Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Αν δεν προσέξεις καλά, όλο και κάτι θα κολλήσεις.
Πέμπτη, 18 Απριλίου

Λίγες γνώμες παρακαλώ...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #130858 από GiannakosBAcK στις 24 Οκτωβρίου 2014, 6:53μμ

GiannakosBAcK

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 22/7/2014
μηνύματα: 243 αποδεκτές 0
Θα μπω κατευθείαν στο θέμα πριν λίγα χρονάκια τα είχα με μια κοπέλα και αφού χωρίσαμε(για μαλακίες..) δεν με πείραξε άμεσα αλλά σταδιακά παρατήρησα ότι πάντα την σκεφτόμουν όχι απαραίτητα ερωτικά απλά την σκεφτόμουν και αυτό δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά από τότε μέχρι τώρα την βλέπω τουλάχιστον 1-2 φορές τον μήνα στον ύπνο μου(αλλά εντάξει ίσως να γίνεται αυτό το πράγμα επειδή είναι στο μυαλό μου τέλος πάντων τώρα που άρχισαν τα σχολεία ήρθε στο λύκειο που πάω και εγώ(την περνάω 1 χρόνο) και κάθε φόρα που την βλέπω νιώθω την καρδιά μου να χτυπά πολύ έντονα(συνήθως όταν βρίσκεται κοντά μου,εντάξει αυτό ίσως να είναι επειδή αγχώνομαι...) και όταν παώ να την κοιτάξω και την πετυχαίνω να με κοιτάει και αυτή(και εννοώ να κοιτάει εμένα όχι προς το μέρος μου) νιώθω ότι για λίγα δευτερόλεπτα ο χρόνος παγώνει και πάει πιο αργά.

*να σημειώσω πως αφότου χωρίσαμε δεν μιλήσαμε σχεδόν ποτέ και αν μιλήσαμε για λίγο,εκτός από μια φορά φέτος που απλά μου ζήτησε 1 τσιγάρο

Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας σχετικά με αυτά τα συμπτώματα, αν είναι ,γιατί μπορεί να είναι απλά και στο μυαλό μου και τέλος πάντων αν όντως νιώθω πράγματα γι αυτήν την κοπέλα θα υπήρχαν πιθανότητες να με θέλει? αλλά εγώ δεν νομίζω να με θέλει εκείνη είναι πάντα μ' ένα χαμόγελο έχει ενδιαφέροντα , ενώ εγώ το άλλο άκρο η μέρα με την νύχτα που λέμε(δεν ήμουν πάντα έτσι)

*σημείωση ήμουν η πρώτη της σχέση δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά το αναφέρω..
προφίλάλλα...˵quote˶
9
Μήνυμα #130860 από ScandalousAngel στις 24 Οκτωβρίου 2014, 11:09μμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012
μηνύματα: 268 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Μια λέξη θα σου πω καψούρα! Είναι προφανές ότι τη θες ακόμα και είναι λογικό να την σκέφτεσαι και να την βλέπεις στο όνειρο σου. Πιστεύω ότι πρέπει να της μιλήσεις ξανά. Σε περίπτωση που φας χ εε θα ξεκολλήσεις, το πιο πιθανό. Πάντως το ότι ήσουν η πρώτη της σχέση όσο να ναι παίζει ρόλο. Η πρώτη μας σχέση είναι σημαντική γιατί ουσιαστικά αρχίζουμε και μαθαίνουμε για το άλλο φύλο, ψαχνόμαστε, ερωτεύομαστε κτλ Άρα έχεις ελπίδες αφού ήσουν ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή της. Αν δε τολμήσεις δεν θα μάθεις. Ελπίζω να σε βοήθησα ! :) Καλή τύχη!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #130862 από GiannakosBAcK στις 24 Οκτωβρίου 2014, 11:17μμ

GiannakosBAcK

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 22/7/2014
μηνύματα: 243 αποδεκτές 0
Το θέμα είναι ότι σε αυτό το διάστημα άλλαξα πολύ κλείστηκα περισσότερο στον εαυτό μου είμαι πολύ αντικοινωνικός κομπλάρω/θολώνω στον τρόπο σκέψης μου όταν βρίσκομαι κοντά σε κάποια κοπέλα(δεν έχω και πολλές επαφές βασικά θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό στην κατάσταση που είμαι που έχω μια σταθερή παρέα και γουστάρω και λίγες γνωριμίες γιατί ήμουν τέρμα κολλημένος στον υπολογιστή με ένα παιχνίδι και νομίζω πως αν δεν με κατέστρεψε τελείως μπορώ να πω με αλλοίωσε σαν χαρακτήρα τέλος πάντωντο θέμα είναι ότι είμαι αντικοινωνικός ντροπαλός βαριέμαι σχεδόν πάντα με εξαίρεση κάποιες στιγμές καταθληπτικός και γενικώς δεν νομίζω να ταιριάζουμε πια....(δεν ήμουν έτσι... :/)

και ναι προσπάθησα και προσπαθώ να αλλάξω έχω μια μικρή βελτίωση αλλά πραγματικά δυσκολεύομαι να προσαρμοστώ καταρχήν όλα τα βλέπω ανούσια και με την λογική που κουβαλάω δεν με βλέπω να προχωράω σε τίποτα στην ζωή μου..

*Ας πούμε ότι της μιλάω το πιθανότερο δεν είναι να φάω Χ??(εκείνη την περίοδο που αρχίσαμε και γνωριζόμασταν πρώτες μέρες πέθανε ο πατέρας της μήπως υπάρχει και η περίπτωση να με συνδυάσει με εκείνη την περιόδο και απλώς να μην θέλει..

βασικά δεν ξέρω τι ακριβώς να πω όλα είναι τόσα μπερδεμένα στο μυαλό μου από την μια που στο σκέφτομαι μόνο με την λογική απλώς νομίζω πως την θέλω η κάτι τέτοιο γιατί τόσο καιρό δεν με ενδιέφερε τόσο και τώρα που την ξαναβλέπω κάθε μέρα με νοιάζει τόσο πολύ...? άμα δεν ένιωθα (πως να το πω τώρα..) μαγνητισμό στα βλέμματα μας και αυτό με την καρδιά που χτυπάει τόσο έντονα με μπερδεύει πολύ η όλη κατάσταση(συγκεκριμένα 2 μέρες πριν σε απόσταση ούτε 50 εκ. μπορώ να πω ότι σχεδόν άκουγα την καρδιά μου(αλλά ίσως μπορεί να αγχώθηκα δεν ξέρω..)

και το άλλο εγώ εμφάνιση είμαι πολύ ατημέλητος και εκείνη θα μπορούσε φυσικά να έχει έναν πολύ ωραιότερο από εμένα

*Συγνώμη που γράφω τόσο παραπληγικά απλώς είναι τόσο μπερδεμένες οι σκέψεις μου και δεν μπορώ να τις εκφράσω ακριβώς ούτε να τις βάλω σε μια σειρά
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #130863 από ScandalousAngel στις 25 Οκτωβρίου 2014, 2:04πμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012
μηνύματα: 268 αποδεκτές 0
Συνέχισε να προσπαθείς προς το καλύτερο είναι σημαντικό που επέλεξες να αλλάξεις τρόπο ζωής. Αλλά η αλλαγή θέλει καιρό και είσαι και στην εφηβεία οπότε αυτό επιβαρυνει την κατάσταση. Πες της αυτό που νιώθεις αν δεν τολμήσεις δεν θα μάθεις ποτε και θα σου μείνει το κόλλημα να σε βασανίζει. Μην φοβάσαι, ούτε πρέπει να προβληματιζεσαι όλα θα γίνουν σιγά σιγά και η κατάσταση θα βελτιωθεί. Είμαι σίγουρη!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login