Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Που πήγαινε πάνω κάτω η εικόνα στην τηλεόραση ασταμάτητα και έπρεπε να γυρίσεις ένα λεβιέ για να φτιάξει
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

πετσακι

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #128515 από giorgaras77 στις 27 Ιουνίου 2014, 9:02μμ

giorgaras77

μέλος από: 27/6/2014
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
καλησπερα εχω δει πολα θεματα σχεδον ιδια με το δικο μου αλλα δεν με καλυψε κατι. ειμαι 17 το προβλημα ειναι οτι το πετσακι οταν τον παιζω δεν βγενει απο μονο του οταν επιχειρω να το βγαλω εγω δν ποναω ουτε βγενει ιδιατερη δυσκολια απλα δν μπορω να τον πεξω με το πετσακι εξω γτ ερεθιζομαι οταν ακουμπαω το πετσακι η και οταν ειχα επιχειρηση να βγαλω το πετσακι και να φορεσω boxeraki και να μεινω για λιγη ωρα ετσι με ετσουζε πολυ . που οφειλεται ολο αυτο? δν νομιζω να χρειαζομαι περιτομη καθως το πετσακι βγενει χωςρις να ποναω απλα το θεμα ειναι οτι δν βγενει απο μονο του οταν παιζω και οτι ερεθιζετε οταν το ακουμπαω ακομα και με το χερι .
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129718 από MichaelK στις 24 Αυγούστου 2014, 5:15μμ

MichaelK

Εικονίδιο
μέλος από: 24/8/2014
μηνύματα: 11 αποδεκτές 0
Κοίτα είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Προσπαθούσα να το ανοίγω όσο πιο συχνά γίνεται όταν ειναι ξεκαύλωτο και με το που ξεκινήσω να καυλωνω το ξαναανεβάζω. Σιγά σιγα θα γινεται πιο άνετα. τότε θα ξεκινήσεις να το ανοίγεις λιγο λίγο όσο πάει άνετα και ελάχιστα παραπάνω όταν είσαι καυλωμένος. Επίσης κατα την δειάρκεια του μπάνιου προσπάθησε να το έχεισ όλη την ώρα ανοιχτό και να το ακουμπάς όσο το δυνατόν περισσότερο και να μην ερεθίζεται κατευθείαν με το που το ακουμπάς. Εμένα τώρα δεν ανοίγει τελείως άνετα αλλά έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο σχετικά με την αρχή. Ότι απορίες έχεις ρώτα.
Αποδεκτή αν σε κάλυψα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login