Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δεν είναι εύκολο να είσαι πράσινος. (Kermit)
Παρασκευή, 29 Μαρτίου

Μεγάλο κόλλημα.

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #137536 από Lususu στις 28 Ιουλίου 2016, 2:50μμ

Lususu

Εικονίδιο
μέλος από: 22/7/2016
μηνύματα: 11 αποδεκτές 0
Γεια σας! Η ιστορία που θα σας εξιστορισω ειναι πολύ περίεργη που ακόμα και εγω δεν μπορώ να δώσω μια απάντηση. Λοιπόν πριν 1,5 χρόνο, γνώρισα ενα παιδί μεγαλύτερο απο εμένα 24 ετών τον γνώρισα μέσω της γειτονισσας μου επειδή ειναι οικογενειακός φίλος. Τον γούσταρα και με γούσταρε αλλα μπήκαν στην μέση τρίτα άτομα και η λάθος διαχείρηση απο την πλευρά μου είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουμε πάσα επικοινωνία κτλπ. Απο τότε τον σκέφτομαι τόσο έντονα μα τόσο έντονα που δεν μπορώ να τον βγάλω απο το μυαλό μου, έχουν προηγηθεί σχέσεις οι οποίες ήμουν ερωτευμένη και είχα σχέση αλλα μετά απο κάποια διαστήματα χωριζα γιατι μου ερχόταν στο μυαλό η θυμίση του και δεν άντεχα. Εχω μιλήσει με την μητέρα μου για αυτο και μου λέει αν μην ανησυχώ απλά ειναι ενα αποθημενο αλλα ξερω πολύ καλα τι πάει να πει αποθημενο....(όταν πρωτοαντικρησα αυτο το άτομο αισθανθηκα οτι αυτός ειναι, και είχαμε εξαιρετική χημεία απο τα πρώτα δευτερόλεπτα κιόλας.) Δεν γνωρίζω πως να το αντιμετωπίσω η αν χρειάζομαι ψυχολόγο γιατι γνωρίζω πολύ καλα πως αυτο δεν ειναι νορμαλ....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137540 από Azatoth στις 29 Ιουλίου 2016, 4:02πμ

Azatoth

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 11/11/2014
μηνύματα: 62 αποδεκτές 0
Γειά σου Lususu!

Αν και δεν έχω να σου δώσω κάποια συγκεκριμένη απάντηση, αποφάσισα να σου απαντήσω για να σου πώ πως συμπάσχω μαζί σου και πως μπορώ να καταλάβω πως αισθάνεσαι.

Η δική μου ιστορία είναι λίγο διαφορετική, και ίσως ακόμα πιο περίεργη απο την άποψη επαφής (εσύ τον γνώρισες απο κοντά, εγώ την γνώρισα μέσω internet), αλλα το ζουμί είναι το ίδιο.
Έχω σκαλώσει και δεν μπορώ να προχωρήσω! Αισθάνομαι κάτι που ποτέ μου δεν έχω νιώσει για άλλον άνθρωπο παρα μόνο για αυτήν την συγκεκριμένη κοπέλα.
Πάει αρκετός καιρός που έχουμε κόψει επαφή και μιλάμε ΠΟΛΥ σπάνια ενώ συνηθίζαμε να μιλάμε κάθε μέρα, και σχεδόν όλη μέρα, είτε μέσω Viber, είτε μέσω Skype.

Τους τελευταίους μήνες εχω δυσανασχετήσει γιατί αισθάνομαι πως δεν μπορώ να κάνω κάτι με κάποια άλλη κοπέλα, γιατί όπως και με εσένα, το μυαλό μου έχει μείνει πίσω.
Σαν λύση, αποφάσισα τον Αύγουστο να ανέβω στην Θεσσαλονίκη (εκεί μένει αυτή, εγώ Αθήνα) για να την βρώ και να της μιλήσω απο κοντά.
Δεν ελπίζω και πολλά γιατί είναι λίγο παράλογο, αλλα πιστεύω πως αν μου πεί οτι δεν νιώθει τα ίδια πράγματα με εμένα, και μου το πεί πρόσωπο με πρόσωπο, θα καταφέρω να προχωρήσω.

Έτσι, σου προτείνω να κάνεις και εσύ το ίδιο. Να ψάξεις να βρείς τρόπο να επικοινωνήσεις μαζί του (ρώτα την γειτόνισσα σου, μέσω της οποίας γνωριστήκατε), και να του εξηγήσεις πως νιώθεις και οτι δεν μπορείς να τον βγάλεις απο το κεφάλι σου. Πιστεύω πως θα το εκτιμήσει, και αν έχετε όπως λες καλή χημεία, θα το ανταποδώσει κι όλας.
Ελπίζω να καταφέρουμε και οι 2 αυτό που θέλουμε, ή τουλάχιστον αν όχι εγώ, εσύ.

Αν νιώσεις την ανάγκη να γράψεις για οτιδήποτε άλλο, μη διστάσεις, θα σου απαντήσω όσο πιο γρήγορα μπορώ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137549 από Lususu στις 30 Ιουλίου 2016, 11:14μμ

Lususu

Εικονίδιο
μέλος από: 22/7/2016
μηνύματα: 11 αποδεκτές 0
Μπορώ να σε καταλάβω και εγω!! Ελπίζω και σε σένα να πανε όπως τα θέλεις με την κοπέλα αυτη αλλα για μένα δεν υπάρχει ελπίδα εκτός αν γίνει κανενα θαύμα! Την γειτόνισσα δεν μπορώ να την ρωτήσω γτ εχω κόψει επαφές επειδή ήταν και αυτη ενα πρωσοπο το οποίο μπήκε στην μέση και ξέκοψα μαζί της... Και για το άτομο που ανέφερα εχει κοπέλα πλέον το εχω δει στο δημόσιο προφίλ στο φβ του... Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να το ξεπεράσω όλο αυτο γιατι με καταστρέφει σε σημείο αηδίας... Δεν είχα ποτέ κανει σεξ μαζί του ούτε καν φιλί να φανταστείς μόνο ενα χέρι μου έπιασε και μια αγκαλιά μου εκανε και εγω αισθάνθηκα λες και δεν ξερω και εγω τι, λες και ήταν ο πρώτος άνδρας που με άγγιξε ποτέ... Δεν ειναι νορμαλ όλο αυτο απο πλευράς μου...
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #137559 από Azatoth στις 01 Αυγούστου 2016, 1:24πμ

Azatoth

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 11/11/2014
μηνύματα: 62 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Δεν έχει σημασία αν έχει κοπέλα ή οχι. Το να το βγάλεις απο μέσα σου και να του πείς πως αισθάνεσαι είναι για να νιώσεις καλύτερα και όχι για να κάνετε κάτι μαζί απαραίτητα.

Και η δική μου κάνει κάτι με κάποιον απ'οτι μου είπε μια απο τις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού φορές που μιλήσαμε το τελευταίο δίμηνο και πραγματικά δεν με απασχολεί.
Θέλω να της μιλήσω απο κοντά και να της πώ πως αισθάνομαι όπως και να έχει, απλά για να το βγάλω απο μέσα μου...και πιστεύω πως θα βοηθήσει.

Δεν χρειάζετε να έχεις ερωτική επαφή με κάποιον για να αισθανθείς πράγματα για αυτόν, και αν με ρωτήσεις, πιστεύω πως πιο εύκολα μπορείς να δεθείς με έναν άνθρωπο οταν δεν έχετε σεξουαλική επαφή. Χωρίς το σέξ, η σύνδεση 2 ανθρώπων γίνεται καθαρά εγγεφαλικά, με συναισθήματα και όχι με σαρκική επαφή.
Οχι βέβαια πως η σεξουαλική επαφή είναι περριτή, απλά νομίζω πως καλύτερα ξεκινάει μια σχέση αν δεν υπάρχει σεξ στην αρχή.
Αλλα όπως και να έχει, μπορώ να καταλάβω και να συσχετιστώ με αυτά που γράφεις. Και εμείς ουτε φιλί, ούτε τίποτα. Μια αγγαλία κάναμε μόνο, και με άφησε να παίξω με το μαλλί της ανάμεσα στα δάχτυλα μου οταν κάτσαμε σε μια καφετέρια (απο μικρός μου άρεσε να παίζω με μακρυά μαλλία ανάμεσα στα δάχτυλα του χεριού μου). Αλλα παρ'όλα αυτά, έχω κωλλήσει άπειρα μαζί της.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login