Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Λεωνίδας Βελής να τραγουδάει "Με το στόμα γεμάτο φιλιά..."
Παρασκευή, 29 Μαρτίου

ksenerose????

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #126667 από smaro2519 στις 23 Απριλίου 2014, 8:19μμ

smaro2519

Εικονίδιο
μέλος από: 23/4/2014
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
πρωτη φορα γραφω στο FORUM σας...ειμαι 24 κ το ατομο για το οποιο θα σας γραψω ειναι 25.κ δεν εχω καθολου εμπειρια σε ανδρες.Πριν από ένα μήνα άρχισα να ενδιαφέρομαι γ ένα παιδί το οποίο ήταν γνωστός μου αλλά ποτέ δεν είχα δείξει ενδιαφέρον για αυτόν λόγο του ότι είχα σχεση(7 χρόνια κ πήγαινε σοβαρα).να μη τα πολύ λέω βγήκαμε 3 φορές η μια ήταν για καφέ οι άλλες για ποτό με έφερε και στο σπίτι ενώ μπορούσα κ μονή μου να πάω γτ ήταν μέρα (αυτός επέμενε) την τρίτη φορά που βγήκαμε προχωρήσαμε σε προκαταρτικά   την άλλη ημέρα μου έστειλε στο fb ότι του αρέσω πολύ ότι παιρναει καλά μαζί μου κ θέλει να το πάμε σιγά σιγά γτ ήμουν σε σχέση(είναι πολύ κλιστεί η κοινωνία εδώ που μένουμε)…..περασαν 3 μέρες από τότε που ήρθαμε πιο κοντά κ αυτός έβγαινε κάθε μέρα με τους φίλους( ήμασταν στο ίδιο μαγαζί) τους κ δεν μου είπε ούτε μια φορά να βγούμε κάπου έστω για καφέ του στέλνω μήνυμα του λέω να βρεθούμε κ άρχισε να μου μιλαει περίεργα κ να μου λέει λόγο εορτών μετά δεν θα είναι ετσι,εγώ έκανα το λάθος κ του είπα να σταματήσουμε να μιλάμε γτ μου λέει δικαιολογίες (δεν ήθελα κατι τέτοιο απλά του το είπα) μου είπε ότι θα βρεθούμε να μιλήσουμε από κοντά ορίσαμε συγκεκριμένη μέρα κ ώρα κ εγώ ένω περίμενα(σε μια καφετέρια με τις φιλές μου) μήνυμα η τηλέφωνο του γ την συνάντηση τον βλέπω να περναει με τους φίλους του κ να πηγαίνει γ ποτό μετά από μια ώρα πήγα στο ίδιο μαγαζί δεν του έδωσα καθόλου σημασία (ούτε γεια δεν είπα) οι φιλές μου μου είπαν ότι δε σταμάτησε να με κοιτάζει. έχουν περάσει 3 ημέρες κ δεν με πείρε ούτε τηλ ούτε τίποτα. Τον ξενέρωσα τόσο πολύ η μου το κάνει για να κολλήσω και να τρέχω από πισω του ??σας ευχαριστω εκ των πρότερων....
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #126668 από pi8hkos97 στις 23 Απριλίου 2014, 9:31μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
μηνύματα: 507 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Πιθανολογω ότι όλα τα κάνει για να τρέχεις σαν σκυλάκι από πίσω του. Προφανώς έχει υποψιαστεί ότι καίγεσαι γιαυτόνε και έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη, και θα αισθάνεται περισσότερο άντρας αν σε καταφέρει να τρέχεις από πίσω του.
Τί μπορείς να κάνεις γιαυτό; Ακριβώς το ίδιο. Γράφετον και εσύ, και άμα περάσει καμιά βδομάδα και δεν σε πάρει τηλέφωνο, δεν σου στείλει μύνημα και τέτοια στέιλτου μύνημα και πες του "γεια τί κάνεις" ή κάτι παρόμοιο, ώστε να ξαναρχίσει η κουβέντα σας. Σε πληροφορώ ότι άμα είναι τσιμπιμένος μαζί σου θα αφήσει τους εγωισμούς του και θα τρέξει αυτός από πίσω σου.
Και μη φοβάσαι αν σε παρατήσει ή κάτι τέτοιο διότι δεν νομίζω να το κάνει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login