Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η ευτυχία δεν φέρνει χρήματα.
Πέμπτη, 2 Μαΐου

davidvilla 10/1/2012 7:36:00 μμ

Ενδυματολογικά μυστικά των νορμάληδων

ΓιαλαντζίΤα 4-5 τελευταία χρόνια, δηλαδή από το 2008 και μετά, έχουν κατακλύσει την Ελλάδα κάτι περίεργα πράματα: Τα παπούτσια Airmax, οι φόρμες με λάστιχο, τα φούτερ με κουκούλα και τα γυαλιά Ray-Ban. Ας τα εξετάσουμε, λοιπόν, ένα-ένα.


Οι φόρμες με λάστιχο

Οι κανονικές φόρμες σταδιακά εξαφανίζονται. Τη θέση τους παίρνουν άλλες φόρμες σαν αυτές που είναι για το ψάρεμα, οι οποίες για κάποιο μυστηριώδη λόγο έχουν λάστιχο στο μπατζάκι. Θες για στιλ, θες για να φαίνεται το airmax (βλέπε παρακάτω), άντρες και γυναίκες κυκλοφορούν στους δρόμους, στις καφετέριες και στα σχολεία με φόρμα με λάστιχο, επιδεικνύοντας τους αστραγάλους τους. Για ποιο λόγο, κανείς δεν ξέρει.


Τα παπούτσια Air Max

Τα Air Max ήρθαν πριν πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Βέβαια τότε τα φορούσαν οι πολύ σοσονάτοι και σαπουνάτοι. Πλέον όμως, από το 2008 και μετά, όποιο πόδι κι αν κοιτάξεις, είναι χωμένο στα Airmax με την εικοσάποντη αερόσολα και τα περίεργα χρώματα.


Τα φούτερ με κουκούλα

Τέρμα οι μπλούζες και τα φούτερ χωρίς κουκούλα. Αυτά τώρα αραχνιάζουν περιφρονημένα στο πίσω μέρος της ντουλάπας. Τη θέση τους πήραν τα φούτερ *ΜΕ* κουκούλα, τα οποία απαραιτήτως φέρουν και το λογότυπο της εταιρείας που τα έφτιαξε σε προφανές σημείο.


Τα γυαλιά Ray-Ban

Έχεις παρατηρήσει στον δρόμο να φοράν γυαλιά μυωπίας σε στιλ ηλίου; Εγώ έχω δει πολλούς. Αυτή η μόδα έχει όλο και περισσότερους υποστηρικτές. Νάσου τοι όλοι, τρέχουν κουρδισμένοι να πάρουν γυαλιά Ray-Ban. Τo smilebook έχει γεμίσει πόζες με το συγκεκριμένο γυαλικό στις φωτογραφίες.

Μαθήματα Rohala Art

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.