Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά τo τσιγάρο.
Παρασκευή, 26 Απριλίου

Samsung ΚΑΡΤΑ SD

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #134240 από Dark--Angel στις 05 Ιουλίου 2015, 11:35μμ

Dark--Angel

Εικονίδιο
μέλος από: 8/4/2015
μηνύματα: 31 αποδεκτές 0
Παιδια εχω ενα μεγαλο προβλημα..ξαφνικα το κινητο μου δεν αναγνωριζει την καρτα SD οσες φορες κι αν την φυσηξω κι οσες φορες κι αν την βγαλω και την ξαναβαλω. Ειναι λες και δεν υπαρχει και σε αυτη την καρτα ειχα παρα πολλες φωτογραφιες και αρχεια. Βοηθηστεεεεεε!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #134505 από cool_guy15 στις 30 Ιουλίου 2015, 2:58πμ

cool_guy15

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2015
μηνύματα: 65 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Αν και λίγο καθυστερημένα..κοίτα τι μπορείς να κάνεις! Πρώτα απ'όλα..την έχεις ελέγξει αν λειτουργεί την κάρτα μνήμης σου; Δηλαδή στο παλιό σου κινητό τα αρχεία εμφανίζονται κανονικά; Σε αυτή την περίπτωση έχεις δύο επιλογές:
1)Μπορείς να βάλεις την κάρτα στο παλιό σου κινητό, έπειτα να το συνδέσεις στον υπολογιστή με το καλώδιο που συνήθως εμπεριέχεται στη συσκευασία, (ενα καλωδιάκι..από τη μία μεριά το βίσμα του κινητού και από την άλλη usb) να μεταφέρεις τα αρχεία στον υπολογιστή και μετά από κει με την ίδια διαδικασία να τα βάλεις στο νέο κινητό (εννοείται ότι θα έχεις αγοράσει μία καινούρια άδεια μνήμη)
2) Κυκλοφορούν στο εμπόριο αντάπτορες και memory card readers, μέσα στους οποίους εισάγεις την κάρτα μνήμης και το συνδέεις με τον υπολογιστή
Βέβαια και στις δύο περιπτώσεις, μια νέα κάρτα μνήμης είναι απαραίτητη εφόσον αυτή δεν αναγνωρίζεται από τη συσκευή σου. Ελπίζω να σε βοήθησα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login