Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Σκέφτηκες τι θα γίνεις αν σ' αφήσουν οι γείτονες να μεγαλώσεις;
Παρασκευή, 19 Απριλίου

Xρεάζομαι Xl προφυλακτικά?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #111537 από giannis_1 στις 22 Οκτωβρίου 2012, 1:53μμ

giannis_1

μέλος από: 5/7/2012
μηνύματα: 4 αποδεκτές 0
Kαλησπέρα παιδιά.Καποιες σημαντικες αποριες

Αποφάσισα πριν λίγες μέρες να πάρω προφυλακτικά για πρωτη φορα δοκιμαστηκα.Πήρα απο σουπερ μαρκετ τα durex classic.Οταν τα δοκιμασα ειδα οτι σε στυση δεν μου χωρανε.Μπαινει το κεφαλι αλλα πιο κατω δε χωραει καθολου οσο κι αν προσπαθω.Δοκιμασα αρκετα σε διαφορετικες στιγμες μηπως εκανα κατι λαθος αλλα το αποτελεσμα το ιδιο.

Να πω οτι αφου δε χωρουσαν τραβηξα 1 μεχρι κατω(εκτος πεους εννοω) και ειδα οτι σε μηκος ειναι και πιο μεγαλα απ το πεος μου.το θεμα ειναι με το παχος.Λιγο που διάβασα απ το νετ(αν κανω λαθος βοηθηστε με οι πιο εμπειροι)ολα τα κανονικα εχουν ιδιο παχος απλα αλλαζουν τα ειδη.

1)Κανω κατι λαθος η το προφυλακτικο πρεπει να χωραει ανετα μεχρι κατω?
2)Αυτο σημαινει οτι πρέπει να παρω XL προφυλακτικα μονο λογω του παχους?
3)Κι αν ναι που τα βρισκω?Στα σουπερ μαρκετ δεν εχει και σε 2 φαρμακεια που ρωτησα για προφυλακτικα γενικα και μου δειξαν που εχει να διαλεξω,παλι δεν ειχε.Άρα που?

Ευχαριστω!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111545 από Ονειροπαγιδα στις 22 Οκτωβρίου 2012, 3:17μμ

Ονειροπαγιδα

Εικονίδιο
μέλος από: 18/10/2012
μηνύματα: 15 αποδεκτές 0
κοιτα ολα τα προφυλακτικα εχουν το ιδιο μεγεθος...δεν υπαρχει μεγαλο μικρο ή μεσαιο..απλα μαλλον κανεις καποιο λαθος οταν πας να το φορεσεις..αλλα σε αυτο δε μπορω να σε βοηθησω..:Ρ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111552 από asap στις 22 Οκτωβρίου 2012, 3:54μμ

asap

μέλος από: 12/2/2011
μηνύματα: 860 αποδεκτές 0
ναι σιγουρα ειναι ο τροπος που το φορας... δεν πιστευω να ειναι τοσο χοντρο το πουλι σου... ειχα και γω την πρωτη φορα τετοιο θεμα δεν μπορουσα να το βαλω, αλλα μετα απο πολλες δοκιμες και πιεση το εμαθα.. ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111556 από pantelis20 στις 22 Οκτωβρίου 2012, 4:20μμ

pantelis20

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
μηνύματα: 648 αποδεκτές 0
Παρόλο που λένε ότι όλα τα προφυλακτικά έχουν το ίδιο πάχος είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα αλλά με τα duo & manix. Ακόμα και αν με το ζόρι τα έβαζα ασφυκτιούσα εκεί μέσα.

Με τα durex jeans, clasic κτλ είμαι ΟΚ.
Γενικά τα προφυλακτικά λίγο σφιχτά θα είναι γιατί αλλιώς θα γλιστρούσαν και θα έβγαιναν. Εξάσκηση θέλει για να μάθεις να τα βάζεις. Και εγώ στην αρχή νόμιζα πως δεν κατέβαινε από ένα σημείο και μετά. Ε εκεί ασκείς λίγη πίεση παραπάνω για να το ξετυλίξεις στο σημείο εκείνο.

Θυμάμαι που διάβαζα τότε τις προδιαγραφές για τα durex xl νομίζω. Η διαφορά στο πάχος ήταν λίγα χιλιοστά κοροιδία δηλαδή και δεν τα πήρα τότε.

Βέβαια είναι και δύσκολο σε εντελώς στεγνό πέος. Βάλε την κοπέλα σου να σε βοηθήσει με λίγη φυσική λίπανση πριν το φορέσεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111564 από giannis_1 στις 22 Οκτωβρίου 2012, 5:08μμ

giannis_1

μέλος από: 5/7/2012
μηνύματα: 4 αποδεκτές 0
Γεια σας παιδια,ευχαριστω για τις απαντησεις.

Δε ξερω τι κανω λαθος.Το φοραω κανονικα στο κεφαλι αλλα απο κει και περα φρακαρει.Κι αν το πιεσω πολυ εκτος του οτι ποναει πολυ,χανεται και η στυση μαζι.

Παντελη,διαβασα αυτο που ειπες για τα durex,oντως ισχυει,απλα ειδα απο αλλη εταιρεια οτι εχουν και πιο μεγαλα σε παχος απο το xl αυτης της μαρκας.

Να πω οτι το πεος μου στο γυρω γυρω σε πληρη στυση ειναι 14 και κατι ψιλα(14,2 καπου εκει).
Απ οτι διαβαζω στο ιντερνετ ειναι πανω απ το μεσο ορο,αλλα ειναι αρκετο για να πρεπει να παρω αλλα προφυλακτικα,πιο μεγαλα?Η με τοσο περιμετρο θα πρεπει να μαθω να χωραω στα κανονικα?Επισης,υπαρχει περιπτωση να με δυσκολευει η μαρκα?Δηλαδη με ενα κανονικο αλλης μαρκας να χωραει κανονικα?

Συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο:|
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111572 από scorer στις 22 Οκτωβρίου 2012, 9:15μμ

scorer

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/10/2012
μηνύματα: 38 αποδεκτές 0
φιλε παιζει να το φορεσες αναποδα κ να φρακαρε..τσεκαρε το παλι..δεν μπαινει κ απο τις 2 μεριες..μονο απο την μια..;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111581 από giannis_1 στις 22 Οκτωβρίου 2012, 10:30μμ

giannis_1

μέλος από: 5/7/2012
μηνύματα: 4 αποδεκτές 0
Nτάξει δεν είμαι και τοσο άσχετος!:p

Εχω κάνει δοκιμή με 6-7.Σε όοολα το ιδιο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #130737 από rana στις 14 Οκτωβρίου 2014, 2:29πμ

rana

Εικονίδιο
μέλος από: 14/10/2014
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Χαίρετε!

Λοιπόν, δεν ξέρω αν πρόκειται να δεις την απάντησή μου δύο χρόνια μετά από το ποστ σου, ελπίζω όμως μετά από τόσο καιρό να αντιλήφθηκες ότι υπάρχουν και παραυπάρχουν μεγέθοι στα προφυλακτικά!!!! Άλλωστε όντως το γράφει και στο πίσω μέρος του κουτιού! Η περίμετρός σου είναι όντως μεγάλη, δηλαδή δε χωράς σίγουρα ούτε καν στα XL από την Durex (που παρεμπιπτόντως το 57mm που γράφει σε σχέση με το 56mm των άλλων της ίδιας μάρκας δεν είναι αμελητέο... όπως επίσης και σε σχέση με το 52mm που έχουν τα Duo για παράδειγμα!) Υπάρχουν όντως μάρκες που βγάζουν μεγαλύτερα μεγέθη!! (Αν έχεις ήδη βρει κάποια, περιμένω να μου πεις ποια σε βόλεψε! :P )

Κατά τα άλλα, το προφυλακτικό πρέπει να είναι εφαρμοστό πάνω σου ώστε να μην αισθάνεσαι ότι θα σου φύγει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σε σφίγγει (!) για τον πολύ απλό λόγο του ότι αν σε σφίγγει κατά πάσα πιθανότητα θα σπάσει κατά τη διάρκεια της επαφής, αν υποθέσουμε ότι θα έχεις καταφέρει να είσαι σε στύση μετά από τόση πίεση...!! Επίσης, για να το φορέσεις, μια χαρά μπαίνει και σε στεγνό δέρμα, αφού από μόνο του έχει λιπαντικό και από μέσα και από έξω ! ! ! ........

Εύχομαι να απάντησα σε όλες τις (τότε?) απορίες... Πραγματικά έκανα acount μόνο και μόνο για να απαντήσω, γιατί διάβασα τυχαία το ποστ σου και κουφάθηκα με τις άσχετες απαντήσεις που σου δώσανε όλοι(!) ... :P !!!

Καλή συνέχεια! Και αν κατόρθωσε να φτάσει στα μάτια σου το συγκεκριμένο μήνυμα, let me know! ;) :P Καλά να περνάς!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login