Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Αν αληθεύει ότι πολλά κορίτσια έχουν την τάση να παντρεύονται άντρες που τους θυμίζουν τον πατέρα τους, τότε εξηγείται το γιατί τόσες πολλές μητέρες κλαίνε στους γάμους.
Πέμπτη, 18 Απριλίου

Δυσκολία στύσης στα 18?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #131278 από tasosdim στις 23 Νοεμβρίου 2014, 3:04πμ

tasosdim

Εικονίδιο
μέλος από: 23/11/2014
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Καλησπερα σε ολους,

Γνωριζω οτι ηδη υπαρχουν αρκετα θεματα για τη δυσκολια στυσης, αλλα το ιδιαιτερο στην περιπτωση μου ειναι πως ειμαι μολις 18 ετων. Καθημερινα, οταν ειμαι μονος μπορει να εχω στυση, ειτε λογω βιντεο ειτε λογω οποιουδηποτε ερεθισματος και ολα ειναι μια χαρα. Οταν ομως ειμαι στο κρεβατι με την κοπελα μου, το πεος μου δυσκολευεται να ερθει σε στυση, δηλαδη ή ερχεται για λιγο ή δεν ερχεται ποτε ή μπορει να ερθει, να ειμαι μια χαρα, να παω να βαλω το προφυλακτικο και να χαθει παλι! Μπορει δηλαδη οταν καθομαστε εξω για ενα καφε ξαφνικα να "ξυπνησει" καποιο ενστικτο ενω τη φιλαω, αλλα στο κρεβατι τιποτα!Το θεμα ειναι πως η κοπελα μου ειναι πανεμορφη και με "αναβει", αλλα δεν μπορω να αποδωσω οπως θα ηθελα. Απο την αλλη, ουτε αγχος εχω οταν ειμαι γυμνος μαζι της, γιατι ειμαστε πολυ οικεια μεταξυ μας.. Ενας φιλος μου ειπε πως η δυσκολια μου μπορει να οφειλεται στην ενταση που ισως να νιωθω οταν ειναι να συνευρεθω μαζι της. Δε θελω να παω σε γιατρο ουτε να χρησιμοποιησω χαπια ρε παιδια, γιατι οπως και να το κανουμε ειμαι 18 χρονων και αυτα τα πραγματα υποτιθεται θα επρεπε να μπορουσα να τα κανω ετσι?
Η αληθεια ειναι πως αυτο το θεμα με βασανιζει πολυ τελευταια και θα ηθελα πραγματικα τη γνωμη σας, οποια κι αν ειναι αυτη.
Ευχαριστω εκ των προτερων...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131283 από pi8hkos97 στις 23 Νοεμβρίου 2014, 8:33μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
μηνύματα: 507 αποδεκτές 0
Από τη στιγμή που σηκώνεται κανονικά όταν δεν είσαι με την κοπέλα, το πρόβλημα δεν είναι οργανικό (εδώ βέβαια θα σου πρότεινα αν καπνίζεις ή πίνεις και κάνεις κακή διατροφή να τα αλλάξεις). Είναι καθαρά ψυχολογικό. Μπορεί μία φορά να μην σου σηκώθηκε (π.χ. λόγω κούρασης), να πεις ότι την άλλη φορά θα τα πας καλύτερα, να απέκτησες άγχος υποσυνείδητα κλπ.

Δοκίμασε να πιεις κάτι να χαλαρώσεις αρκετά (αν και παραπάνω είπα το αντίθετο), και μετά όρμα. Αυνανίσου πριν λίγες ώρες μία φορά για να αργήσεις να τελειώσεις, και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.
Για οτιδήποτε θες ξαναγράφεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login