Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Είμαστε ζωντανά ή μαγνητοσκοπημένα;
Τετάρτη, 8 Μαΐου

χωρισμος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #129937 από comma9 στις 31 Αυγούστου 2014, 11:50μμ

comma9

Εικονίδιο
μέλος από: 30/8/2014
μηνύματα: 11 αποδεκτές 0
γεια σας παιδια,οπως λεει και ο τιτλος το προβλημα μου ειναι αν πρεπει να χωρισω με το φιλο μου. το εχω συζητησει με τους δικους μου που τον εχουν γνωρισει και μου λενε οτι δεν τραβαει αλλο...η αληθεια ειναι οτι εχει αλλαξει πολυ η συμπεριφορα του οχι μονο ως προς εμενα αλλα και στους γυρω του. εχει γινει αποτομος και απομακρος(επιεικως), αυτη η κατασταση τωρα κραταει 2 μηνες περιπου αλλα δεν ειναι παντα ετσι,πολλες φορες γινεται ''χαλι'' να τον πατησεις και αλλες αυτο που ειπα παραπανω (αν συγκρινω τις 2 καταστασεις υπερισχυουν τα καλα)αλλα δεν ξερω...εχω αρχισει να κουραζομαι (εχω προσπαθησει να το συζητησω αλλα τις πιο πολλες φορες εχουμε τσακωθει χοντρα και δεν εχω ορεξη)
εσεις τι λετε;

Υ.Γ. ειμαστε μαζι αρκετο καιρο
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #129950 από άσχετος στις 01 Σεπτεμβρίου 2014, 4:33μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
μηνύματα: 427 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Αφού εσύ δεν θες άλλο σχέση μαζί του πρέπει να το τελειώσεις εσύ..Σπαταλάς τον χρόνο σου τζάμπα..Εντάξει,δεν ξέρω πως νιώθεις για αυτόν,αλλά λες πως δεν θες άλλο..Οπότε,το τελειώνεις και όλα καλά σε 1-2 μήνες τον έχεις ξεχάσει,αλλιώς υπομονή αλλό λίγο καιρό να δεις αν αλλάξει..
Μην του μιλάς για λίγο καιρό καθόλου(1 εβδομάδα-10 μέρες)..Άστον να ηρεμίσει να ξεχάσει τους τσακωμούς σας και μετά είναι που θα σε σκέφτεται όλο και πιο πολύ θα έχει ηρεμήσει πιστεύω και θα σκέφτεται πως σε χάνει και θα θέλει να σε δει,οπότε τότε τον πιάνεις και του μιλάς για την συμπεριφορά του..Αν δεις πως πάλι ίδια συμπεριφορά,δίνεις τέλος και προχωράς παρακάτω! :)
Καλή τύχη!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login