Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αγάπα τον πλησίον σου. Κούρδισε το πιάνο σου.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

καθυστερηση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #129993 από marilou199 στις 03 Σεπτεμβρίου 2014, 12:26πμ

marilou199

Εικονίδιο
μέλος από: 2/9/2014
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
το καναμε με το αγορι μου χωρις προφυλαξεις 4 φορες.. η τελευταια ηταν πριν 5 μερες.. δεν εγινε κατι σοβαρο απλα εχω αγχος για τα προσπερματικα. τωρα εχει καθυστερησει η περιοδος μου 2 μερες και πιστευω ειναι απο το αγχος πηγα χτες βραδυ στο φαρμακειο να παρω τεστ αλλα μου ειπαν εκει να μη δωσω αδικα χρηματα γιατι δεν θα δειξει κατι αν δεν περασουν τουλαχιστον 7 μερες απ τν επαφη οποτε δεν το πηρα ακομη!! το σκεφτομαι ομως καθε μερα ολη μερα και δεν μπορω να ξεχαστω..τι να κανω για να ηρεμησω..μπας και ερθει? επισης μαδαω και πηγαινω συνεχεια τουαλετα ..δεν εχω ενοχλησεις στν κοιλια αλλα το στηθος μου ειναι σκληρο κ ποναει λιγο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129997 από ScandalousAngel στις 03 Σεπτεμβρίου 2014, 5:12πμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012
μηνύματα: 268 αποδεκτές 0
Καλά είναι δυνατόν 4 φορές χωρίς προφυλάξεις!!! Που το έχετε το μυαλό σας?? Τώρα σοβαρά παίζει να είσαι και έγκυος. Ναι, τα προσπερματικα μπορεί να σε αφήσουν έγκυο. Να κάνεις αυτό που σου είπαν στο φαρμακείο να περιμενεις μια εβδομάδα και να κάνεις το τεστ. Τώρα το ότι μαδας μάλλον από το άγχος θα είναι. Το άγχος όμως δεν λύνει τα προβλήματα και επιβαρυνει τις καταστάσεις και τέτοια θέματα αντιμετωπιζονται μόνο με ψυχραιμία. Το ξέρω σε τρόμαξα...Ελπίζω να μην είναι τίποτα και να πάρετε και δύο το μάθημα σας πάντα με προφυλακτικό!
προφίλάλλα...˵quote˶
2
Μήνυμα #130006 από redcarpet30 στις 03 Σεπτεμβρίου 2014, 2:01μμ

redcarpet30

Εικονίδιο
μέλος από: 31/8/2014
μηνύματα: 10 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Καλημέρα το να μείνεις εγκυος απο προσπερματικά ειναι δυσκολό και καταπασα πιθανοτητα λογω αγχους και στρες θα σου αργήσει η περίοδος.Το τεστ εγκυμοσύνης και γενικά ολα τα τεστ της αγοράς ειναι ναι μεν οτι πρέπει για ελεγχο της εγκυμοσυνης (μπορεί να πεσεις και σε χαλασμενο τεστ) αλλα για συγουρα και ακριβη αποτελεσματα ειναι καλυτερα να πας σε ενα γιατρό και να σου γραψει την αιματολογικη εξεταση Β-χωριακη η οποία δίχνει μαλιστα αν εισαι εγκυος σε ποιο σταδίο εισαι.Το να μην χρησιμοποιεις προφυλακτικό ειναι επικινδυνο και ανευθυνο και η μη χρήση πρέπει να γινεται απο ανθρώπους που θέλουν να τεκνοποιησουν.Αμα εισαι μικρή πρεπει να σκεφτείς και το γεγονός οτι μεσα απο την σεξουαλικη επαφή μεταφερονται και πολλες ασθενειες ειδικότερα αμα δεν είσαι 1000% σίγουρη για τον συντροφό οσυ.Γιαυτο προσοχη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login