Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δεν πίνουμε ποτέ καφέ νωρίς το πρωί γιατί θα μας κρατήσει ξύπνιους ως το μεσημέρι.
Παρασκευή, 29 Μαρτίου

Σχέση εξ αποστασεως

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #134865 από tasospc98 στις 27 Αυγούστου 2015, 4:13πμ

tasospc98

Εικονίδιο
μέλος από: 27/8/2015
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
Γεια σας.Με λενε τασο και θα ηθελα να σας περιγραψω την δικια μου εδω και 1 χρονο σχεση.λοιπον με την δικια μου την γνωρισα μεσω φβ και μιλουσαμε στην αρχη.μετα αρχισα να βρισκω ενδιαφερον κατι επσνω της και αυτο δν ητανε τπτ αλλο απο τα λογια της.μεσα απο τα λογια της εδειχνε οτι με νοιαζετε κσι με το καιρο βαζαμε κανμ μιλαγαμε στο τηλ κτλπ.και μιλσγαμε ε και μου λεει οτι θα ερθει θεσσα( καταγωγη μου η Σερρες) .Ε και τεσπα εφτασε μαρτιος ηρθε θεσσα με το σχολειο της για 1 εβδομαδα( καταγωγη της απο νησι) και βγεναμε ολο ωσπου μια μερα μεταα απο τοσες ωρες και μυνηματα νοιαξιμου και αγαπης αποφασισαμε να τα φτισξουμε.τωρα βιαστικη ηταν? δεν ξερω.ε και να μην πολυλογω τα εχουμε απο τοτε και αρχιζει το προβλημα μου.διαβαζει τωρα να περασει θεσσα να μαστε μαζι γιατι θελει να περασει νηπιαγωγος ε οποτε λεει ας ερθει κατα εδω.ειναι 4 χρονια..θα προσοσθησω κ γω να περασω λογιστικη η καπου που να με ενδιαφερει κ ολα οκ...ωσπου σημερα με χτυπαει οταν τεκειωσουμε με τις σπουδες να παμε να μεινουμε στο νησι της.( ειχαμε πει να μεινουμε σερρες για) .και της ειπα οτι κατι τετοιο δεν γινεται διοτι εμενα οι γονεις μου ειναι μεγαλοι ( 72+ ο πατερας μου ενω η μανα μου 65+ ) ε και της λεω πρεπει να μεινω να τους φροντιζω...ενω εσυ εχεις μικρους γονεις αλλα εχεις και αδερφια! και μου λεει ναι δεκτο.και καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα ε και της λεω δεν μπορω να κανω κατι.τι να κανω ? να τους κλεισω σε γηροκομειο? μου λεει οχι αλλα δν θα περιμενα αν ημουν στην θεση σου απο το κοριτσι μου να ερχοταν θεσσα να σπουδασει και να μεινει κιολας εκει( εχει θεμα με την θεσσα κιολας οποτε.....) .Και της ειπα οτι θα το σκεφτω.Λοιπον.εσεις τι θα φτιαχνατε καταρχας? θα πηγαινατε στο τοπο του κοριτσιου σας και θα αφηνατε τους γονεις σας επι την επιβλεψη μιας γυναικας-θα τους βαζατε στο γηροκομειο ή θα μενατε με τους γονεις σας και θα αφηνατε το κοριτσι? ( με ειπε οτι δεν θα με αφησει για αυτο προς θεου εχουμε περασει τοσα αλλα....ουτε θελει..δεν θεκει αλλα θα τοβδεχτει.) εσεις λοιπον τι θα φτιαχνατε? Ευχαριστω και σοζ για το μεγαλο κειμενο.
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #134866 από nonreligius στις 27 Αυγούστου 2015, 10:07πμ

nonreligius

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2015
μηνύματα: 298 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Όχι δεν θα τα έφτιαχνα μαζί της. Άλλο μία μικρής διάρκειας σχέση για την εμπειρία και άλλο να λες χωρίς καλά καλά να την ξέρεις "μετά από χ χρόνια θα πάω στο νησί της" ή "μετά από χ χρόνια θα έρθει θεσσαλονίκη". Δεν στέκει. Τέτοιες μεγαλοστομίες έχουν πει πολλοί πριν την ώρα τους και το μετάνιωσαν αργότερα.
Για το θέμα με τους γονείς σηκώνει πολύ συζήτηση. Καταρχάς αν είχα σοβαρή σχέση και ήθελα να μετακομίσω θα έκανα τα πάντα να τους έπαιρνα μαζί μου, σε περίπτωση που δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν. Διαφορετικά το διήλημα είναι μεγάλο. Πολύ μεγάλο. Αλλά ούτε καν τα φτιάξατε και εσύ σκέφτεσαι μετά από χρόνια τί θα γίνει;
Τέλος, οι σχέσεις από απόσταση δεν είναι το ότι καλύτερο. Ούτε σωματική επαφή (όχι μόνο σεξ) μπορείς να έχεις, ούτε να μιλήσεις από κοντά, ούτε τίποτα. Τίποτα δεν σου προσφέρει. Βρες μία από την πόλη σου και άσε την. Δεν αξίζει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134870 από tasospc98 στις 27 Αυγούστου 2015, 12:12μμ

tasospc98

Εικονίδιο
μέλος από: 27/8/2015
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
Καλημερα φιλε μου.Οχι δεν το βλεπω σαν μια απλη σχεση ειναι τα παντα μου ολοι μου η ζωη..και οντως το εννοω.εκανα την μαλακια και την αφησα για μια αλλη αλλα δεν ενιωθα καθολου καπα με αυτην την αλλη.....αυτο που λενε απο κοντα ειστε μακρυα και απο μακρυα κοντα το ξερεις? εαν οχι αυτο συμβαινει με μενα.και τεσπα ναι ειναι και νιωθουμε οτι εχουμε σοβαρη σχεση και το βλεπουμε πολυ σοβαρα..απλως τωρα αυτο που ειπες για τους γονεις...δεν νομιζω σε 5 χρονια οι γονεις μου να συμφωνησουν να τους παρω μαζι μου λογω ηλικιας και λογου πατριδας.δηλ εδω εχουν μεγαλωσει τωρα στα γεραματα θα παμε σε ενα ξενο μερος? δεν το νομιζω...Επειδη ξερω οτι δεν θα συμφωνησουν..εσυ στην θεση μου τι θα εφτιαχνες?? πες οτι ειναι και νιωθεις η γυναικα της ζωης σου που δεν μοορεις χωρις αυτην.τι θα εφτιαχνες? κοιτα φιλε μου δεν θεκω να την χασω γιατι πλεον εχω δεθει οσο δεν παει αλλο μαζι της...απλως μου λεει οτι ειναι εγωιστικο να δωσει να περασει εδω και να μεινει εδω.εχει δικιο αλλα αυτη εχει πλεονεκτημα τα αδερφια της.
ΥΓ.Τα συζηταμε με την δικια μου απο τωρα για να ξερουμε τι να κανουμε να μην ερθει τσαμπα και μετα χωρισουμε για αυτο..γενικως ειμαι τυπος που θεκει να τα εχει ολα υπο ελενγχο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134871 από nonreligius στις 27 Αυγούστου 2015, 12:25μμ

nonreligius

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2015
μηνύματα: 298 αποδεκτές 0
Φίλε πρόσεχε διότι είστε μακριά και δεν ξέρεις αν θα έρθει στην πόλη σου. Αν καλλιεργήσεις την ιδέα περισσότερο θα σε τρώει αργότερα συνέχεια και αν τελικά δεν έρθει θα σε διαλύσει η όλη φάση. Αν πάλι τη θες τόσο πολύ συνέχισέ το, αλλά γνώμη μου μην κάνεις σχέδια για μετά από χρόνια, δεν στέκει. Αφού σε 5 χρόνια δεν ξέρουμε πώς θα είναι ο κόσμος καλά καλά, πώς μπορεις να ξέρεις τί θα γίνει με τη σχέση σου και να το προδιαγράφεις από τώρα;
Συνέχισέ το δηλαδή αν είναι πιο χαλαρά, και όπου σε βγάλει.
Και κάτι ακόμη έχεις δίκιο στο αν τα φτιάξετε ότι το σωστό είναι να μείνει αυτή στη Θεσαλονίκη. Όχι μόνο για τους γονείς σου, αλλά και για την πόλη. Σιγά μην αξίζει τον κόπο να τρέχεις στα νησιά...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134872 από tasospc98 στις 27 Αυγούστου 2015, 1:10μμ

tasospc98

Εικονίδιο
μέλος από: 27/8/2015
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
Φιλε μου αυτο συζηταμε τβρα.εχεις δικιο σε αυτο που λες για τα σχεδια γτ και αυτη δεν της αρεσουν να κανετε αλλα ετσι ειμαι..τεσπα.Εχω δικαιο αλα δεν με ακουει..αυτη τους δικους της θα τους αφησει σε χερια γνωστα.Στα αδερφια της ενω εγω σε μια γυναικα που δεν θα την ξερω και δεν θα ξερω καν πως τους δυμπεριφερετε!! και αυτο αξιζουν? να σημειωθει ρφοσον ειμαι αγνωστος οτι ειμαι υιοθετημενος.αυτοι οι ανθρωποι με πηραν με μεγαλωσαν και εγω θα τους αφησω σε μια γυναικα?! ε οχι!!! εαν εχω αδικο πειτε το μου!! θεκω ολα δικαια να ειναι!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134873 από nonreligius στις 27 Αυγούστου 2015, 2:45μμ

nonreligius

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2015
μηνύματα: 298 αποδεκτές 0
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό το θέμα. Αφού αυτή μπορεί να έρθει πρέπει να έρθει. Στην τελική μπορεί να πηγαίνει κάθε καλοκαίρι να κάθεται όσο θέλει. Αλλά θα στο ξαναπώ ακόμη μία φορά πες ότι τα φτιάχνετε. Αν σε ένα μήνα καταλάβετε ότι δεν ταιριάζετε και αποφασίσετε να χωρήσετε, όλα τα σχέδια πάνε χαμένα. Οπότε, σταμάτα τα σχέδια και κοίτα να το χειριστείς όσο καλύτερα γίνεται.

Υ.γ. κάνε αποδεκτή αν σε κάλυψα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login