Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Τα δυο πιο κοινά στοιχεία στη φύση είναι το υδρογόνο και η ηλιθιότητα.
Παρασκευή, 19 Απριλίου

Συμπεριφορά κοπέλας (φίλης;)

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #135142 από Makaronas στις 03 Οκτωβρίου 2015, 11:45μμ

Makaronas

Εικονίδιο
μέλος από: 19/6/2012
μηνύματα: 105 αποδεκτές 0
Προσοχή-ακολουθεί μακροσκελές κείμενο.
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum. Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα, παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή. Πέρυσι τέτοιον καιρό ήρθε στο φροντιστήριο που πηγαίνω μια κοπέλα από το σχολείο μου, στο τμήμα που ήμουν κι εγώ. Μέχρι τότε απλά ήξερα ότι υπήρχε στο σχολείο. Στην πορεία όμως μέσα από την συνύπαρξη στο φροντιστήριο γνωριστήκαμε καλύτερα, κολλήσαμε κατευθείαν, φτάσαμε από κάποια στιγμή κι έπειτα να καθόμαστε και μαζί στο θρανίο, ενώ μιλούσαμε και στο facebook και στο σχολείο αρκετά συχνά. Όσο περνούσε ο καιρός όμως, η συμπάθειά μου προς εκείνη έγινε έρωτας. Αλλά οι λάθος χειρισμοί της κατάστασης από πλευράς μου (μπήκα στο λεγόμενο friendzone) οδήγησαν στην χυλόπιτα, όταν αποφάσισα να της εκφράσω τα συναισθήματά μου -μου είπε ότι δε μπορεί να με δει έτσι και ότι της αρέσει άλλος-. Μια χυλόπιτα που όμως την περίμενα (λόγω των λάθος χειρισμών που προανέφερα), γι' αυτό και δε με πείραξε τόσο όσο περίμενα.
Όταν μου έριξε το "χ" μου ζήτησε να μην αλλάξει κάτι στις μεταξύ μας σχέσεις, κι εγώ χάρηκα πολύ, καθώς τη συγκεκριμένη την εκτιμώ πολύ κι ως χαρακτήρα κι ως προσωπικότητα. Μέχρι να τελειώσει η σχολική χρονιά ήμασταν λοιπόν μια χαρά, απλά την όποια συζήτηση την ξεκινούσα εγώ συνήθως. Στις καλοκαιρινές διακοπές δε μιλήσαμε και πάρα πολύ, μόνο μια φορά όταν της ευχήθηκα για την γιορτή της, είπαμε βέβαια αρκετά πράγματα. Τώρα που άρχισαν ξανά τα σχολεία, την έβλεπα και στο σχολείο και στο φροντιστήριο, αλλά δε μου μιλούσε -ούτε εγώ όμως-. Έτσι εγώ νευρίασα, θεώρησα ότι απλά δε με χρειαζόταν, καθώς πλέον είχε πάρει όση επιβεβαίωση ήθελε για τον εαυτό της, και άρχισα να την αγνοώ παντελώς, σε σημείο όταν περνούσε από δίπλα μου είτε στον δρόμο, είτε στο σχολείο, είτε στο φροντιστήριο, να γυρίζω το κεφάλι μου αλλού. Αυτό γινόταν για περίπου μια εβδομάδα, όταν ξαφνικά, γύρισα σπίτι και είδα στο facebook μήνυμα από αυτή, που με ρωτούσε γιατί δε τη χαιρετάω. Εγώ της αντέστρεψα το ερώτημα και απάντησε πως αυτή πήγαινε να με χαιρετήσει αλλά έβλεπε ότι την αγνοούσα και έφευγε. Ύστερα της είπα αυτά που πίστευα, δηλαδή πως δεν της χρησίμευα άλλο κλπ, κι αυτή μου ζήτησε συγγνώμη που μου έδωσε τέτοια εντύπωση. Εγώ τη δέχτηκα και της είπα ότι δε φταίει εκείνη και πως οι ανασφάλειές μου τα προκαλούν όλα (πάντα κάνω δεύτερες σκέψεις για όλους τους γύρω μου, επειδή στο παρελθόν την έχω πάθει από πολλούς). Από τότε μιλάμε κανονικά και όταν βλεπόμαστε και μέσω ίντερνετ, και πλέον αυτή ξεκινάει τις συζητήσεις συνήθως.Τα ερωτήματά μου τώρα είναι δύο:
α) Σίγουρα όλα αυτά τα κάνει επειδή θέλει να είμαστε φίλοι, ή επειδή με λυπάται; Όλοι οι φίλοι μου λένε πως αν τα έκανε με το ζόρι, δε θα μου ζητούσε τον λόγο που δε τη χαιρετάω. Όμως οι ανασφάλειές που έχω δε με αφήνουν ήσυχο, και φοβάμαι μη μου στοιχίσει αυτό στο τέλος.
β) Πώς θα κάνω τη φιλία μας αυτή να περάσει στο επόμενο στάδιο; Δηλαδή από κει που συζητάμε για την καθημερινότητα, πειραζόμαστε κλπ, να κάνουμε και πιο προσωπικές συζητήσεις;
Τέλος να ξεκαθαρίσω πως είμαι 100% σίγουρος ότι πλέον η κοπέλα δε με ελκύει ερωτικά.
Αυτά, συγγνώμη αν κούρασα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο που θα αφιερώσετε για να μου απαντήσετε!
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #135148 από underme8 στις 04 Οκτωβρίου 2015, 12:45μμ

underme8

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2015
μηνύματα: 33 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Καλησπέρα,

Ξεκινάω κατευθείαν με τις ερωτήσεις σου.

α)Είμαι σχεδόν σίγουρος -για να μην πω βέβαιος- πως η κοπέλα θέλει να μιλάτε,θα συμφωνήσω με τους φίλους σου,αν δεν ήθελε,δεν θα την πείραζε που την αγνοείς.

β)Η κοπέλα ξέρει ότι πια δεν ενδιαφέρεσαι γι'αυτή?Αν όχι θεωρώ λίγο δύσκολο να νομίζει ότι σου αρέσει και να σου λέει τα προσωπικά της,περισσότερο για να μην αισθάνεσαι άσχημα εσύ.

Ελπίζω να σε βοήθησα,για περαιτέρω απορίας θα χαρώ να σε βοηθήσω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135152 από Makaronas στις 04 Οκτωβρίου 2015, 2:59μμ

Makaronas

Εικονίδιο
μέλος από: 19/6/2012
μηνύματα: 105 αποδεκτές 0
Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Το ότι θέλει να μιλάμε το έχω καταλάβει, νομίζω είναι αρκετά προφανές. Το θέμα είναι πως πιάνω τον εαυτό μου να αναρωτιέται "θέλει να μιλάμε γιατί της αρέσει η παρέα μου, ή γιατί σκέφτεται "αν κόψω επαφές θα πληγωθεί και δε θέλω";", ακριβώς επειδή πιθανόν να νομίζει ότι μου αρέσει ακόμα, ή για κάποιον άλλον λόγο. Ίσως ακούγεται χαζό και λάθος, αλλά μου περνάει αμυδρά από το μυαλό, κι ας ξέρω καταβάθος πως δεν είναι άτομο που θα μιλάει τόσο πολύ σε κάποιον αν δεν τον συμπαθεί πραγματικά.

Τώρα για το ερωτικό που πήγε να παίξει μεταξύ μας έχουμε να μιλήσουμε από μία εβδομάδα μετά την μέρα που της εξέφρασα τα συναισθήματά μου (αυτό σε απλά ελληνικά μεταφράζεται ως περίπου 6 μήνες). Η αλήθεια είναι πως δεν της έχω πει ξεκάθαρα "δεν είμαι πλέον ερωτευμένος μαζί σου" ποτέ. Όμως με τη συμπεριφορά μου δε δείχνω κάτι τέτοιο, απλά της συμπεριφέρομαι όπως συμπεριφέρομαι σε όλα τα άτομα που εκτιμώ. Αντίθετα τον καιρό που ήμουν ερωτευμένος, πετούσα και καμιά μπηχτή-κοπλιμέντο. Φοβάμαι μήπως την φέρω σε δύσκολη θέση πιάνοντας συζήτηση για κάτι που ήδη την είχε κάνει να αισθανθεί άβολα για λίγο καιρό τότε. Αλλά αν μπορούσα να της το ξεκαθαρίσω -αν δεν το έχει καταλάβει ήδη- θα το ήθελα, καθώς δε θέλω λάθος εντυπώσεις να μπαίνουν εμπόδιο στις σχέσεις μας.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135173 από underme8 στις 05 Οκτωβρίου 2015, 1:31πμ

underme8

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2015
μηνύματα: 33 αποδεκτές 0
Εγώ πιστεύω πως δεν το κάνει από ανάγκη πάντως.

Όσο για το επόμενο σκέλος...ίσως αν της ζήταγες συμβουλές για κάποια άλλη κοπέλα να το έπαιρνε το μήνυμα και στη συνέχεια να ανοιγόταν και εκείνη για ίδιου τύπου θέματα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135180 από honeybadger στις 05 Οκτωβρίου 2015, 6:19μμ

honeybadger

Εικονίδιο
μέλος από: 5/10/2015
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
Αγόρι μου η κοπέλα σε παίζει.Οταν σου είπε δε θέλω να χαθούμε εννοούσε να μείνεις η καβατζα της άμα δε μπορέσει να ψησει τον άλλον.Αυτο που ΠΡΕΠΕΙ να κανεις είναι να τα φτιάξεις με άλλη και να επιδυκνειεστε συνεχώς μπροστά της.Θα κολλήσει για πλάκα το έχω κάνει, είναι δοκιμασμένο πίστεψε με.Με παρακαλαγε μετά και εγώ την απέφευγα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135181 από Makaronas στις 05 Οκτωβρίου 2015, 6:55μμ

Makaronas

Εικονίδιο
μέλος από: 19/6/2012
μηνύματα: 105 αποδεκτές 0
Έγραψε:(honeybadger@05 Οκτωβρίου 2015)
Αγόρι μου η κοπέλα σε παίζει.Οταν σου είπε δε θέλω να χαθούμε εννοούσε να μείνεις η καβατζα της άμα δε μπορέσει να ψησει τον άλλον.Αυτο που ΠΡΕΠΕΙ να κανεις είναι να τα φτιάξεις με άλλη και να επιδυκνειεστε συνεχώς μπροστά της.Θα κολλήσει για πλάκα το έχω κάνει, είναι δοκιμασμένο πίστεψε με.Με παρακαλαγε μετά και εγώ την απέφευγα.

Αν και δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες, γιατί δεν την κόβω για τέτοια (αν και δεν αποκλείω τίποτα και για κανέναν με όσα έχω δει), δε θα βοηθούσε κι αυτό που είπε ο underme8, δηλαδή να της ζητήσω συμβουλές για μια άλλη κοπέλα; Το φτύσιμο πάντως γενικά πιάνει είτε σε άντρες είτε σε γυναίκες, φάνηκε κιόλας κι εδώ.
Υ/Γ: Τον άλλον δεν πρόκειται να τον ψήσει αυτή, πάντα περιμένει από το αγόρι για τη μεγάλη κίνηση (μου το 'χει πει), κι αυτός δε νομίζω να ενδιαφέρεται και πολύ. Επιπλέον δεν έχει κάνει ούτε μία σχέση στην ουσία η συγκεκριμένη -αν παίζει κάποιον ρόλο αυτό-.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login