Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Μαρία αν διαβάζεις αυτό μην ξαναπατήσεις στο σπίτι
Παρασκευή, 19 Απριλίου

Webmaster 7/10/2009 9:08:00 μμ

Διαφημίσεις: Η πραγματική συνέχεια

ΜπλιμπλίκιαΈχεις αναρωτηθεί ποτέ τι γίνεται μετά το τέλος των διαφημίσεων; Διότι, να, είναι μόνο τριάντα δευτερόλεπτα ταινία και μετά μένει ο θεατής με την απορία. Εμείς είμαστε εδώ. Τρέξαμε, ιδρώσαμε, πληρώσαμε. Είδαμε με τα μάτια μας την αγελάδα που γελά, τους Έλληνες στο Λονδίνο και τη διαδραστική γκόμενα και σου μεταφέρουμε στην οθόνη του σαράβαλού σου, την αληθινή εξέλιξη των πραγμάτων μετά που τελειώνει η (πολιτικώς ορθή) εταιρική διαφήμιση.



1. Η αγελάδα που γελά (Ναφάς Τυρί)


Να φας τυρί (η αγελάδα που γελά)Η αγελάδα που γελά στη διαφήμιση του Ναφάς Τυρί είχε πραγματικά μεγάλο σουξέ και ο λόγος που γέλαγε ήταν που της άρμεγαν τις ρώγες με στοργή και βοσκούσε αμέριμνη τα χόρτα. Μα όλα τα καλά τελειώνουν κι έτσι αμέσως μετά τα γυρίσματα της διαφήμισης τη δέσανε απ' το λαιμό και την έσπρωξαν με το ζόρι να μπει σε μια κλούβα. Ο Αλβανός οδηγός της κλούβας την πήγε στο δημόσιο σφαγείο μιας επαρχιακής κωμόπολης της Αιτωλοακαρνανίας όπου ο Μαροκινός υπάλληλος της έκανε μια ένεση και την αναισθητοποίησε. Εδώ τελειώνει η συνείδηση και η ευτυχία της αγελάδας και πλέον η συνέχεια είναι θλιβερή: Ένας παχύς Έλληνας μεσήλικας την εσφαξε με ένα μαχαίρι και έτρεξε το αίμα ποτάμι. Αφού την έγδαραν, την κόψανε κομμάτια και την πούλησαν για κρέας και έτσι σταμάτησε να γελά η γελαδερή γελάδα.



2. Τώρα περισσότεροι Έλληνες στο Λονδίνο (Αερογραμμές Αιγεία)


Περισσότεροι Έλληνες στο Λονδίνο (Αερογραμμές Αιγεία)Πραγματικά κωμική στιγμή να βρίζονται δύο Έλληνες στο Λονδίνο και ο Άγγλος ταξιτζής να παρακολουθεί. Βέβαια αμέσως μετά τη διαφήμιση, ο Άγγλος ταξιτζής την έκανε τη μπινιά και τηλεφώνησε στην αστυνομία δίνοντας τα στοιχεία του Έλληνα οδηγού. Οι Άγγλοι αστυνόμοι δεν συλλαμβάνουν τον Έλληνα οδηγό, αλλά του βάζουν πρόστιμο 5.000 λίρες για ανάρμοστη συμπεριφορά και προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Η Ελληνίδα δεν είχε καλύτερη τύχη. Μόλις είδε τον ταρίφα να τηλεφωνεί τους μπάτσους, έτρεξε πανικόβλητη να εξαφανιστεί από τη σκηνή, αλλά, δες τώρα δράμα, τη χτύπησε ένα διόροφο λεωφορείο που ερχόταν κάθετα με φόρα. Τώρα είναι φυτό σε νοσοκομείο του Λονδίνου επιβαρύνοντας τους γονείς της οικονομικά και όχι μόνο.



3. Διαδραστική ιστορία αγάπης (Σοκολάτα Παυλή Λάχτα)


Διαδραστική ιστορία αγάπηςΜετά τις πρώτες 20 μέρες ευτυχίας η περίοδος της γκόμενας ξαφνικά σταματά. Αγοράζει ένα τεστ εγκυμοσύνης και ανακαλύπτει πως είναι έγκυος. Βρίζει βέβαια την ώρα και τη στιγμή που ξεμυαλισμένη από τις σοκολάτες παραμέλησε την αντισύλληψη. Μα ανώριμη και γλετζού καθώς ήταν, δηλώνει ξεκάθαρα πως θα κάνει έκτρωση παρά τις σαφείς προειδοποιήσεις του γκόμενου ότι θα την πάρει ο διάολος. Αυτή δεν ακούει γιατί θα περιοριστεί ο έκλυτος βίος της με το μωρό (άσε που θα χέζεται πάνω του και θα βρωμάει) και πάει και την κάνει την έκτρωση μια μέρα στου γυναικολόγου και βάζει τη μάνα της να πληρώσει τα δίδακτρα. Ο γκόμενος τη σαπίζει στο ξύλο και την παρατάει. Ύστερα πάει και στρέφεται στους άντρες όπου βρίσκει (ανέλπιστα) την πραγματική ευτυχία. Η δε τύπισα συνεχίζει τον έκλυτο βίο μέχρι που μια μέρα αποφασίζει να κάνει οικογένεια αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο οι ωοθήκες της έχουν αχρηστευτεί και μένει στείρα κι απελπισμένη τέρμα. Ένα πρωί που ξυπνά να πα να κατουρήσει, εκεί γύρω στα πενήντα της, ακούγεται ένας περίεργος ήχος και κλατάρουν τα αγγεία της από το διαβήτη και τα χρόνια καπνίσματος. Παθαίνει εμβολικό εγκεφαλικό επεισόδιο και πεθαίνει όπως πολλοί άλλοι, πριν προλάβουν να την πάνε στο νοσοκομείο.

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~SlipknotReaper @ 6/1/2010 - 11:45
χάχα καλο..
#2~foumo @ 22/3/2010 - 08:14
Ξεμυαλισμένη από τις σοκολάτες χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.