Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όταν κάποιος σου κλέβει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει.
Παρασκευή, 19 Απριλίου

Χαλινός

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #129005 από Zdoing στις 19 Ιουλίου 2014, 1:57μμ

Zdoing

Εικονίδιο
μέλος από: 19/7/2014
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Το ξερω οτι εχουν γραφτει παααρα πολλα θεματα πανω στο συγκεκριμένο αλλα δεν μπορεσα να βρω μια καλη απαντηση.. Το πεος μου ειναι περιπου 16cm αλλα οταν ειναι σε στύση δεν μπορει να κατεβει το δερμα κατω καθως το κραταει ο χαλινος.. χρειαζομαι κατι γρηγορο και δραστικο για να απελευθερωθω.. ευχαριστω εκ των προτέρων! ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129007 από pi8hkos97 στις 19 Ιουλίου 2014, 5:19μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
μηνύματα: 507 αποδεκτές 0
Ουρολόγος και περιτομή προφανώς.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129008 από Mick15 στις 19 Ιουλίου 2014, 6:37μμ

Mick15

Εικονίδιο
μέλος από: 4/3/2014
μηνύματα: 67 αποδεκτές 0
Για διάβασε αυτό το άρθρο και πιστεύω να σε κάλυψα .     
Χαλινός πέους ονομάζεται η πτυχή του δέρματος που συνδέει τη βάλανο (κεφαλή του πέους) με το κύριο σώμα του πέους. Κατά τη διάρκεια της στύσης και εάν ο χαλινός είναι κοντύτερος από το φυσιολογικό, όταν τραβήξουμε πρός τα πίσω το δέρμα που καλύπτει τη βάλανο και το απελευθερώσουμε, το δέρμα επανέρχεται από μόνο του στη θέση του καλύπτοντας και πάλι τη βάλανο.

Ο βραχύς (κοντός) χαλινός μπορεί να προκαλέσει αισθήματα πόνου, ανάλογα με το πόσο κοντός και το πόσο λεπτός είναι. Κατά τη σεξουαλική επαφή η πίεση που ασκείται στον χαλινό προκαλεί ενόχληση, πόνο ή και μελάνιασμα που μπορεί να παραμείνει για μερικές μέρες. Ακόμα ενδέχεται ο χαλινός να κοπεί, γεγονός που συνήθως συνοδεύεται από αιμορραγία. Η ρήξη (σκίσιμο) χαλινού μπορεί να οφείλεται σε διάφορους προδιαθεσικούς παράγοντες (τραυματικοί, ιδιοπαθείς, κ.α.) και μπορεί να αποτελέσει μια πολύ οδυνηρή κατάσταση.
Ο βραχύς χαλινός πολλές φορές δεν δημιουργεί πρόβλημα και δεν γίνεται αντιληπτός μέχρι τον καιρό της πρώτης σεξουαλικής δραστηριότητας. Πολλές φορές καθιστά δύσκολη την εφαρμογή του προφυλακτικού.
Ενώ η ενόχληση ή ο πόνος στην περοχή του χαλινού κατά την σεξουαλική επαφή είναι προφανή για τον πάσχοντα, πολλές φορές αυτός αγνοεί το γεγονός οτι επηρεάζεται αρνητικά και η σκληρότητα της στύσης του. Επίσης ενδέχεται το πέος να εμφανίσει γωνιώδη κάμψη. Επειδή το δέρμα που καλύπτει τη βάλανο έχει την τάση να επανέρχεται για να την καλύψει, συχνά παρουσιάζεται ελλιπής καθαρισμός της περιοχής.

Συχνά ο βραχύς χαλινός συνοδεύεται από την κατάσταση που είναι γνωστή ως φίμωση πέους.

Με την ακτίνα LASER επιτυγχάνεται εκτομή του χαλινού μέσω της εξάχνωσης, μέθοδος η οποία εμφανίζει μεγάλα πλεονεκτήματα σε σχέση με την κλασική διότι αποφεύγεται η τοποθέτηση ραμμάτων,μειώνονται ο χρόνος της επέμβασης για χαλινός, η αιμορραγικότητα καθώς και ο πιθανός μετεγχειρητικός πόνος.









προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login