Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Πού βαδίζομεν; Πού βαδίζομεν; Πού βαδίζομεν; (Περικλής Αράπης)
Παρασκευή, 29 Μαρτίου

Διαφορά ηλικίας

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #131414 από Lautra στις 03 Δεκεμβρίου 2014, 1:24πμ

Lautra

Εικονίδιο
μέλος από: 3/12/2014
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
Είμαι φοιτήτρια 18 χρονών και αυτός έχει τελειώσει το ίδιο επάγγελμα που κάνω κι εγώ και κάνει ειδικότητα τώρα και είναι 28 χρονών. Ήμαστε σε πολύ περίεργη φάση. Πάντα χαμογελάγαμε ο ένας στον άλλον. Σε ένα παρτυ είχαμε φιληθεί και μετά από 3 ή 4 μέρες έτυχε να γυρίζουμε σπίτια μας με τα πόδια. Στην πορεία κρατιόμασταν χέρι με χέρι και φιλιόμασταν συνέχεια και όταν φτάσαμε έξω από το σπίτι μου τελικά μπήκαμε μέσα και το κάναμε. Μόλις τελειώσαμε έκανε ένα τσιγάρο με φίλησε και έφυγε. Τις επόμενες μέρες δεν μιλήσαμε, του έστειλα 2 με 3 φορές μήνυμα στο φβ για άσχετα θέματα αλλά αυτός δεν μου είχε στείλει ούτε μια φορά. Ωστόσο επειδή πηγαίνουμε στην ίδια καφετέρια βλεπόμαστε αρκετά συχνά και ενώ δεν μιλάμε και πάρα πολύ μεταξύ μας προσέχουμε και οι δυο τις κινήσεις του αλλουνού. Αργότερα από μερικές μέρες ήμουν σπίτι του μαζί με 3 φίλους του. Καθόμουν στον καναπέ μαζί με τον κολλητό του που εκείνος κοιμόταν και με είχε πιάσει υπνηλία βλέποντας τον και κάθε φορά που χασμουριόμουν και τον έβλεπα που με κοιτούσε και μου χαμογελούσε. Όπως ήταν αυτονόητο αποκοιμήθηκα κι εγώ στον καναπέ. Τα παιδιά μετά αποφάσισαν να φύγουν και ενώ με είδαν ότι ξύπνησα είπαν να με αφήσουν να μείνω εκεί. Αυτός πήγε να κλειδώσει την πόρτα και εγώ ξάπλωσα ξανά στον καναπέ. Όταν γύρισε μου είπε ότι θέλει να κάτσει στον καναπέ του και έκανα χώρο και ύστερα ξάπλωσα στα πόδια του. Τον πρόσεξα ότι με κοιτούσε και γέλαγε. Με σήκωσε και με έβαλε να κοιμηθώ στο κρεβάτι του. Ξάπλωσα στην γωνία και έκατσα να κοιμηθώ και ύστερα έκατσε και αυτός, φιληθήκαμε αλλά έκανα στην άκρη και τον άφησα να με έχει αγκαλιά. Μετά από λίγο ξανά φιληθήκαμε και μετά το κάναμε. Μόλις τελειώσαμε ξαπλώσαμε μαζί αγκαλιά. Όλο το βράδυ ξυπνούσα με το παραμικρό για να βεβαιωθώ ότι όντως κοιμόμαστε μαζί και δεν έχει φύγει. Θυμάμαι ότι ή κοιμόμασταν και οι δύο ανάσκελα ή ξυπνούσα και ήμασταν αγκαλιά, να έχω το χέρι μου στο στήθος του και να έχει το κεφάλι του ακουμπισμένο στο δικό μου και να κοιμάται ήσυχα. Αυτό έγινε πολλές φορές το βράδυ. Το πρωί σηκώθηκε πολύ απότομα γιατί οι φίλοι του μιλάγανε μέσω σκυπε και το είχε στα ηχεία και χτυπούσε όλη την ώρα. Μετά από λίγο σηκώθηκα και εγώ, με κοίταξε, μου χαμογέλασε, μου είπε καλημέρα και με ρώτησε εάν θέλω καφέ. Μου έφτιαξε και καθόμασταν και συζητούσαμε για τελείως άκυρα θέματα (π.χ. ότι ο σκύλος του έχει χαλάσει το μισό του σπίτι κ.τ.λ.), ήπιαμε τον καφέ, κοροϊδεύαμε τα γράμματα του καθενός, βγήκαμε στην βεράντα και περιμέναμε να στείλει ο φίλος του για να κατέβουμε κάτω. Ήρθε, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και πήγαμε να πάρουμε ένα ακόμα φίλο και πήγαν και με άφησαν ύστερα σπίτι. Πλέον έχουν περάσει 3 μέρες και δεν έχουμε μιλήσει καθόλου, δεν έτυχε να πάω στο μαγαζί που συχνάζουμε και οι δυο και έτσι δεν έχουμε δει ο ένας τον άλλον.
Και τώρα δυστυχώς είμαι με την απορία, αποκλείεται να με βλέπει σοβαρά έτσι και με θέλει μόνο για την καλοπέραση του?? Βέβαια ξέχασα να αναφέρω ότι θυμίζει χαρακτήρα και ενεργητικότητα 20χρονου αλλά όταν μιλάει σοβαρά δείχνει μια ωριμότητα πάνω του και δεν έχει σχολιάσει αυτό που γίνεται με εμάς πουθενά εκτός των κολλητών του, βέβαια, και ούτε με έχει σχολιάσει αρνητικά. Αα και είμαι παρθένος και αυτός σκορπιός, δεν πιστεύω σε αυτά αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Συγνώμη για τις τόσες λεπτομέρειες αλλά δεν ξέρω τι να κάνω και ώρες ώρες σκέφτομαι ότι δεν θα έχω καμία καλή εξέλιξη μαζί του και αυτό με πληγώνει γιατί εγώ θέλω κάτι πιο σοβαρό αλλά νομίζω πως αυτός όχι. Καμία άποψη??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131432 από GiannakosBAcK στις 04 Δεκεμβρίου 2014, 7:59μμ

GiannakosBAcK

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 22/7/2014
μηνύματα: 243 αποδεκτές 0
Δεν το διάβασα όλο αλλά αυτός θα είναι 40 και εσύ 30 αυτό πιστεύω φτάνει ..
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #131444 από aswtos στις 07 Δεκεμβρίου 2014, 2:24μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011
μηνύματα: 428 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

αν θελετε τα ιδια πραγματα για μενα η διαφορα ηλικιας δεν αποτελει ιδιαιτερο προβλημα. Ενηλικη εισαι, και απο οτι φαινεται εχετε λιγο πολυ την ιδια καθημερινοτητα, το ιδιο προγραμμα στην ζωη σας. Η στάση του ειναι λιγο περιεργη αλλα του εδωσες κι εσυ το δικαιωμα για να ειναι ετσι. Θέλω να σου πω πως ουτε πριν προχωρησετε αλλα και αφου προχωρησατε δεν μπηκες στην διαδικασια να του ζητησεις να ξεκαθαρισετε την κατασταση, να προσδιορισετε το προς τα που θα το πατε. Αυτος απο την μερια του γιατι να διεκδικίσει κατι παραπανω απο την στιγμη που εχει οτι θελει απο σενα χωρις την δεσμευση της σχεσης; Στην ουσια τωρα ειστε friends with benefits. Εχετε μια χημεια μεταξυ σας, μπορειτε να συζητησετε τα παντα και να περασετε ωραια κανοντας και σεξ. Αν αναρωτιεσαι που θα παει αυτο δεν υπαρχει απαντηση. Εξαρταται και απο σενα και απο το τι ζητα εκεινος απο τη ζωη του. Το πως σε βλεπει. Παντως προφανως αποφευγει να συζητησει μαζι σου την κατασταση. Αν δεν το απεφευγε θα το ειχε ηδη κανει ειτε απο κοντα είτε στο fb. Πρωτα αποφασισε τι εισαι ετοιμη να αποδεκτεις εσυ απο τη σχεση μαζι του. Συμβιβάζεσαι με το σεξ χωρίς δεσμευση αν εκεινος δεν θελει κατι περισσοτερο; Αν δεν συμβιβαζεσαι και αυτος ζητάει μονο αυτο τοτε μαλλον θα χρειαστει να ξεκοψετε τελειως γιατι οσο ειστε κοντα ολο και θα μπεις στον πειρασμο να το ξανακανεις. Αυτα απο μενα. Σκέψου τα λιγακι και οτι αλλο θες το συζηταμε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131455 από Lautra στις 07 Δεκεμβρίου 2014, 10:37μμ

Lautra

Εικονίδιο
μέλος από: 3/12/2014
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
Ξέρω το τι θέλω από αυτόν.. Δε λέω, καλό το σεξ χωρίς δεσμεύσεις, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν μου αρκεί.. ωστόσο, μετά έρχεται το αν και έχουμε τις ίδιες ασχολίες τι μπορώ να του προσφέρω εγώ όταν οι ανάγκες είναι τόσο διαφορετικές από τις δικές μου, που σίγουρα θα είναι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login