Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Οι παίζοντες το πουλάκιν τους, δεν πάνε στον Παράδεισον (αν δεν μου δείξουν ιδιαιτέρως πώς το κάνουν).
Παρασκευή, 29 Μαρτίου

Το κορίτσι μου έχει πρόβλημα με την περιο

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #130515 από jackspak στις 28 Σεπτεμβρίου 2014, 12:18μμ

jackspak

Εικονίδιο
μέλος από: 28/9/2014
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Το κορίτσι μου το έκανε ναζί μου ! Αν και δεν τελείωσα μέσα της της έχει καθηστερησει η περίοδος 10 μέρες εγώ είμαι 17 ενώ αυτή 16 ! Έχει αγχώνει πολύ ! Έχει συμπτώματα περιόδου αλλά την πονάει η μήτρα ! Θα ήθελαν μου πείτε πιθανά προβλήματα που θα μπορεί να αντιμετώπιζει ! Εγώ από μεριά μου είμαι σίγουρος ότι δεν έχω τελειώσει μέσα της .
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #130560 από BabisSougias στις 29 Σεπτεμβρίου 2014, 6:33μμ

BabisSougias

Εικονίδιο
μέλος από: 14/9/2014
μηνύματα: 104 αποδεκτές 0
ε αμα δεν εχεις τελειωσει ρε φιλε με τον κρινο δεν γινεται ;ρ , το αγχος της εχει προκαλεσει την καθυστερηση , αν εχετε τρελαθει πια τοσο πολυ αντε παρτε κανενα τεστ να το κανει να της φυγει η καουρα
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #130577 από Panatziotis96 στις 30 Σεπτεμβρίου 2014, 2:45πμ

Panatziotis96

Εικονίδιο
μέλος από: 1/1/2014
μηνύματα: 54 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Καλή σου ημέρα φίλε μου
Σε πρώτη φάση μην ανυσηχεις δεν υπάρχει ουδέ μια περίπτωση να πρόκειται για εγγυμοσινη εάν και εφωσονω φυσικά χρησιμοποιησες προφυλάξεις και αυτο το αποκλείω για δυο λόγους διότι 1ον αν τελειωνες με προφυλακτικό για προφανείς λόγους δεν θα περνούσε το σπερμα μέσα αλλα εφωσον δεν τελειώσες μέσα της παει να πει εφόσον και εάν χρυσινοπιησες προφυλακτικό δεν εχει πιθανότητες για εγγυμοσινη εάν όμως έγινε χωρίς προφυλακτικό εάν κάνω λάθος παιδιά συνχωριστε με αλλα από όσο ξέρω και τα προσπερματικα υγρά μπορούν να γονηνοποιοισουν!!! Ίσως έχω πληροφορηθεί και λάθος φυσικά αλλα από όσο ξέρω γονιμοποιουν οπότε για εμένα καλού κακκου παρτης ενα τεστ εγκυμοσύνης να εξαλυψεται το κάθε ενδεχόμενο αν και από ότι κατάλαβα πρόκειται για αγχως που αυτο ως γνωστό πέρα από το ότι δεν κάνει καθόλου καλό στην ηγια της γυναίκας μιας και την βγάζει από τον κύκλο της περιόδου...αν το τεστ βγει αρνητικό που πιστεύω ότι θα βγει αρνητικό τότε το μόνο που μένει ειναι να κάνει μια προσπάθεια να σταματήσει να αγχωνεται...εάν πάλι υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που αγχωνεται όπως πχ πίεση απο γονοις για τα μαθήματα η γενικά , σχολείο και επιδόσεις... Τότε κειταξε σαν αγόρι της να την κανεις να νιώσει καλητερα πάντην κάπου όμορφα και υσιχα μήλα της όμορφα κάντε κάτι που αρέσει και στους δυο σας...εάν τα πράγματα και πάλι δεν φτιάξουν τότε λυπάμαι δεν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι μετά μονόδρομος ειναι ο/η γυναικολόγος αυτός ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας ότι αφορά την κοπέλα σου...εύχομαι να βοήθησα όσο περισσότερο γίνεται να σου έλυσα της απορίες και θα εκτυμουσα ιδιεταιρος αν μου εδεινες μια αποδεκτή απάντηση επιπροσθετος ζητώ συγγνώμη για τα ορθογραφικά μου λαθοι πρόκειται για ενα πρόβλημα μου και δεν εχει καμία σχέση με αμάθεια αλλα με μαθησιακό πρόβλημα ελπίζω να βοήθησα και ότι χρειαστείς στην διάθεση σου :))
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login