Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Η επαγγελματική πάθηση των αμερικανών μπασκετμπολιστών είναι μαύρισμα του δέρματος τους.
Πέμπτη, 25 Απριλίου

παρθενια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #130689 από koalas στις 10 Οκτωβρίου 2014, 3:55πμ

koalas

μέλος από: 10/10/2014
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Έχω μια κοπέλα η οποία είναι παρθένα, και τις εχω βαλει πολλες φορες δαχτυλο , το κάναμε και με προφυλαξεις και χωρίς προφυλάξεις, αλλά δεν ξεπαρθενιάστηκε γιατί δεν ήθελε να της τον βάλω ολό μέσα, δηλαδή δεν έσπασε ο παρθενικός της υμένας... Και θέλω να ρωτήσω, αν γίνεται να μείνει έγκυος μια κοπέλα εφόσον δεν έχει σπάσει ακόμα ο παρθενικός της υμένας ή αν εχε ξεπαρθενεψει και δεν το καταλαβαμαι. Παντως κατα την διαρκεια που εισερχομαι μεσα της δεν νιωθω μεγαλη αντισταση επιδει ειμαι πολυ ερεθισμενος αλλα οταν της βαζω δαχτυλο νιωθω ενα εμποδιο που ισως να ειναι ο παρθενικος της υμενας.. Απαντήστε σας παρακαλώ, ευχαριστώ έκ των προτέρων..
προφίλάλλα...˵quote˶
9
Μήνυμα #130690 από ScandalousAngel στις 10 Οκτωβρίου 2014, 7:38πμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012
μηνύματα: 268 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Καμιά φορά ο παρθενικος υμένας είναι τόσο ελαστικός που σπάει δύσκολα. Ναι, υπάρχει περίπτωση να μείνει έγκυος χωρίς να σπάσει ο υμένας, να ξέρεις ότι υπάρχουν και περιπτώσεις που όπως είπα είναι τόσο ελαστικός που έσπασε στη γέννα. Επίσης, μπορεί να έχει σπάσει κάποια στιγμή στη ζωή της πχ από κάποια απότομη κίνηση και να μην το κατάλαβε. Μην κάνετε σεξ χωρίς προφυλάξεις γιατί είναι επικίνδυνο! Όταν βάλεις όλο το πέος σου μέσα της τότε θα δεις αν όντως έχει υμένα ή οχι! Πάντως δεν είναι κάτι που πρέπει να σε κανει να ανησυχείς. Ελπίζω να σε βοήθησα! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #130702 από Psyxologoc στις 11 Οκτωβρίου 2014, 6:55μμ

Psyxologoc

Εικονίδιο
μέλος από: 2/9/2014
μηνύματα: 24 αποδεκτές 0
Μπορεί να μείνει έγκυος και χωρίς να έχει σπάσει ο υμένας της μπορει να είναι πολύ ελαστικός, όταν σπάσει θα το καταλάβει και εκείνη και εσύ.. επίσης καλύτερα να παίρνεται προφυλάξεις για μην τυχόν ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.. και επισης ότι είπε και το Scandalous ο οποίος εχει λίγο καλύτερη απάντηση απο εμένα.. δώσε μου αποδεκτή εαν μπορεις ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login