Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Το αρνάκι το σφάζουμε το Πάσχα. Τον υπόλοιπο χρόνο δεν το ενοχλούμε.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

πρωτη φόρα σεξ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #130263 από Tzinapap12 στις 15 Σεπτεμβρίου 2014, 1:05πμ

Tzinapap12

Εικονίδιο
μέλος από: 22/8/2014
μηνύματα: 11 αποδεκτές 0
Για σας αγαπητά μελή!! Είμαι 15 ετων(τώρα πρόσφατα μπήκα) και έχω σχέση με ενα αγόρι απο τα 13 Μου χρόνια.Αισθάνομαι αρκετά για αυτόν και αυτός για μένα και έτσι αποφασησα(απο δικιά μου απόφαση) να κάνουμε σεξ..Δεν φοβάμαι τον πόνο ουτε τπτ απλα θέλω να τον οικανοποιησω όσο γίνετε.Να σημιωσω οτι δν έχουμε κανει τπτ πιο πριν ουτε στοματικά ουτε δαχτυλακια ουτε τπτ παράνομο φιλια και χουφτωματα..εγώ θέλω να τον αναψω και γενικά δεν ντρέπομαι γ τπτ όσο αναφορά το σεξ.. Έχω δει τόσες πολλές τσοντες που πυστευω εκπεδευτηκα Κάλα Εστω και απο μια οθόνη.. Σκεφτομουνα λοιπον να αρχίσει το παιχνιδι με κάτι έτσι πιο spicy δηλαδή να κάνω twerking απάνω του και τέτοια μετα να τον ξεντησω και να τον γλυφω παντού και μετα θα ακολουθήσει το στοματικό.. Απλα φοβάμαι μην με θεωρήσει πουτανα με το twerking και με το γεγονος οτι είμαι τόσο άνετη.. Επείσης θα θελα να μ δώσετε συμβουλες πως να τον κάνω πυραβλο( εσείς θα τα αγόρια θα ξέρετε καλυτερα απο εμας τι σας ανάβει πολύ) ευχαριστώ εκ τον προτερων
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #130264 από Dieftharmenos στις 15 Σεπτεμβρίου 2014, 1:36πμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0
Αρχικα να πω,πως οι τσοντες δεν σου μαθαινουν να κανεις σεξ.Καμια σχεση το ενα με το αλλο.Οι τσοντες ισως σου μαθαινουν τα βασικα αλλα απο εκει και περα η πραξη με αυτο που βλεπεις στην οθονη απεχει πολυ.

Επισης,δεν χρειαζεται να πατε κατευθειαν στο σεξ.Καντε κανα στοματικο ο ενας στον αλλον,πεστου να σου βαλει δαχτυλο και με τον καιρο θα αρχισετε να ειστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ!!!

Μην παρασυρεσαι...εισαι μικρη ακομα και πιθανοτατα να το μετανιωσεις μετα.Καλυτερα να το πατε σιγα σιγα.Εδω ακομα προκαταρκτικα δεν εχετε κανει και θελετε να μπειτε κατευθειαν στα βαθια??

Οσο για το αν σε παρεξηγησει ειναι αναλογως το αγορι.Το πιο πιθανο ειναι ειδικα στην ηλικια που ειστε να κοκορευεται στους φιλους του(βασικα δεν μας ειπες ποσο χρονων ειναι) που ειναι χειροτερο.

Τωρα πυραβλο θα τον κανεις με το στοματικο,χουφτωμα λιγο,φιλια στον λαιμο και γενικως το να βλεπουμε οτι εχετε οικιοτητα με το πεος μας μας αναβει.Για αρχη κανε αυτα και μετα βλεπουμε...υπαρχουν πολλα πραγματα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login