Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το χειρότερο σημάδι των καιρών μας είναι ότι κωλόχαρτο γίνεται όλο και πιο χοντρό, ενώ το χαρτί των βιβλίων όλο και πιο λεπτό.
Πέμπτη, 18 Απριλίου

Παχύσαρκος Σύντροφος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #126459 από ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥ στις 15 Απριλίου 2014, 11:04μμ

ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥ

Εικονίδιο
μέλος από: 15/4/2014
μηνύματα: 4 αποδεκτές 0
Καλησπέρα!Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας με την ελπίδα πως κάποιος θα χει κατι ουσιαστικό να προτείνει. Είμαι 1μιση χρόνο με μια κοπέλα 2 χρονια μεγαλύτερη μου.Τον τελευταίο καιρό έχει παχύνει αρκετά καθώς ήταν αγχωμενη γαι το διαζύγιο των γονιών της και ξέσπασε εκεί με ολέθριες συνέπειες.Έχει γίνει από αυτές τις γυναίκες πλέον που αποκαλείς, συγγνώμη για την έκφραση ,χοντρές. Η μητέρα μου με πιέζει να χωρίσω καθως πιστεύει πως μου αξίζει κάτι καλύτερο.Και μπροστά της είναι συνεχώς με υπονοούμενα.Ευτυχώς η κοπέλα μου είναι λίγο στο κόσμο της και δε νιώθει!!!Εγω δε ξερω τι να κάνω νιώθω άσχημα και επίσησ και το σεξ έχει χειροτερέψει αρκετα ( όταν κάθεται αποπάνω μου με το βάρος της με πνίγει και φοβάμαιότι θα σκάσω).Το μόνο "καλό" είναι πως εχει αποκτήσει στήθος.Τελοσπάντων τι θα κάνατε στη θέση μου? Θα ακουγατε τις συμβουλες της μάνας σας?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126460 από Epistimon στις 15 Απριλίου 2014, 11:47μμ

Epistimon

Εικονίδιο
μέλος από: 14/6/2013
μηνύματα: 102 αποδεκτές 0
Φιλε μου ποτε μην βαζεις αλλους να αποφασιζουν για την προσωπικη σου ζωη! Φυσικα και δεν ειναι λογος επειδη στο ειπε η μαμα σου να την χωρισεις! Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να καθισεις με την κοπελα σου και να συζητησεις το προβλημα της! Μην ανησυχεις στην αρχη μπορει να νευριασει λιγο αλλα θα σε καταλαβει και θα κανει το σωστο...να της προτεινεις δηλαδη να βαλει τον αθλητισμο και την σωστη διατροφη στην ζωη της! Αμα διαφωνει στην αρχη θα πρεπει να την πιεσειςμε μαλακο φυσικα τροπο ωστε να το καταλαβει απο μονη της και να κανει αυτο που πρεπει! Αμα την χωριζες για αυτο τοτε θα ησουν εσυ ο ανωριμος και ο κακος σε αυτη την σχεση ΓΙΑΤΙ για φαντασου να ησουν εσυ στην θεση της και να σε χωριζε ΚΑΠΟΙΑ! τι θα ενιωθες?
Κανε αυτο που σου ειπα και πιστευω οτι θα αρχισει να λυνεται το προβλημα!
Αποδεκτη εαν σε καλυψα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126464 από pi8hkos97 στις 16 Απριλίου 2014, 10:41πμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
μηνύματα: 507 αποδεκτές 0
Φίλε μου επιστήμων θα μου επιτρέψεις να διαφωνίσω με τη μύνημα που έγραψες. Καταρχάς μία κοπέλα η οποία ξεσπάει στο φαγητό για το διαζύγιο είναι βουλημικιά. Και θα σου εξηγήσω το γιατί. Τόσα και τόσα παιδιά, από μωρά μέχρι σε ώρημη ηλικία, π.χ. 25 έχουν αντιμετωπίσει το διαζύγιο των γωνέων τους αλλά δεν νομίζω να είναι πολοί αυτοί που ξεσπάνε στα πιτόγυρα, στις πίτσες, στα γλυκά και δεν ξέρω εγώ και σε τί άλλο.
Το καλύτερο φίλε μάριε είναι να μιλήσει με έναν ψυχολόγο, διότι πες ότι τώρα το ξεπερνάει το διαζύγιο, αρχίσει να αθλείται και φτιάξει πάλι ωραίο σώμα. ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΞΑΝΑΡΧΙΕΙ ΝΑ ΜΑΣΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΦΑΛΑ; συγνώμη για την έκφραση αλλά με τέτοια άτομα αυτό γίνεται. Άρα η λύση του ψυχολόγου είναι η καλύτερη.
Πάντως δεν είναι ντροπή ο ψυχολόγος, καθώς και απόρρητη είναι η συνάντηση, δεν χρειάζεται να το μάθει κανείς και πραγματικά μπορεί να βρει λύση στο πρόβλημα.
Όσον αφορά τη μάνα σου την καταλαβαίνω απόλυτα, μάνα είναι και νοιάζεται για το παιδί της, όπως και κάθε φυσιολογική μάνα. ΌΜως αυτός δεν είναι λόγος να ακούσεις τις συμβουλές της, καθώς είναι ένα θέμα το οποίο εσύ πρέπει να κρίνεις.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΘΑ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΦΑΙ ΑΝ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕ.
Άσε που το σεξ πρέπει να είναι υγεία, όχι καταναγκαστικό έργο, το οποίο πρέπει να γίνεται κάπως έτσι στην περίπτωσή σου.
Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο, ελπίζω να σε κάλυψα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login