Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ζόρισέ το. Αν σπάσει τότε δεν άξιζε.
Πέμπτη, 18 Απριλίου

Ο αυνανισμός βγάζει σπυράκια στο πρόσωπο;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #112672 από JackSparrow στις 17 Νοεμβρίου 2012, 7:33μμ

JackSparrow

Εικονίδιο
μέλος από: 17/11/2012
μηνύματα: 27 αποδεκτές 0
Έχω ακμή και πρόσφατα πήγα σε έναν δερματολόγο για να με δει και είπε ότι με μια καλή θεραπεία θα περάσει. Αυτό που με πειράζει εμένα περισσότερο είναι τα σπυράκια με πύον... γι'αυτό λοιπόν ήθελα να ρωτήσω εάν ο αυνανισμός παίζει κάποιο ρόλο σε αυτό.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112674 από chris90 στις 17 Νοεμβρίου 2012, 8:24μμ

chris90

Εικονίδιο
μέλος από: 1/9/2011
μηνύματα: 54 αποδεκτές 0
βλακιες βαρα μαλακια οσο θες
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #112675 από pantelis20 στις 17 Νοεμβρίου 2012, 8:34μμ

pantelis20

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
μηνύματα: 648 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Επηρεάζει ελαφρώς δεν ξέρω αν ο επηρεασμός είναι καλός ή κακός αλλά επηρεάζει από την άποψη ότι τα σπυράκια οφείλονται σε αυξημένες ορμόνες λόγω ηλικίας, και ίσως μέσω του αυνανισμού επηρεάζονται ελαφρώς οι ορμόνες.

Μετά από την εκσπερμάτωση πάντα τα επίπεδα τεστοστερόνης (ίσως και άλλων ορμονών) πέφτουν για κάποιο διάστημα (λίγα λεπτά - κάποιες ώρες)...

Αλλά αυτό κατά την γνώμη μου ελάχιστα επηρεάζει το όλο θέμα. Απλά πληροφοριακά.

Αυτό που επηρεάζει, ότι και να λένε, είναι τα λιπαρά, junk food, αλκοόλ και καθαριότητα προσώπου.

Εγώ ακόμα και τώρα στα 22 αν 3 μέρες συνεχόμενα τσακιστώ στα γλυκά θα βγάλω μερικά που θα μείνουν 2-3 μέρες λόγω αυξημένης λιπαρότητας στο πρόσωπο που επιδεινώνεται με τα γλυκά και τα λιπαρά φαγητά.

Οπότε μη σε ανησυχεί καθόλου ο αυνανισμός αλλά η διατροφή σου. Αν θες όντως να έχεις καθαρό πρόσωπο τότε πρόσεχε τι τρως γιατί η τροφή αλλάζει τα επίπεδα λιπαρότητας αλλά και γενικά την χημεία στο σώμα και επηρεάζει την ποιότητα του δέρματος και την ακμή
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112757 από zapar στις 19 Νοεμβρίου 2012, 2:53μμ

zapar

μέλος από: 24/10/2012
μηνύματα: 11 αποδεκτές 0
Κι εγω εχω ακμη πολλα χρονια και η μονη θεραπεια που λειτουργησε σε μενα ειναι τα χαπια , παραγωγα βηταμινης Α που μου εγραψε ο δερματολογος.Αλλα δεν μπορεσα να ολοκληρωσω τη θεραπεια καθως ειχαν αρνητικες επιπτωσεις στο συκωτι , αυξανουν τη τοξικοτητα , και επρεπε να σταματησω.Τεσπα και εγω το εχω σκεφτει αυτο με το αυνανισμο που λες κι εσυ και εκανα το εξης πειραμα.Σταματησα καθε σεξουλαικη δραστηριοτητα , ουτε καν λιγο για 2 βδομαδες και ειδα οντος να μεινωντε σημαντικα τα σπυρακια.Απο την αλλη επισης δοκιμασα το εξης , να αυνανιζομαι τουλαχιστον μια φορα τη μερα καθε μερα για ενα μηνα και μπορο να πω πως τα σπυρακια δεν αυξηθηκαν αλλα ουτε μειωθηκαν σαν να εμειναν στασημα περιπου.Οποτε καταληγω στο εξης συμπερασμα , εχει σιγουρα να κανει με τις ορμονες και αυτη η αυξομειωση που σημβαινει κατα τη διαρκεια του μη συνεχους αυνανισμου προκαλει την αυξηση της ακμης.Δηλαδη αν τραβας μια μερα 3-4 φορες και μετα για 3 μερες δεν κανεις τιποτα και μετα ξανα τα ιδια βγαινουν πολλα σε εμενα.Οποτε σε συμβουλευω να πειραματιστεις και αναλογος βλεπεις μετα.Φυσικα ο γιατρος μου ειπε δεν εχει καμια σχεση με τον αυνανισμο η το σεξ αλλα εγω διαπιστωσα πειραματικα σε εμενα τουλαχιστον εχει , τωρα σε αλλους δε ξερω σιγουρα και οι τροφες που λετε πεζουν ρολο κτλ.Κουραγιο φιλε γιατι ξερω ειναι δυσκολη κατασταση ελπιζω να μπορεις να τη ξεπερασεις γιατι ξερω πως επηρεαζει ψυχολογικα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135451 από giannis888 στις 08 Νοεμβρίου 2015, 8:20μμ

giannis888

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2015
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
ισχυει 100% οτι και να λενε οι περισσοτεροι γιατι παιδια το τεσταρω τωρα αυτεσ τισ μερεσ με υπερβολικα αρρωστη προσοχη και η ψυχολογια μου ειναι ΠΟΛΥ χαλια!!καθε μερα +1 σπυρακι και τα προηγουμενα φευγουν πολυυυυυυυυ αργα και το πιο ανυσησυχιτικο ομωσ δεν ειναι αυτο...γενικα παντα 2 μηνεσ το χρονο εβγαζα σπυρακια λογο καιρου λογο περιεργησ φασησ δεν ξερω..αλλα απο την στιγμ που επλενα σωστα και τακτικα το προσωπο μου(μεχρι 3 φορεσ την μερα),απ εξω δεν τρωω ετσι κ αλλιωσ,ολα αρχισαν να πηγαινουν ρολοι...τι λετε να κανω?εχετε καποια ιδεα εκτος απο το να παω σε ειδικο?δεν μου αρεσουν και τα προιοντα τουσ κιωλας τα θεωρω ψεμα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135452 από Dieftharmenos στις 09 Νοεμβρίου 2015, 3:16πμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0
Η αλήθεια είναι ότι η ορμόνες του σεξ, τα ανδρογόνα, έχουν συνδεθεί με την εμφάνιση ακμής. Ωστόσο, αν και οι ορμόνες αυτές ενισχύουν τη σεξουαλική ορμή, δεν υπάρχει επιστημονική απόδειξη ότι το σεξ και ο αυνανισμός συνδέονται με την εμφάνιση ακμής.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login