Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Ειρωνεία είναι να είσαι ναυαγός σ' έναν απέραντο ωκεανό και να πεθαίνεις από δίψα.
Παρασκευή, 19 Απριλίου

Σκατά

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #135107 από Mikrikiti στις 30 Σεπτεμβρίου 2015, 11:57πμ

Mikrikiti

Εικονίδιο
μέλος από: 29/9/2015
μηνύματα: 11 αποδεκτές 0
Είμαι μόνη μου! Νιώθω μόνη μου. Νιώθω απαίσια. Δεν ξέρω τι γίνεται πλέον στην ζωή μου. Νιώθω σκατά. Ή ζωή μου είναι σκατά εδώ και πολύ καιρό. Έχω κατάθλιψη και δεν ξέρω πότε θα την ξεπεράσω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135131 από GiannakosBAcK στις 01 Οκτωβρίου 2015, 6:24μμ

GiannakosBAcK

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 22/7/2014
μηνύματα: 243 αποδεκτές 0
Είσαι η νιώθεις μόνη ? γιατί νιώθεις έτσι κάπου οφείλεται αυτό.Όσο για την κατάθλιψη εσύ έκανες διάγνωση ή έχεις πάει σε ψυχολόγο?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135136 από Mikrikiti στις 02 Οκτωβρίου 2015, 11:50μμ

Mikrikiti

Εικονίδιο
μέλος από: 29/9/2015
μηνύματα: 11 αποδεκτές 0
Νιωθω μονη αν και εχω ανθρωπους πι οποιοι με νοιαζονται.
Αγορασα ενα βιβλιο για την καταθλιψη και ελεγε πως νιωθει καποιος με καταθλιψη.
Ισχυαν τα παντα και υπεθεσα πως εχω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135137 από GiannakosBAcK στις 03 Οκτωβρίου 2015, 8:13πμ

GiannakosBAcK

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 22/7/2014
μηνύματα: 243 αποδεκτές 0
Μην υποθέτεις το είχα υποθέσει και εγώ για τον εαυτό μου παλιότερα δεν έψαξα παρά πέρα ίσως να έχω μια πιο ελαφριά μορφή η απλώς ο χαρακτήρας μου είναι έτσι(είμαι αρκετά περίεργος).Καταρχήν πρέπει να βρεις την αίτια που τα αισθάνεσαι,ρώτα τον εαυτό σου πότε άρχισες να νιώθεις έτσι τι το προκάλεσε μήπως κάτι που δεν το έδωσες πολύ σημασία και όμως αυτό σε έφερε στην θέση που είσαι?μήπως νομίζεις ότι είσαι σε άσχημη θέση(ξέρω πως έτσι πως το έθεσα δν βγάζει πολύ νόημα)το καλύτερο που έχεις να κάνεις κατά την γνώμη είναι ένας ψυχολόγος για τα προβλήματα διαφέρουν και φυσικά πρεπει να ανοιχτείς κάπου και εδώ δεν είναι το καταλληλότερο μέρος.

Εγώ ακόμα και τώρα νιώθω χάλια και όχι μόνο, χωρίς λόγο(αν υπάρχει δεν τον ξέρω ακόμα)και αυτό το το νιώθω αρκετά χάλια επίσης ότι κάνω ή πράγματα που βλέπω μου φαίνονται ανούσια άσκοπα χωρίς κάνενα όφελος και ίσως έτσι να είναι αλλα συνήθως τα κατακρίνω χώρις καν να δοκιμάσω να δω αν ισχύει αλλά όπως και παραπάνω είμαι αρκετά περίεργος όποτε ότι και να κάνω να δοκιμάσω η γνώμη πιθανόν να διαφέρει από τους άλλους.Χαρούμενο δεν με λες πότε γιατί και να γίνει κάτι που νομίζω ότι θα με ικανοποιήσει θα ενθουσιαστώ και θα χαρώ για μερικά λεπτά και μετά σαν μη συμβαίνει τίποτα.
Και αυτά δεν είναι ούτε τα μισά αλλά είναι πολύ πιθανόν να είμαι εγώ ετσι και να μην έχω κατάθλιψη δεν το έχω ψάξει και πολύ αλλά επειδή μπορεί να έχουμε κοινά συμπτώματα με την κατάθλιψη δν σημαίνει ότι έχουμε και θα σου δώσω ένα παράδειγμα στην Ιατρική υπάρχουν τόσες αρρώστιες με τόσα κοινά συμπώματα με μικροδιαφόρες που δεν φαίνονται με την πρώτη(ίσως να μην έχουν κιόλας) και πρέπει να άρχισουν να κάνουν δίαφορα τεστ και διαφορετικές διαγνώσεις να αποκλείσουν και να καταλήξουν να περιορίσουν τις ασθένιες και μετά ξανά ώστε να καταλήξουν σε 1.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135138 από Mikrikiti στις 03 Οκτωβρίου 2015, 12:32μμ

Mikrikiti

Εικονίδιο
μέλος από: 29/9/2015
μηνύματα: 11 αποδεκτές 0
Σε καταλαβαινω καπως ετσι νιωθω και γω μα το θεμα μου δεν ειναι αν εχω ή δεν εχω καταθλιψη. Αυτο που θελω ειναι να τελειωσει αυτη η αηδια για την ζωη που εχω καθε μερα. Να ξανα βρω το νοημα της.
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #135140 από nonreligius στις 03 Οκτωβρίου 2015, 3:09μμ

nonreligius

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2015
μηνύματα: 298 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Να σημειωθεί ότι άμα είσαι στην εφηβεία είναι πολύ φυσιολογικό. Πολλές φορές γυρνούσα από το σχολείο και έννιωθα τα ίδια συναισθήματα με εσένα, δεν είχα και πολλούς φίλους και γενικώς πέρασα δύσκολη εφηβεία. Θέλω να πω ότι όσοι είναι στην εφηβεία έχουν τέτοια συναισθήματα, άλλοι πολλοί και άλλοι λιγότερο. Λίγοι είναι οι τυχεροί.
Σε κάθε περίπτωση θα σου πρότεινα να επισκεφτείς ψυχολόγο. Να μιλήσετε, να κατανοήσεις τα βαθύτερα αίτια της "κατάθλιψης" που λες και να το λύσεις. Εγώ ειλικρινά το μετάνιωσα που δεν επισκέφτηκα γιατί θα είχα λύσει πολλά θέματά μου προ πολλού.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login