Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ακορντεόν: Μια γκάιντα με πλήκτρα.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

Είναι κοντός (ο χαλινός);

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #131454 από InvalidPerson στις 07 Δεκεμβρίου 2014, 8:57μμ

InvalidPerson

Εικονίδιο
μέλος από: 16/3/2014
μηνύματα: 69 αποδεκτές 0
Παιδάκια....ΓΕΙΑ ! Έχω ένα θέμα... το πέος μου είναι 11 εκ (το παιδικό προς εφηβικό ακομα). Το δέρμα μπορώ και το κατεβάζω με άνεση χωρίς στύση με τη βάλανο να κάνει καμπύλη όταν τραβήξω όλο το δέρμα και γίνει ίσιο, και σε στύση επίσης μπορώ και το κατεβάζω αλλά όταν περνάει το σημείο που έχει αποκαλυφθεί η βάλανος ολόκληρη αρχίζω και νιώθω μια ενόχληση σαν πόνο όπως όταν σου στρίβουν το δέρμα στο χέρι στο χαλινό και το κεφαλάκι έχει την καμπύλη σιγά-σιγά... Αυτό είναι βραχύς χαλινός ?
Αν ναι, εκτός από χειρουργεία κτλ. βοηθάει το να το τραβάω απαλά-απαλά κάθε μέρα ;
Επίσης θα έχω πρόβλημα με το σεξ ; Σε αγγλικά σάιτ διαβάζω πως σε τέτοια περίπτωση ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ χρήση προφυλακτικόυ αλλά πάνω από το δέρμα... Αυτό πως γίνεται ακριβώς?
Τέλος όταν αγγίζω τη βάλανο έχω έναν πόνο (φαντάζομαι ξέρετε τι εννοώ) αλλά όταν ρίχνω νερό (χωρίς πίεση βέβαια)δε νιώθω πόνο.. το ίδιο όταν αγγίζει απαλά με το σώβρακο, απλά μια μικρή ενόχληση.... ΑΝ χρειάζεται το προφυλακτικό να μπεί κανονικά θα έχω αυτόν τον πόνο στη βάλανο? την ίδια ερώτηση και για τις πίπες....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131519 από grigoristhess στις 14 Δεκεμβρίου 2014, 2:49μμ

grigoristhess

Εικονίδιο
μέλος από: 14/12/2014
μηνύματα: 32 αποδεκτές 0
ειχα τετοιο θεμα ωσπου εκανα αφαιρεση χαλινου...βεβαια δ πηγα σε νοσοκομειο γτ ραματα κλπ δν ηθελα κ το εκανα με λειζερ....
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #131526 από aswtos στις 14 Δεκεμβρίου 2014, 11:09μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011
μηνύματα: 428 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Έχεις βραχύ χάλινο από ότι φαίνεται. Δεν είναι κάτι σοβαρό και σε κάθε περίπτωση είναι αντιμετωπίσιμο. Αν δεν είναι έντονο το πρόβλημά σου πιθανόν και να αντιμετωπιστεί σε κάποιο βαθμό αν το ανεβοκατεβάζεις συχνά. Να "ξεχειλώσει" η χάλινος και να αποκαλύπτεται η βάλανος χωρίς να δυσκολεύει. Σε κάθε περίπτωση η πιο αποτελεσματική και άμεση λύση είναι η επέμβαση για το κόψιμο της χαλίνου ή η περιτομή αν το πρόβλημα είναι εντονότερο. Αν είσαι στην αρχή τις εφηβείας σου και δεν έχεις συχνά σεξουαλική επαφή μπορείς σε πρώτη φάση να δοκιμάσεις να το κατεβάζεις ενώ είσαι σε στύση και γενικά να το τεντώνεις ελπίζοντας πως θα δεις βελτίωση.
Αυτό που διάβασες στο αγγλικό site εννοεί πως σε αυτές τις περιπτώσεις κάνεις σεξ με προφυλακτικό και το τοποθετείς στο πέος σου χωρίς να τραβήξεις κάτι το πετσάκι, διατηρώντας την βάλανο καλυμμένη. Αυτό το κάνεις έτσι ώστε το προφυλακτικό να καλύπτει το πέος σου και να μην ασκείται αντίσταση που μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό της χαλίνου.
Τέλος ο πόνος που νιώθεις όταν αγγίζεις τη βάλανο είναι απόλυτα φυσιολογικός. Συμβαίνει γιατί η βάλανος είναι εξαιρετικά ευαίσθητο ως όργανο και λόγω του ότι καλύπτεται από το πετσάκι δεν είναι συνηθισμένη σε έντονη επαφή. Με τον καιρό και αν την αφήνεις ακάλυπτη θα δεις που θα σε ενοχλεί όλο και λιγότερο μέχρι που δεν θα νιώθεις τίποτα το ενοχλητικό. Στο λέω και από προσωπική πείρα γιατί έχω κάνει περιτομή. Για κανένα μήνα ακόμη και η επαφή με το εσώρουχο ήταν αρκετά δυσάρεστη. Πλέον δεν νιώθω τίποτα. Είναι σχεδόν η ίδια αίσθηση με το να αγγίζω οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός μου.
Όσον αφορά την τελευταία σου ερώτηση, το προφυλακτικό στην ουσία θα υποκαθιστά το ρόλο που παίζει το πετσάκι σε αυτές τις περιπτώσεις οπότε δεν πιστεύω πως θα έχεις κάποια ενόχληση. Αν θες να το δοκιμάσεις πάρε ένα προφυλακτικό, φόρεσέ το με κατεβασμένο το πετσάκι και δεν πως νιώθεις. Αυτά από μένα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login