Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ειδικός: Ένας που έρχεται από άλλο μέρος και δείχνει σλάιντς.
Πέμπτη, 25 Απριλίου

σωμα και αυτοπεποίθησή

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #129898 από Tzinapap12 στις 31 Αυγούστου 2014, 12:53πμ

Tzinapap12

Εικονίδιο
μέλος από: 22/8/2014
μηνύματα: 11 αποδεκτές 0
Γεια σας!είμαι 15 χρονων και έχω τεράστιο θέμα με το σωμα μου..λογο του καλοκαιρίου έχω πάρει λιγα κιλά και αισθάνομαι ακόμα ποιο χάλια(είμαι 1,62 υψος ήμουν 58-59 κιλά και τωρα είμαι 63-64)το θέμα ξεκίνησε απο οτάν εκανα παρέα με μια κοπελα η όποια ηταν σουπερ αδύνατη και μου δημιούργησε τεράστιο κόμπλεξ κανοντας το εξης απο μπροστά το πεζε φιλη και απο πίσω μου έλεγε οτι είμαι χοντρή,δεν βλεπομαι δεν μου παν τα σορτσάκια και γενικά πήγαινε στα αγόρια και με κορόιδευαν ομαδικώς μετα όχι μπροστά μου όμως..ποτε δεν ήμουν αδύνατη αν και έχω περάσει στάδιο νευρικής ανορεξίας και έτσι μου έχετε να το ξανακανω!γιατί πλεον ασχολούνται όλοι με το σωμα μου και τον υπόλοιπων κοριτσιών που είναι πιο παχουλες δεν λένε τπτ?Σας παρακαλώ δώστε μου καποιες συμβουλες γιατί πραγματικα με `μισω`!#
προφίλάλλα...˵quote˶
9
Μήνυμα #129901 από ScandalousAngel στις 31 Αυγούστου 2014, 1:09πμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012
μηνύματα: 268 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Με το να μισεις τον εαυτο σου κανεις τα πραγματα χειροτερα. Πρεπει να αγαπας το σωμα σου και να το φροντιζεις. Για δυο, τρια κιλακια παραπανω δεν χαθηκε και ο κοσμος. Και εγω ειμαι 1.67 και 62 κιλα αλλα να σου πω δεν με νοιαζει καθολου. Μου αρεσει το σωμα μου και κανω οτι μπορω για να το βελτιωσω χωρις ομως να φτανω στα ακρα. Το να φτασεις στο σημειο να μην τρως καθολου δεν σε βοηθαει. Αν θελεις να νιωσεις καλυτερα πηγαινε για τρεξιμο φαε, ενα φρουτο αντι για ενα παγωτο, προσπαθησε να κανεις τη μερα σου πιο γεματη.

Οσο για τη φιλη σου (σιγα τη φιλη δηλαδη, πωω ελεος με αυτες τις κατινες) αστην να χαιρεται μονη της. Σε κοροιδευει για εχει κομπλεξ ειναι ολοφανερο, ειναι ανασφαλης με τον εαυτο της και ζηταει την επιβεβαιωση απο τα αγορια. Να σου πω και κατι? Ειναι καλυτερο να εχεις δυο καλαμακια για ποδια? Νομιζεις οτι ασχολουνται με το δικο σου σωμα. Γινε ανωτερη, νιωσε σιγουρη για τον εαυτο σου, αγαπησε το σωμα σου και αλλαξε τροπο ζωης. Το να γκρεμιζουμε τα παντα για δυο κιλα παραπανω ειναι βλακεια. Ασε τους αλλους να λενε, προβλημα τους οχι δικο σου.

ΥΓ Ξεχασα να πω οτι το σωμα σου ειναι ακομα στην αναπτυξη και μπορει μεσα σε ενα χρονο να χασεις κιλα και να αλλαξει εντελως.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129903 από Tzinapap12 στις 31 Αυγούστου 2014, 4:13πμ

Tzinapap12

Εικονίδιο
μέλος από: 22/8/2014
μηνύματα: 11 αποδεκτές 0
Συμφωνώ με τα αρκέτα με Οσα ειπες,ειλικρινά σε ευχαριστώ.απλα όταν ζεις σε μια κοινωνία που εχει κόμπλεξ λογικό είναι να επειρεαστω και εγώ..ευχαριστώ και παλι :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129936 από ScandalousAngel στις 31 Αυγούστου 2014, 11:14μμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012
μηνύματα: 268 αποδεκτές 0
Χαρά μου που σε βοήθησα :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #130106 από pi8hkos97 στις 06 Σεπτεμβρίου 2014, 11:41μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
μηνύματα: 507 αποδεκτές 0
Και εγώ είμουν ψιλοχοντρός πριν 3 χρόνια μέχρι την τρίτη γυμνασίου (1,80 ύψος και 95 κιλά σχεδόν). Την είχα πέσει σε μία γκόμενα η οποία προφανώς και δεν ανταποκρίθηκε, και με ψιλορεζίλεψε στις φίλες της μετά. Σε ένα χρόνο από τότε είχα χάσει 20 κιλά. Βέβαια έκανα γυμναστήριο. Στην αρχή δεν πρόσεχα τη διατροφή μου (για περίππου 8 μήνες, δεν θυμάμαι ακριβώς) αθλούμουνα ενώ έτρωγα ότι νάναι, μέγιστη μαλακία). Έχασα όμως 8 κιλά έτσι. Ε μετά σε 1,5 μήνα είχα χάσει και τα άλλα 12 με μία οργανωμένη καλή διατροφή.
Να φανταστείς, τότε έτρωγα πολλά σουβλάκια, γλυκά κ.λ.π. και σε μεγάλες ποσότητες. Μετά που στερήθηκα fast food, γλυκά, πίτσες, σουβλάκια (τρώω μόνο αλλάδωτα χωρίς πατάτες με καλαμάκι κοτόπουλο), ότι περιέχει λιπαρά πολλά, και άρχισα να καταναλώνω σαλάτες πολλές, φρούτα, κοτόπουλο και γαλακτοκομικά ligoht (1,5-2% λιπαρά) έφτασα εδώ που έφτασα. Τώρα οι διατροφικές "βρωμιές" δεν μου λείπουν καθόλου. Νιώθω αεράτος με το σώμα μου, και αυτό μου φτάνει. Επίσης, αν φάω μία ποικιλία που παλιά τις τσάκιζα, τώρα θα με αρρωστήσει (έτσι νιώθω τουλάχιστον).
Θέλω να σου πω ότι πρέπει να πάρεις τη μεγάλη απόφαση. Τις πρώτες 2 μέρες θα σου λείψουν τα ξελιξίδια, μετά θα τα σιχαίνεσαι όλα αυτά. Πήγαινε σε διατροφολόγο και ξεκκίνα να αθλείσαι, και μπορεί σε λιγότερο από 6μηνο να έχεις αποκτήσει το σώμα που θες.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login