Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Διατηρήστε το πράσινο. Κάντε έρωτα με βάτραχους.
Σάββατο, 20 Απριλίου

Μέγεθος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #130185 από Snipers στις 11 Σεπτεμβρίου 2014, 3:41πμ

Snipers

Εικονίδιο
μέλος από: 7/11/2013
μηνύματα: 89 αποδεκτές 0
Πριν κανενα 6μηνο μου ειχε βγει 13εκατοστα και κατι ψηλα,δεν το εχω μετρησει μεχρι τοτες αλλα μπορω να καταλαβω οτι εχει αλλαξει μονο σε παχος λιγο,διοτι ο καθενας ξερει το πουλι του(ασε που δεν θελω να εχω πολλες ανασφαλειες τωρα που εχω κοπελα)!.Θελω να ακουσω αν ποτε καταφερατε να ικανοιποιησετε μια γυναικα και αν ποτε εσεις τα κοριτσια ειχατε βρεθει σε ερωτικη βραδια με καποιον που ειχε τα ιδια εκατοστα με εμενα!..Επισης νομιζω οτι δεν εχω μπει ακομα στην εφηβεια,ασχετα που ειμαι 16(σε 19 μερες τα κλεινω),εχει αλλαξει η φωνη μου προς αντρικια,εξπερματωνω και αλλα,λετε να φταιει αυτο? Ο/η οποιος/οποια θα με βολεψει θα παρει την αποδεκτη του ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #130189 από GiannakosBAcK στις 11 Σεπτεμβρίου 2014, 9:39πμ

GiannakosBAcK

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 22/7/2014
μηνύματα: 243 αποδεκτές 0
Φίλε το είναι κληρονομικά αυτά και η διαφορά μπορεί να δουν τα τρισέγγονα σου.
Κοίταξε μπορεί να είναι αυτό που λες να μην έχεις μπει στην εφηβεία αλλά κοίταξε μέχρι τα 19-21 έτη σου έχεις περιθώρια καμιά 2-3 πόντους αν πάρει θα είσαι κομπλέ ίσως με την κοπέλα σου αν κάνετε παιχνιδάκια μπορεί σιγά σιγά να αρχίσεις να μπαίνεις και στην εφηβεία αν αυτό είναι το πρόβλημα.
Και να ξες αν έχεις καθηστερημένη εφηβεία μπορεί να μεγαλώσει σχετικά απότομα μην ανησυχείς μια χαρά είσαι άσε που και 8 εκ. να της βάλεις τελείωσε και αν έχεις και αρκετό πάχος εδώ είσαι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login