Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το να ορίζουμε δια του οριζομένου σημαίνει να ορίζουμε διά του οριζομένου.
Παρασκευή, 19 Απριλίου

αυνανισμός

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #130369 από ziggsthemadscie στις 20 Σεπτεμβρίου 2014, 11:21μμ

ziggsthemadscie

Εικονίδιο
μέλος από: 20/9/2014
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Καλησπέρα μέλη του ftou. Είμαι 14 στα 15 και έχω να κάνω μερικές ερωτήσεις περί αυνανισμού. Έχετε ποτέ δοκιμάσει το λεγόμενο "selfsuck", δηλαδή να πάρεις πίπα από τον εαυτό σου ? Και εάν το έχετε κάνει, πώς το κάνατε ; Δεύτερον θα ήθελα να ρωτήσω εάν πίνετε τα χύσια σας. ( Εγώ πάντα λέω ότι θα το κάνω αλλά δεν το κάνω γιατί μόλις τελειώσω μου φεύγει η όρεξη ). Τρίτον έχετε πότε αυνανιστεί με φίλο σας και εάν ναι απλός αυνανιστήκατε ή κάνατε και κάτι παραπάνω ; ( πχ να τον παίξει ο ένας στον άλλον στοματικό κτλ )

Να πω και κάτι άσχετο με το θέμα. Είμαι 14 στα 15 και δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα είναι κακό γιατί 2-3 φίλοι μου λένε ότι έχουν κάνει αλλά μόνο φάση.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας     
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #130370 από Koukos στις 21 Σεπτεμβρίου 2014, 12:16πμ

Koukos

Εικονίδιο
μέλος από: 4/8/2014
μηνύματα: 44 αποδεκτές 0
1)Παρα μονο λιγοι ανθρωποι μπορουν να το κανουν αυτο ειτε εχουν μεγαλη ευλυγισια ειτε πουτσα ελεφαντα :P :P (ναι ειχα δοκιμασει πριν 4 χρονια περιπου στην ηλικια σου , δεν τα καταφερα , απο τοτε δεν εχω ξαναδοκιμασει και ουτε που θελω )
2)Οχι , πρωτη φορα το ακουω αυτο , υπαρχουν ανθρωποι που το κανουν?
3)Οχι , το βρισκω πολυ αηδια , δεν θα το εκανα με τιποτα . (Να τον παιξει ο ενας στον αλλον η να κανει στοματικο ? κατα την γνωμη μου πρεπει να εισαι ομοφυλοφιλος για να κανεις κατι τετιο )

Δεν πειραζει που δεν εχεις κανει τιποτα , θα κανεις μην σε ανυσηχει αυτο , εκει που δεν το περιμενεις θα παιχτει η φαση . Και μην ακους φιλους σου που το παιζουν γαμιαδες , τα μισα και παραπανω ειναι ψεματα .
Πατα με αποδεκτη αμα σε καλυψα ή ρωτα οτι αλλο θες
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #130371 από Dieftharmenos στις 21 Σεπτεμβρίου 2014, 1:00πμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Έγραψε:(Koukos@21 Σεπτεμβρίου 2014)
3)Οχι , το βρισκω πολυ αηδια , δεν θα το εκανα με τιποτα . (Να τον παιξει ο ενας στον αλλον η να κανει στοματικο ? κατα την γνωμη μου πρεπει να εισαι ομοφυλοφιλος για να κανεις κατι τετιο )


Σε τοσο λεπτα θεματα δεν μετραει η γνωμη μας αλλα η επιστημονικη αποδειξη.ΟΧΙ!!!Στην εφηβεια δεν γινεσαι γκει...ειναι λογω των ορμωνων να σαρεσει κατι τετοιο και γενικως οτιδηποτε γυμνο.

Οποτε φιλε μου δεν ειναι περιεργο ουτε χανεις το ανδρισμο σου παρολα αυτα δεν σου υποσχομαι οτι στο μελλον δεν θα το μετανιωσεις.Αν το ειχα κανει πιστευω οτι θα το ειχα μετανιωσει τωρα που βγηκα απο την εφηβεια η εστω ειμαι στην εξοδο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login