηση μαζί μας. Αυτό προϋποθέτει ότι θα καταβάλλετε το αντίστοιχο για τις επιπλέον ώρες χρηματικό ποσό.

 

5. Η χρήση της υπηρεσίας προπληρώνεται.

 

 

Προσλήψεις - δικαιολογητικά

 

Εφόσον ενδιαφέρεστε να εργαστείτε ως υπάλληλος αφύπνισης του ftou.gr, μπορείτε να προσκομίσετε τα παρακάτω δικαιολογητικά στις θυρίδες των moderators Lion_King, Erotevmenaki και Webmaster:

 

1. Πιστοποιητικό καλής φυσικής κατάστασης από δημόσιο νοσοκομείο.

 

2. Αντίγραφο του ποινικού σας μητρώου.

 

3. Δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες εκ των οποίων τουλαχιστον η μία (1) ολόσωμη.

 

4. Φωτοτυπία της αστυνομικής σας ταυτότητας (διπλής όψης), θεωρημένη.

 

 

Οι αμοιβές είναι άκρως ικανοποιητικές και τα περιθώρια εξέλιξης στο χώρο απεριόριστα.

 

Με εκτίμηση,

ftou.gr

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~konosk @ 7/6/2003 - 10:21
ΜΜΜΜ Αυτή είναι υπηρεσία. Χρονοχρέωση λίγο ακριβή. Με εξαμηνιαία συνδρομή γλυτώνω τίποτα??????
#2~LION_KING @ 7/6/2003 - 10:52
Χα χα χα χα χα Άρηηηηηηη!!!!!! Την πετάξαμε την ιδέα αλλά κι εσύ πως τα λες έτσι; Θα μας χώσουν μέσα για ύποπτες δραστηριότητες άσε που θα μας την πέσει και καμία ΣΔΟΕ για μίζες...
#3~Unknown @ 7/6/2003 - 14:47
Ta profylaktika poios ta parexei?
#4~aris @ 8/6/2003 - 20:04
Στα πλαίσια της προστασίας του κοινωνικού μας προσώπου σας δηλώνω ότι δεν τίθεται θέμα παροχής προφυλακτικών. Η υπηρεσία δε θα εμπλέκεται σε προσωπικά θέματα. Το μόνο που θα αναλαμβάνει είναι η αφύπνιση.
#5~africa @ 8/6/2003 - 21:43
Υπάρχει λίστα προτεραιότητας; Κάρτες δέχεστε; Δυνατότητα χρήσης πάνω από 2 υπαλλήλους ; Έρχονται μόνες τους στον χώρο η πρέπει να της πάρουμε εμείς; Φώτο υπάρχουνε;
#6~feygatos_69 @ 9/6/2003 - 00:02
Δηλωνω εθελοντής για τις υπηρεσίες μου προς τον γυναικειο πληθυσμο απο 21 - 52 ετών!!!!!! Και παρακαλω τους moderatos, κατοπιν συνενοησης με την πελάτισσα, να φέρετε άψογα και ευγενικα προς εμου. Ευχαριστώ παρα πολυ...
Feygatos_69
Μέλος Gold
#7~scrabble @ 10/6/2003 - 08:29
Δηλαδη,τωρα εγω θα εχω το τελειο αλλοθι,για να εχω εναν αντρα στο υπνοδωματιο μου ε?????.........να ειστε καλα βρε παιδια.......γιουπιιιι..!!!!!ελπιζω,μονο το commando μου να το πιστεψει!!!!!!
#8~just me @ 19/11/2003 - 19:04
Παρακαλω πολυ Μπορειτε να μου στειλετε σε ποιο λογαριασμο θα πρεπει να προπληρωσω..... για την υπηρεσια.......
Σας ενημερωνω απο τωρα οτι θα χρειαστω σιγουρα μια εβδομαδα. Επισης θα ηθελα να ειναι ετων......28....
Ευχαριστω, Αναμενω......
#9~SELENA @ 19/11/2003 - 19:10
Δεν είναι καλό αυτό το σύστημα, τουλάχιστον για τις γυναίκες. Αν κοιμηθώ με έναν άντρα, μάλλον εγώ θα τον ξυπνήσω το πρωί, γιατί αυτός ακόμη θα κοιμάται. (Z)
#10~aris @ 31/12/2003 - 19:19
Νομίζεις πως δεν είναι καλό, γιατί δε δοκίμασες. Αν δοκιμάσεις δε θα κάνεις ξεκόλλημα.
#11~bobynousky @ 10/1/2004 - 16:23
tha prepei na kseri kai na magirevi h despinis etsi na eksigiomaste giati ksipnima dixos proino den ginetaiiii kai na kseri na ftiaxnei capouccinooooooooooo xexexexexe
#12~Ego @ 29/1/2004 - 23:05
Part Time απασχόληση προβλέπεται?? (Φοριέται πολύ αυτό τον καιρό) Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν τον χρειάζομαι τον υπάλληλό σας 8ωρο γιατί κοιμάμαι γύρω στις 5 ώρες και πριν τον ύπνο μου, κάπου διασκεδάζω (γι'αυτό έχω την ανάγκη της υπηρεσίας αφύπνισης). Οπότε αν είναι για 8 ώρες σπίτι μου κάτι πρέπει να του βρω να κάνει ας πούμε τα τζάμια, ή το ξεσκόνισμα, έτσι θα έχει συμβάλει ενεργά στην τήρηση του 1ου όρου. Δείτε το και έτσι....ή προβλέψτε part time.
#13~mmarg @ 28/2/2004 - 01:51
να παρει! πώς ν΄αντισταθώ στον πειρασμό???
είμαι εφοριακός!!!

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.