Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Κάτι έχω πάθει... Αντιδρώ στη Java που μου επιβάλλει το Σκωτσέζικο κατεστημένο και γράφω μανιωδώς asp! ©Nocturne, irc.ftou.gr
Πέμπτη, 25 Απριλίου

Μετραει το Ιεκ?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #137723 από Ana-menos στις 25 Αυγούστου 2016, 4:12μμ

Ana-menos

Εικονίδιο
μέλος από: 31/10/2015
μηνύματα: 86 αποδεκτές 0
Καλησπερα παιδια εδωσα δευτερη φορα πανελληνιες και περασα σε μια σχολη που δεν μαρεσει (και ειναι και επαρχια)...Πραγματικα δεν θελω να παω γιατι ξερω οτι θα χασω χρονο και οτι στο τελος θα το μετανιωσω. Η προτιμηση μου ηταν να φυγω για εξωτερικο αλλα τελικα αυτο δεν μπορει να γινει επειδη οι γονεις μου δεν θελουν. Περασα απο το Ιεκ Ακμη και ρωτησα για ειδικοτητα Web Design-Πληροφορικη και οσα αφορουν αυτο τον κλαδο. Εσεις πιστευετε οτι αυτος ο κλαδος γενικοτερα θα εχει μελλον η επαγγελματικη αποκατασταση? Και εαν εχει θα εχει απο καποιο ιεκ? Εμενα μου ειπαν πως θα εχει αλλα το θεμα ειναι τι γινεται και στην πραγματικοτητα.
Και βασικα αν καποιος εχει περασει απο καποιο ιεκ ας γραψει την εμπειρια του..
Ευχαριστω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137724 από Tiberius στις 25 Αυγούστου 2016, 4:42μμ

Tiberius

Εικονίδιο
μέλος από: 24/8/2016
μηνύματα: 7 αποδεκτές 0
Γεια σου,

Δεν γνωριζω τιποτα απο ΙΕΚ καθως και εγω ετοιμαζομαι να δωσω δευτερη φορα.

Παντως απο οσα εχω ακουσει δεν ειναι και οτι καλυτερο ειδικα τα κρατικα ΙΕΚ δεν προσφερουν σημαντικη αναγνωριση και ευρεση εργασιας αργοτερα.

Επισης μια παρακληση,μιας και εχεις δωσει δευτερη φορα γιατι δεν κανεις ενα ντου στο θεμα που εχω ανεβασει για εκεινους μαζι και εμενα που δινουμε δευτερη φορα πανελληνιες!!Θα χρειαστουμε σιγουρα τις συμβουλες σου και την εμπειρια σου.

Σε περιμενουμε!

-Tib
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137749 από Bloodborn στις 27 Αυγούστου 2016, 7:07μμ

Bloodborn

μέλος από: 28/12/2015
μηνύματα: 11 αποδεκτές 0
Φιλε το συγκεκριμενο επαγκελμα και γενικα σχεδον ολα τα επαγκελματα που εχουν να κανουν με την τεχνολογια εχουν μελλον.Ζουμε στην εποχη της πληροφορικης και η τεχνολογια εχει γινει αναποσπαστο κομματι της ζωης μας οποτε τα επαγκελματα που εχουν σχεση με αυτην εχουν ζητηση.Τωρα τα πτυχια των ΙΕΚ δεν αναγνωριζονται ιδιαιτερα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login