Στείλε λεφτά στο ftou.gr
H άγνοια είναι σαν το σάπιο δόντι. Την καταλαβαίνεις όταν ο άλλος ανοίξει το στόμα του.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

δεν έχω κάνει σεξ ακομα!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #129152 από vasilisathina στις 28 Ιουλίου 2014, 3:34πμ

vasilisathina

μέλος από: 28/7/2014
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
Καλησπέρα με λένε Βασίλη και είμαι 21 χρονών , εμφανισιακά είμαι ωραίος έχω ρίξει πολλές κοπέλες και έχω κάνει πραγματα με αυτές όπως πιπα και γλυφομουνι αλλά δεν έχει τύχει να κάνω σεξ! Δεν είχα σχέσεις ποτέ μου μόνο φάσεις. Νιώθω λίγο ντροπή γι αυτό και έχω έρθει σε θέση να πω ψέματα οτι εχω κάνει σεξ και νιώθω άσχημα με τον εαυτό μου (κυρίως γιατί όταν με ρώτησαν με πόσες έχω πάει είπα 4 ενώ είναι 0!) θα ήθελα μια συμβουλή για να νιώσω έστω καλύτερα για το ψέμα που είπα.. Γιατί είμαι άτομο που δεν του αρέσει να λέει ψέματα αλλά ούτε και να ακούει! Δεν θέλω να γίνω όμως και ρεζίλι έτσι όπως τα έκανα ..

Αυτόν τον καιρό μιλάω με μια κοπελίτσα μικρότερη μου και φαίνεται να πηγαίνει καλά και σκέφτομαι να το κυνηγήσω για σχέση μιας και πλέον το θέλω και το νιώθω και ανάγκη.. Δεν ξέρω αν έχει κάνει ποτέ της σεξ. Το ερώτημα μου είναι : αν έρθουν τα πράγματα και γίνει κάτι μεταξύ μας να της πω ότι δεν το έχω κάνει; Φοβάμαι μην ξενερώσει λόγο της ηλικίας μου και τις εμπειρίες μου αλλά άμα είναι να είναι και η κοπέλα μου δεν θέλω να λέω ψέματα.. Πόσο ακόμα αν είμαι και ο πρώτος της θα ήθελα να ξέρει ότι δεν έχω και γω τέτοια εμπειρία..αλλά σε περίπτωση που γνωρίζονταν με κοπέλες φίλων δεν θα ήθελα να μαθευτεί ότι ήταν η πρώτη μου αφού έχω πει τα ψέματα αυτά.. Θα ήταν μαλακια να της έλεγα ότι έχω πει αυτό το ψέμα ώστε να με καλύψει; από την άλλη όμως είναι μαλακια και γι αυτήν να κρύψει την πρώτη της φορά και το ποιος ήταν...


Δεν ξέρω πως ακούγεται το όλο θέμα αλλά έχει αρχίσει να με βασανίζει τα βράδια όταν πάω για ύπνο γιατί τα έχω κάνει κάπως χάλια.. και μιας και δεν μπορώ να το συζητήσω με κάποιον φίλο οδηγηθηκα στο ίντερνετ..Help!
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #129153 από Dieftharmenos στις 28 Ιουλίου 2014, 3:42πμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Γεια σου συνονοματε!!!

Κοιταξε...εγω θα της ελεγα πως εχει η κατασταση αλλα ολα εξαρτωνται απο τον χαρακτηρα της.Αν ειναι να στην φερει,θα στην φερει.Ασε λιγο τον καιρο να περασει,βγειτε λιγο,γνωριστε ο ενας τον αλλον και θα δεις τι παιζει με την παρτι της.Αν νιωθεις οτι μπορεις να την εμπιστευτεις ξερνατα ολα αλλιως μην λες τιποτα και κανε οτι νιωθεις.

Οσο για το ψεμα...κλαιν μαιν.Μην νιωθεις ασχημα...ετσι και αλλιως δεν εισαι αναγκασμενος να δινεις σε κανεναν ραπορτο για την προσωπικη σου ζωη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129155 από vasilisathina στις 28 Ιουλίου 2014, 3:54πμ

vasilisathina

μέλος από: 28/7/2014
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
Φίλε διεφθαρμενε για το ψέμα όντως κλαιν μαιν γιατί το θεωρώ και γω αθώο σαν ψέμα αλλά μου υπενθυμίζει ότι δεν έχω κάνει σεξ και τα καμπανάκια έχουν αρχίσει και χτυπάνε! :Ρ

Σκέφτηκα να πάω να πληρώσω για να γίνει η δουλειά αλλά είμαι καλώς ή κακώς ρομαντικός τύπος και θα ήθελα την πρώτη φορά να την θυμάμαι.. Ακούγεται λίγο γυναικείο αυτό το ξέρω αλλά έτσι έχει..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129157 από lenaki19 στις 28 Ιουλίου 2014, 12:56μμ

lenaki19

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2013
μηνύματα: 255 αποδεκτές 0
καμπανακια ειναι αστα να χτυπανε. μην αγχονεσαι με αυτο το θεμα. θα σου πω κατι για να δεις οτι υπαρχουν κι αλλες περιπτωσεις. εγω ειμαι κοπελα και η πρωτη μου φορα ηταν ηταν στα 22 μου. δεν καθισα ομως να αγχοθω καθολου. εν τω μεταξυ με τον πρωην μου πριν αποφασισουμε να ειμαστε μαζι, ειμασταν πολυ καλοι φιλοι. ο συγκεκριμενος ειχε κανει 3 σχεσεις πριν απο εμενα. (του κωλου σχεσεις αλλα τελος παντων... :P ) σε πληροφορω και με τις τρεις ειχε κανει σεξ τοτε αλλα οταν ηρθε τοτε η ωρα να κανουμε αν και πιο εμπειρος απο μενα, ηταν λες και εκανε πρωτη του φορα (αν και η εξηγηση του τοτε ηταν οτι εγω του το εβγαζα αυτο). παντως μην ανησυχεις μερικοι μπορει να ειναι εμπειροι και να φανουν οτι δεν ειναι ενω ειναι κι εσυ μπορει να μην εισαι και να μη το καταλαβει καθολου η κοπελα. παντως ειμαι της γνωμης οτι δεν εισαι καθολου υποχρεωμενος να κανεις βουκινο το τι εχεις κανει και το τι οχι. και οσο για αυτο που ειπες οτι σκεφτεσαι να πληρωσεις για να γινει η δουλεια οχι να μη το κανεις αυτο γιατι θα ειναι εντελως μαλακια κι απο τη στιγμη που εισαι ρομαντικος τυπος αν το κανεις αυτο στο τελος θα ξενερωσεις με τον εαυτο σου και θα μετανιωσεις που το εκανες με αυτον τον τροπο. οσο για τη τελευταια προταση σου οτι ακουγεται γυναικειο το οτι θελεις την πρωτη σου φορα να την θυμασαι σα γυναικα θα σου πω οτι δεν ακουγεται καθολου γυναικειο αλλα ακουγεται παρα πολυ γλυκουλι να το λεει αυτο ενας αντρας.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129158 από Dieftharmenos στις 28 Ιουλίου 2014, 1:34μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0
Εννοειται πως την πρωτη φορα θα την θυμασαι αλλα το θεμα ειναι να ειναι με καποια που εχει σημασια...οποτε μην πληρωσεις!!!Θα συμφωνησω με το lenaki.

Επισης,δεν γινεσαι ξαφνικα εμπειρος αν κανεις μια φορα σεξ...θελει τον χρονο του.Χαλαρωσε,ξεκινα με αυτη την κοπελα και αν σου το βγαλει καντο.Μετα θα παρεις τα πανω σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129163 από Gioxouuu στις 28 Ιουλίου 2014, 9:12μμ

Gioxouuu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 28/7/2014
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
Πες την αληθεια και οτι βγει...Αν σ αγαπαει θα μεινε μαζι σου αλλιως χεστο.... πφφφφ, ειλικρινεια παιδι γιατι χανομαστε...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129220 από vasilisathina στις 30 Ιουλίου 2014, 7:42μμ

vasilisathina

μέλος από: 28/7/2014
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
Δεν θέλω όμως να το καθυστερήσω κ άλλο γιατί μεγαλώνω και η εμπειρία δεν εμφανίζεται ενώ σε κοπέλες της ηλικίας μου ή και μικρότερες έχουν ήδη εμπειρία.. εγώ στην πρώτη φορά θα φανεί η απειρία μου; Θα κάνει μπαμ δηλαδή;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129223 από Dieftharmenos στις 30 Ιουλίου 2014, 11:37μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0
Αναλογως...συνηθως η πρωτη φορα με καποια ειναι παντα "αναγνωριστικη".Αρχιζεις να καταλαβαινεις τι της αρεσει και αυτη το ιδιο.Οποτε εκτος και αν δεν κανεις κατι πολυ χαζο οχι δεν θα φανει νομιζω...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129398 από anna004512 στις 09 Αυγούστου 2014, 3:25μμ

anna004512

Εικονίδιο
μέλος από: 9/8/2014
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
πες της το,δεν ειναι κακο,δεν σε πηραν και τα χρονια..εισαι μονο 21!!!!ισα ισα θα της αρεσει κιολας!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login