Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Η Ελλάδα με έξυπνους πολιτικούς, που έτρωγαν τα λεφτά αλλά δεν τους έπιανε κανείς — όχι όπως σήμερα που γίνονται ρόμπα
Παρασκευή, 19 Απριλίου

Πρώτη φορά σεξ.

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #126504 από saradetoro στις 17 Απριλίου 2014, 10:41μμ

saradetoro

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 17/4/2014
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Καλησπέρα, λοιπόν με το αγόρι μου τα έχουμε σχεδόν 1 χρόνο (είμαστε και οι δυο 16 χρονών). Αποφασήσαμε να κάνουμε σεξ επειδή μ'αγαπάει και τον αγαπάω και γενικά νιόθω έτοιμη. Αυτός έχει ξανακάνει σεξ, αλλά εγώ όχι! Τι να κάνω για να του αρέσει? (Τι στάσεις προτιμάτε εσείς, τι προκαταρτικά, τι πρέπει να κάνω για να περάσουμε και οι δυο ψραία?)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126505 από panagiotis97 στις 17 Απριλίου 2014, 11:29μμ

panagiotis97

Εικονίδιο
μέλος από: 27/3/2012
μηνύματα: 254 αποδεκτές 0
Λοιπόν. Αρχικά αφού νοιώθετε και οι δύο έτοιμοι και είστε σε μια ηλικία που είναι κατάλληλη (προσωπική μου άποψη), πιστεύω θα το απολαύσετε. Αφού είναι έμπειρος αυτός και ξέρει τι να κάνει, δεν είναι ανάγκη να έχεις άγχος γιατί χάνεται η απόλαυση. Βέβαια πρέπει εσύ να βάλεις κάποια όρια από την αρχή. Αν όμως θες να δείξεις ότι ξέρεις τι κάνεις, άκου: Πρώτον θα τον αφήσεις να πάρει το χρόνο του. Αφού είσαι παρθένα δώστε προσοχή στα προκαταρκτικά. Κάνετε ότι αρέσει και στους δυό σας για αρκετή ώρα, ώστε να υγρανθείς πολύ και να μην πονάς στη συνέχεια. Μην βιαστείτε να μπείτε στο ψητό. Μόνο όταν είστε και οι δύο αρκετά ερεθισμένοι αρχίστε. Θα μπορούσες να αρχίσεις με στοματικό, αλλά δεν ξέρω κιόλας αν σου αρέσει. Αυτού θα του αρέσει σίγουρα, πίστεψε με σε όλους τους άντρες αρέσει. Μπορείς επίσης να τον κάνεις να "ασχοληθεί" με την κλειτορίδα σου. θα φτάσεις σε οργασμό στο άψε-σβήσε. Τώρα από στάσεις συνιστώ κλασσικό ιεραποστολικό. Είναι το καλύτερο για πρώτη φορά και είναι απολαυστικό και για τους δύο. Βέβαια θα ανακαλύψετε και τους δικούς σας ρυθμούς όσο περνάει η ώρα. Αυτά από εμένα. Καλά να περάσετε και πάντα με προφυλάξεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126507 από Dieftharmenos στις 17 Απριλίου 2014, 11:39μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0
Κοιταξε επειδη ειναι η πρωτη σου φορα αυτος πρεπει να παρει το πανω χερι αφου ειναι και πιο εμπειρος και λογικα θα το ξερει και θα το κανει.

Επειδη και εγω εχω τυχει να κανω σεξ με κοπελα που ηταν η πρωτη της φορα θα σου πω τι εκανα εγω.

Αφου την εγδυσα αργα αργα και με εγδυσε και αυτη την εριξα στο κρεβατι και εγω ημουν απο πανω και της ψιθυρισα στο αυτι "χαλαρωσε και αν θελεις να σταματησω πες μου¨".Αρχισα να την φιλαω στον λαιμο και να κατεβαινω ολο και πιο κατω μεχρι που αρχισα να την φιλαω στο στηθος.Εκει σιγα σιγα αρχισα να την τριβω κατω με απαλες κινησεις.Ξανανεβηκα σιγα σιγα προς τα πανω ενω κατω οι απαλες κινησεις ειχαν καταλυξει στο να της βαλω δαχτυλο.Μετα απο λιγη ωρα κατεβηκα και της εκανα στοματικο.Αυτη ειχε αναψει πολυ και εγω μαζι και τοτε καταλαβα οτι ηταν αρκετα υγρη.Ανεβηκα παλι απο πανω της την κοιταξα στα ματια την φιλησα απαλα και αρχισα σιγα σιγα να μπαινω μεσα της.Η ανασα της τοτε βαρυνε και βογκαγε σιγανα και αλωτε λιγο πιο δυνατα(λογω του ξενου σωματος που μπηκε μεσα της).Την φιλουσα στο λαιμο μεχρι να διεισδυσω ολος μεσα της.Τοτε πολυ σιγα αρχισα να μπαινω-βγαινω μεχρι να συνηθίσει οσο γινεται και ανεβαζα ρυθμο.

Αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια με παρθενα.Επεδη ειναι η πρωτη σου φορα δεν θα μπορεις να κανεις και πολλα μαλλον απο το αγχος που θα εχεις.Το πολυ πολυ να του παιξεις απαλα το πεος η και να του κανεις ενα στοματικο μικρης διαρκειας(προσεξε να μην τελειωσει).

Τωρα οι στασεις...εμενα προσωπικα επειδη ηταν παρθενα καναμε το ιεραποστολικο(κλασσικι σταση...εγω απο πανω και αυτη απο κατω) και στο τελος οταν ειχε πια συνηθισει αρκετα στα 4.Μετα απο 1-2 φορες αρχισε να το παιρνει πανω της και να παιρνει πρωτοβουλιες(να με βαζει απο κατω και τετοια).
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login