Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Viva La Diva (Ισραηλινή Transexual DANA ΙΝΤ - 3.000 δίσκοι)
Σάββατο, 20 Απριλίου

Μπορει κάποιος να βοηθήσει;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #128981 από Sokolataki001 στις 17 Ιουλίου 2014, 1:47μμ

Sokolataki001

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 17/7/2014
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Γεια σας παιδια!με λενε Μαρία και ειμαι 16 χρονων...χτες που είχα βγει με το αγόρι μου μου ειπε να του την παίξω και εγω το έκανα...οταν ομως το έκανα το αγόρι μου κάπως 'ετρεμε' και εκανε κάπως τα χέρια του σαν να εχει τικ μπορει κάποιος να μου πει γιατι το εκανε αυτο? Επισεις μου λέει συνέχεια να μου βάλει δάχτυλο και δεν θελω και συμφωνήσαμε να το κανει πάνω απο τα ρούχα και το έκανε..οταν πήγα σπιτι αργότερα υπήρχε ενα υγρό πάνω στο εσωρουχο μου,τι μπορει να ειναι αυτο?

Ευχαριστω να το χρονο σας παιδια^^


Επίσης το προφίλ αυτό είναι κλώνος του προφίλ MiaAnwnimh και δημιουργήθηκε με προφανή σκοπό να παρακάμψει το σύστημα μηνυμάτων του ftou.gr χωρίς να πληρώσει και ως εκ τούτου να εξαπατήσει το site.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128982 από lenaki19 στις 17 Ιουλίου 2014, 2:16μμ

lenaki19

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2013
μηνύματα: 255 αποδεκτές 0
κοιτα αυτο με το τρεμουλο το ειχε και το αγορι μου και οταν τον ειχα ρωτησει μου ειχε πει οτι ηταν απο την ενταση και την ευχαριστηση της στιγμης επειδη οπως μου ειχε πει οτι του εκανα του το εκανα πολυ καλα με αποτελεσμα να το παθαινει αυτο. οσο για το υγρο που ειδες πανω στο εσωρουχο σου δεν ειναι τιποτα απλα με αυτα που κανατε ειχεσ ερεθιστει γιαυτο και ειδες υγρα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login