Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Είδε ο γκαντέμης φως στο τούνελ κι ήταν το τρένο που τον πάτησε.
Παρασκευή, 29 Μαρτίου

τελικα υπαρχει αγαπη;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #126286 από lia_for_ever στις 05 Απριλίου 2014, 12:04μμ

lia_for_ever

μέλος από: 5/4/2014
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
γειαα σας! Ειμαι 13 κ μ αρεσει ενα αγορι, ειναι στην ηλικια μ κ στην ιδια ταξη μαζι μ! Μ αρεσει εδω κ 1,5 μηνα κ τ το ειπα πριν λιγες βδομαδες! Εκανα κλ; πριν τ το πω ειχαμε παει κατασκηνωση με το σχολειο κ αγγαλιαζοταν με διαφορα κοριτσια κ εμενα με ειχε γραψει τελειος( δν εννοω πως δν με αγγαλιαζε εννοω πως δν μ μιλουσε οσο μ μιλουσε στο σχολειο) κ εκλεγα :/ κ με αυτη που αγγαλιαζοταν ηταν στο γρουπ τ κ τελος παντον στο σχολειο αγγαλιαζοντουσαν κ τον ρωτισα αμα τ αρεσει κ μ ειπε οχι κ μετα με καπιο τροπο τ ειπα πως μ αρεσει κ μετα την ημερα πως ηταν να βγουμε δλδ μι; μερα μετα που τ το ειπα μ ειπε κ αυτος πως τ αρεσα κ στο σχολειο το εδειχνε γτ κ εμενα με ειχε αγγαλιασει κ οταν βγηκαμε ειμασταν πολυ ντροπαλοι κ οταν εφτασε το βραδυ εγω με τους φιλους μ πηγαμε σε εναν σωληνα στην παιδικη χαρα κ καθισαμε κ μ λεει φιλακι κ τ λεω οχι κ μ δινει αυτος στο μαγουλο κ εκεινη την μερα ολο με αγγαλιαζε δλδ μεσα σε πεντε λεπτα ολο αγγαλιες ηταν κ οταν εφυγα με φιλησε στο στομα δλδ μ λεει φιλακι; κ γυρισε να τον φιλισω στο στομα κ φιληθηκαμε! Μετα στο σχολειο δν εκανε κατι ιδιαιτερο ,αγγαλιαζε κοριτσια κ αρχοζα να στεναχωριεμαι κ τ λεω αγγαλις δν πηρα σμρα (επειδη με αγγαλιαζε καθε μερα) κ μ λεει καλλυτερα κ ετρεξε ,εκει μ ραγισε την καρδια ! Οταν ξαναβγηκαμε με τους φιλους μας βολτα με αγγαλιαζε κ με φιλουσε αλλα για ενα δευτερολεπτο δλδ πεταχτο φιλι, κ οταν ξαναμπηκαμε στον σοληνα κ καθισαμε με αγγαλιαζε κ καπια στυγμη μ επεσε η ζακετα κ μ φιλησε τον ομο τον λεμο κ το μαγουλο, μιπος ηθελε πραξη;( κτλβενετε τι εννοω) αλλα δν ξερω ενιωθα σαν να ντρεπομουν κ να μην ενιωθα συναισθηματα απο αυτο που μ ειπε κ ενιωθα αβολα ,μετα στο σχολειο ειχαμε νς μηλισουμε μια βδομαδα κ μεσο φβ ,ουτε αυτος μ μιλουσε οι φιλες μ ,μ λενε να τον ξεπερασω αλλα δν μπορω κ οταν με αγγαλιαζε το αγορι που μ αρεσει σαν να μ εφτιαχνε την ραγισμενη μ καρδια αλλα γτ δν μ μιλαει; εγωω πρεπει να τ μιλισω πρωτη; αυτο το σαββατο δν βγηκαμε ελπιζω να βγουμε το αλλο κ να γινει κατι..ααα κ η φιλη μ ,που μ ελεγε να τον ξεπερασω τρ τ την πεφτει η η αλλη φιλη μ κανει παρτυ κ θελει να χορεψουμε ρομαντικο χορο με το αγορι που μ αρεσει αλλα εγω δν θελω γτ :
1) ειμαι λιγο κοντουλα κ για να τον φτασω πρεπει να κανω μυτες
2) δν ξερω να χορευω αργο χορο κ ποτε δν μ αρεσε ο χορος

Τι λετε να κανω; να χορεψω μαζι τ; με αγαπαει πραγματικα;αγγαλιαζει κιαλλα κοριτσια κ οι φιλες μ λενε πως ειναι γκομενιαρεις αλλα δν μπορω ν; τον ξεπερασω,ειναι κουκλος κ γλυκος, εσεις τι νομιζετε πρεπει; κ οταν θς ξαναβγουμε λετε να κανει καμια κινηση;εγω δν νμζω γτ δν μιλαμε καθολου
Ευχαριστω που το διαβασατε <3
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126287 από lia_for_ever στις 05 Απριλίου 2014, 12:08μμ

lia_for_ever

μέλος από: 5/4/2014
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
επισης γτ με φιλαει με πεταχτο φιλη κ δν με φιλαει κανονικα; :/
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126288 από άσχετος στις 05 Απριλίου 2014, 12:18μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
μηνύματα: 427 αποδεκτές 0
Δεν κατάλαβα Χριστό.
Είσαι 13 χρονών και περιμένεις αγάπη από αυτή την ηλικία?
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #126291 από pi8hkos97 στις 05 Απριλίου 2014, 1:58μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
μηνύματα: 507 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Φίλε άσχετε έχεις ένα δίκιο αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις στις οποίες ίσως ο ενθουσιασμός περνιέται για αγάπη, αλλά μπορεί και να είναι. Λοιπόν lia_for_ever από όσα γράφεις είναι γκομενιάρης. Πρέπει να του κάνεις "κολπάκια" τα οποία άλλα κορίτσια ντρέπονται να τα κάνουν (π.χ. που τον φίλησες άλλα κορίτσια που τα αντιλαμβάνομαι ως "παρθενίτσες και ξενέρωτες" δεν θα το έκαναν με τίποτα). Πιάστον μια μέρα που είστε μόνοι και φίλα τον με πάθος, και άμα κολήσει μαζί σου θα σκέφτεται μόνο εσένα. ΕΠίσης μπορείς να του τάξεις (και εννοείται ότι θα το κάνεις) να του δίξεις και κάτι παραπάνω, άμα με καταλαβαίνεις (δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι άμα το κάνεις μετά θα νιώσεις καλύτερα και αυτός θα μείνει κολλημένος μαζί σου ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ). Και μην σκέφτεσαι ότι είσαι μικρή ο έρωτας δεν έχει ηλικία.
ΕΠίσης στα αγόρια αρέσουν οι κοντές, και δεν πειράζει που δεν σαρέσει ο χωρός ε και τί έγινε; και εμένα δεν μαρέσει ο j.b. που αρέσει σε όλα τα κορίτσια σιγά μην σκάσω!!!
Καλή επιτυχία με το αγοράκι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126293 από Dieftharmenos στις 05 Απριλίου 2014, 2:14μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0
Θα διαφωνησω με τον πιθηκο στο κομματι να του δειξεις κατι παραπανω...σε αυτη την ηλικια θα το παρει πανω του και θα το λεει με περηφανια στους φιλους του.

Αρχικα δεν τον αγαπας...βγαλτο αυτο απο το μυαλο σου...απλα σου αρεσει.Αυτο που ειπε ομως ο πιθηκος με το φιλι ειναι καλο...αυτο να κανεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126328 από lia_for_ever στις 07 Απριλίου 2014, 5:49μμ

lia_for_ever

μέλος από: 5/4/2014
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
Οκκ παιδια σας ευχαριστω παρα πολυυ για την βοηθεια!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126342 από Zeta_20 στις 07 Απριλίου 2014, 11:43μμ

Zeta_20

Εικονίδιο
μέλος από: 6/4/2014
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
Αν και όντως είσαι πολύ μικρή, καλό θα ήταν να μην δείξεις κάτι το οποίο δεν είναι στον χαρακτήρα σου... Με άλλα λόγια να είσαι ο εαυτός σου και όλα θα πάνε καλά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login