Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Πέμπτη, 25 Απριλίου

ψάχνοντας το άλλο μου μισό

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #69661 από σοφός στις 29 Δεκεμβρίου 2010, 5:43μμ

σοφός

Εικονίδιο
μέλος από: 23/10/2010
μηνύματα: 28 αποδεκτές 0
παιδια,προσφατα εγινα 18 κ μου εχει ερθει αυτον τον καιρο η επιθυμια να κανω καποια σχεση.το θεμα ειναι οτι δεν ειχα ποτε,οχι γιατι δεν ειμαι εμφανισημος αλλα γιατι ειμαι τρομερα ντροπαλος με τα κοριτσια κ γιατι κατι μεσα μου με απομακρυνε να κανω σχεση,αυτο ισως να γινοταν γιατι δεν το εβρισκα ως κατι που το χρειαζομουν εκεινες τς φορες η καλυτερα γιατι δεν εβρισκα αυτην την κοπελα που θα ηθελα.
τωρα ομως εφτασα σε μια καλη στιγμη που μπορω να κανω ανετα σχεση κ να την προχωρησω,ομως δεν μπορω να βρω καποια ωραια κοπελα ειτε στην σχολη μου ειτε στο περιβαλλον που βρισκομαι ωστε να της μιλησω αλλα κ να την πλησιασω.
θα ηθελα να μου δωσετε συμβουλες ωστε να να βρω μια ωραια κοπελα(Που να ψαξω αφου στην σχολη μου δεν μου αρεσει καμια κ αντε να βρω αυτες ειναι λιγες η απο καποια αλλη σχολη) κ δευτερον αν βρω αυτην που μου αρεσει πως να προσπαθησω να τις μηλησω,μην ξεχασετε να μου πειτε πως να σταματησω να ειμαι ντροπαλος γιατι δεν γινεται δουλεια ετσι!

edit:τον τελευταιο καιρο ισως να μην εβρισκα κατι γιατι κλεινομουν προς τον εαυτο μου κ η παρεα μου δεν εκανε τιποτα ωστε να βγουμε σε κανα club η τιποτα τετοιο,λετε να βοηθησει αν κανω καποια νεα δραστηριοτητα κ γνωρισω νεα ατομα κ καλυτερα καμια κοπελα?

απαντηστε κ κοριτσια αν γινεται...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69663 από spider man στις 29 Δεκεμβρίου 2010, 6:08μμ

spider man

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 11/12/2010
μηνύματα: 31 αποδεκτές 0
Κατσε ρε φιλε, εμεις θελεις να σου πουμε που θα βρεις κοπελα?? γιατι ετσι οπως μας τα λες εσυ δεν θες κοπελα που να την αγαπας... θες να βρεις μια που να ειναι ωραια και να σου αρεσει. Τελος παντον πηγαινε σε κανα club, ή θα μπορουσες να κανεις ενα παρτυ να καλεσεις φιλους και να τους πεις να καλεσουν κοριτσια... τωρα οσο για το οτι εισαι ντροπαλος... δεν ξερω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69666 από imperium στις 29 Δεκεμβρίου 2010, 6:19μμ

imperium

Εικονίδιο
μέλος από: 5/8/2010
μηνύματα: 9 αποδεκτές 0
Αδερφέ για να σταματήσεις να εισαι ντροπαλός ξεκίνα να μιλάς γενικότερα περισσότερο στους γύρω σου πχ οταν θα πας να παρεις κανα πιτογυρο για να φας πιασε κουβέντα στο σουβλατζη :P Μπορεί να ακολυγεται περίεργο αλλα είναι ένα μικρό βήμα για να σταματήσεις να έχεις αυτο το πρόβλημα . Άφησε λίγο το τυπικό των ιαλόγων σου στην άκρη και μίλα λιγάκι πιο ανοιχτά σε άτομα του περιβάλλοντος σου . Θα δεις σιγα σιγα πως το πρόβλημα θα εκλείψει.

Τώρα όσον αφορά το πρόβλημα με την κοπέλα που θες να βρείς. Μην το κάνεις αυτοσκοπό να βρεις γκόμενα , όσοι γνωστοι μου το κάνανε ειναι ακόμα στην αναζήτηση ... Αυτά τα πράγματα έρχονται απο μόνα τους , θα το δεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69677 από σοφός στις 29 Δεκεμβρίου 2010, 10:35μμ

σοφός

Εικονίδιο
μέλος από: 23/10/2010
μηνύματα: 28 αποδεκτές 0
με πεισατε,αντε τωρα να βρω!

spider man

οταν θελω να βρω καποια ωραια δεν εννοω να βρω την τελεια αλλα καποια που να νιωθω εγω οτι ειναι ομορφη.αν ηταν να ξερω πως να βρω καποια κοπελα δεν θα ρωταγα....

imperium

καλη απαντηση εδωσες για τον σουβλατζη:P αλλα για το αλλο θεμα δεν μου το ελυσες κ παρα πολυ.μπορει να γινεται κατι τετοιο κ να ερχεται απο μονο του ομως στην δικια μου περιπτωση αν ηταν ετσι θα ειχε ερθει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69686 από Verus στις 30 Δεκεμβρίου 2010, 3:44πμ

Verus

Εικονίδιο
μέλος από: 30/12/2010
μηνύματα: 504 αποδεκτές 0
Κατ'αρχήν, φίλε σοφέ, έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Το άλλο σου μισό μπορεί να σε βρει στο δρόμο, στο μετρό, στο λεωφορείο, στο σούπερ μάρκετ, οπουδήποτε. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι την βρήκες την κοπελιά, πως την πλησιάζεις; Εδώ είμαστε. Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν τα κοπλιμέντα. Βέβαια ξέρουν ότι το κάνεις για να της την πέσεις, αλλά δεν παύει να της φτιάχνει τη διάθεση οπότε την πλησιάζεις διακριτικά. Περιττό να σου πω ότι σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να επιστρατεύσεις χιούμορ, χαμόγελο και ευγένεια σε όλο τους το μεγαλείο γιατί αλλιώς θα φας πόρτα! Και για το θεό, μην πεις καμιά ξενέρωτη ατάκα από αυτές που λένε στις ταινίες (μπορείς απλά να πεις γεια σου ή καλησπέρα)! Βρες κάτι ενδιαφέρον να πιάσετε συζήτηση (απόφυγε ποδόσφαιρο, μπασκετ, πολιτική, γκομενικά, ιστορίες απ'το στρατό - προτιμότερο είναι να βρεις ένα unisex θέμα)χωρίς να γίνεις βαρετός. Αν δεις ότι η κοπελιά νιώθει άνετα και σε παίρνει να συνεχίσεις πέρνα σε λίγο πιο προσωπικό επίπεδο την συζήτηση, αν πάλι όχι, μην το προσπαθήσεις, καλύτερα άστο για άλλη μέρα. Αν τύχει και συναντηθείτε έξω, ρώτα την πριν φύγεις αν συχνάζει εκεί (μην ζητήσεις αμέσως τηλέφωνο, εκτός αν ζητήσει αυτή) εκεί και πες της "θα 'θελα να τα ξαναπούμε" ή κάτι τέτοιο, και άφησε την να ανυπομονεί για την επόμενη συνάντηση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69691 από spider man στις 30 Δεκεμβρίου 2010, 12:21μμ

spider man

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 11/12/2010
μηνύματα: 31 αποδεκτές 0
οκ φιλε! Μπορεις οπως περπατας στον δρομο και βρεις αυτη που θα σου αρεσει αν κραταει πεσε πανω της απαλα μην την χτυπησεις κιολας και ισως της πεσουν τα πραγματα να πεις συγγνωμη και τοτε να πεις το ονομα σου... υστερα μπορεις να κανεις οτι σου ειπε η Verus...!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login