Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Χρειάζεσαι κάποιον να σ'αγαπάει όσο ψάχνεις να βρεις αυτόν που θ'αγαπήσεις.
Παρασκευή, 26 Απριλίου

Εχω κομπλεξ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #134217 από cool_guy15 στις 03 Ιουλίου 2015, 12:52πμ

cool_guy15

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2015
μηνύματα: 65 αποδεκτές 0
Χαιρετε,ειμαι μαθητης γυμνασιου και οπως σας ειπα..εχω κομπλεξ! Ειμαι γενικα κλειστος τυπος, οχι ιδιαιτερα κοινωνικος και αρκετα ντροπαλος. Ειμαι σε ηλικια που ψαχνω και θελω να εχω κοπελα αλλα εχω μηδενικη αυτοπεποιθηση! Δεν πιστευω οτι μπορω να βρω κοπελα..εχω κομπλεξ με πολλα πανω μου..υψος,βαρος,συμπεριφορα.. Ειμαι καπως υπερβαρος για το υψος μου αλλα προσεχω τη διατροφη μου και εχω ηδη χασει 3 κιλα..ελπιζω πως αν συνεχισω ετσι, ως το τελος του καλοκαιριου θα ειμαι ενταξει..Αλλα γενικα δεν ειναι αυτο το μονο μου προβλημα..γενικα ειμαι χαμηλων τονων και οχι φιλαθλος, οποτε πιστευω οτι μειονεκτω εναντι των αλλων αγοριων. Εχω 2-3 φιλους μονο αλλα αυτο δε με ενοχλει διοτι ξερω πως μπορω να τους εμπιστευτω..Τι μπορω να κανω για να γνωρισω νεα ατομα, να ανοιχτω, να ξεπερασω τα κομπλεξ μου και συνεπως ισως βρω μια καλη κοπελα; Ευχαριστω!
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #134223 από nonreligius στις 03 Ιουλίου 2015, 10:45πμ

nonreligius

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2015
μηνύματα: 298 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Φίλε μου καταρχάς πρέπει να ξέρεις ότι το να είσαι χαμηλών τόνων δεν σου απαγορεύει να βρεις κοπέλα. Το ότι έχεις 3 φίλους που μπορείς να εμπιστευτείς σημαίνει πολλά κατά τη γνώμη μου. Δεν είναι λίγοι, καθώς άλλοι μπορεί πάντα να έχουν παρέες αλλά ποτέ να μην βρουν άτομα εμπιστοσύνης.
Για να έχεις αυτοπεποίθηση πρέπει να σου αρέσει η εικόνα σου. Λες ότι δεν είσαι φίλαθλος. Ούτε εγώ ήμουν (σιχαινόμουν τη γυμναστική) αλλά όταν άρχισα γυμναστήριο και απέκτησα μέσα σε λίγους μήνες (δεν είχα ιδιαίτερα πολλά κιλά) ένα σώμα που μου άρεσε, έγινα. Τώρα μπορώ να πω ότι χωρίς γυμναστική θα αρρωστήσω :) , καθώς μου έγινε τρόπος ζωής. Αυτό είναι το μυστικό, διαφορετικά θα είναι αγγαρία και αργά ή γρήγορα θα τα παραιτήσεις.
Όσον αφορά τη διατροφή, μπορεί να έχασες 3 κιλά και γενικώς να προσέχεις αλλά αυτό είναι η μεγαλύτερη παγίδα. Θέλει πρόγραμμα για να δεις γρήγορα αποτελέσματα. Πήγαινε σε έναν καλό διατροφολόγο και ακολούθισε πιστά τις συμβουλές του.
Επειδή και εγώ έχω ασχοληθεί αρκετά, χρειάζεται επίσης να πίνεις πολύ νερό, πάνω από 2-3 λίτρα τη μέρα και μετά την άσκηση με βάρη να τρέχεις τότε. Διότι έχουν "καεί" οι υδατάνθρακες και έτσι οι θερμίδες που θα καούν θα είναι από το λίπος. Μπορεί το τελευταίο να σου φαίνεται προχωρημένο, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι από τα πιο βασικά.
Επίσης, οτιδήποτε δεν σου αρέσει στην εμφάνισή σου άλλαζέ το αμέσως.

Εκτός από την εμφάνιση είναι και το μπλα-μπλα, που αρέσει στις γυναίκες. Φαντάζομαι ότι εσύ δεν το έχεις, αλλά δεν το έχει κανείς χωρίς εξάσκηση. Φτιάξε facebook, κάνε όσες πιο πολλές φίλες μπορείς, ανεξαρτήτως πόλης εννοείται, να μάθεις να μιλάς.

Πιστεύω να σε κάλυψα :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login