Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Στην ιστορία δεύτερος ήταν ο Θουκυδίδης, στα έπιπλα μοναδικός είναι ο ΝΤΙΒΑΝΙΔΗΣ.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

Σχετικά με το πέος, και όχι μόνο!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #131497 από Azatoth στις 10 Δεκεμβρίου 2014, 11:07μμ

Azatoth

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 11/11/2014
μηνύματα: 62 αποδεκτές 0
Καλησπέρα φίλοι και φίλες(;)

Τον σχετικά αρκετό καιρό που παρακολουθώ το φόρουμ, έχω προσέξει ότι υπάρχουν αμέτρητα ποστς με θέμα το πέος.
Αποφάσισα λοιπόν να γράψω ενα θέμα και να προσπαθήσω να καλύψω όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το πέος, και όχι μόνο!


Ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά: Μέγεθος πέους

Για κάποιο λόγο έχει δημιουργηθεί η πεποίθηση πως το φυσιολογικό πέος είναι απο 16 εκ. και πάνω. Ίσως φταίει που είμαστε Έλληνες και μας αρέσει να υπερβάλουμε. Μη ψαρώνετε όταν ακούτε για πέη 17+ εκατοστά, δεν λέω πως δεν υπάρχουν..φυσικά και υπάρχουν, και αυτοί που τα έχουν πρέπει να νίωθουν τυχεροί εφόσων είναι πολύ προικισμένοι. Αλλα μη ξεχνάτε πως ο μέσος Έλληνας μετράει το πουλί του ξεκινόντας απο την κωλοτρυπίδα!
Σύμφωνα με το Ελληνικό Σεξολογικό Ινσιτούτο, ιδανικό θεωρείτε το πέος απο 12 εώς 16 εκατοστά, ενώ, σε έρευνα που πραγματοποίησε το Γερμανικό Ινστιτούτο Προφυλακτικών «Institut fuer Kondom-Beratung», με δείγμα 10.477 άνδρες απο 25 χώρες της Ε.Ε, το μέσο μέγεθος πέους των Ελλήνων ήταν μώλις 12,18 εκατοστά!
Ο επικεφαλής της έρευνας, Jan Vinzenz Krause, δήλωσε χαρακτηριστικά πως Το μέγεθος του πέους είναι σαν τις πατούσες μας. Κανείς δεν φοράει το ίδιο νούμερο παπούτσι γιατί και εκεί τα μεγέθη αλλάζουν από άνδρα σε άνδρα».
Συνεπώς, όχι! Δεν είναι "μικρό", όταν είναι 13,14, ή 15εκ. ειδικά όταν είστε έφηβοι.
Όπως είπα, πολλοί άνθρωποι ψεύδωνται για το πέος τους θεωρόντας πως το να νομίζουν οι άλλοι οτι έχουν μεγάλο πέος θα τους προσφέροι κύρος ή σεβασμό.


Ναι, αλλα το μέγεθος δεν μετράει;


Η σύγχρονη κοινωνία προσπαθεί να πείσει όλους μας ότι το πέος πρέπει να έχει συγκεκριμένες διαστάσεις ώστε να προσδίδει σε έναν άνδρα την ταυτότητα του ικανού εραστή. Την ίδια στιγμή επιχειρείται η εδραίωση της ιδέας ότι η σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας αυξάνεται σε συνάρτηση με το μέγεθος του πέους του ερωτικού συντρόφου της.
Όμως, η εν λόγω άποψη είναι τόσο αληθής, όσο η αντίληψη ότι μια γυναίκα με μικρό στήθος είναι λιγότερο θηλυκή από μία με μεγάλο στήθος. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση του συσχετισμού του μεγέθους της ανδρικής παλάμης, του πέλματος ή της μύτης με τις διαστάσεις του μορίου, που τόσο άστοχα εκστομίζεται από δήθεν ειδικούς.
Με βάση διάφορες επιστημονικές μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί κατά καιρούς, η πλειονότητα των γυναικών ανέφεραν ότι το μέγεθος για αυτές δεν έχει σημασία. Βεβαίως, υπήρξαν και οι εκπρόσωποι του "ασθενούς φύλου" που το αξιολόγησαν ως άκρως σημαντικό παράγοντα, ωστόσο ο αριθμός τους ήταν πολύ μικρός και, επιπλέον, αποδείχθηκε ότι ανήκουν στην κατηγορία των γυναικών που προτιμούν το επιθετικό σεξ.
Παρόλ'αυτά, οι περισσότεροι άντρες πιστεύουν πως έχοντας μεγαλύτερο πέος, θα μπορούν να φτάσουν πιο βαθυά στον κόλπο της γυναίκας, και συνεπώς να την ικανοποιήσουν περισσότερο. Χαλαρώστε, κατι τέτοιο δεν ισχυεί! Ο γυναικείος κόλπος έχει συγκεκριμένο βάθος, που δεν ξεπερνά τα οκτώ εκατοστά (τουλάχιστον στις Ελληνίδες, οι οποίες ναι μεν έχουν μεγαλύτερο κόλπο από τις Ασιάτισσες, αλλά δεν έχουν και τον κόλπο των γυναικών της μαύρης φυλής). Έτσι, ενα πέος 10 εκατοστών, προσφέρει την ίδια ικανοποίηση με ενα πέος 17 εκατοστών! Αυτό που πάιζει σημαντικό ρόλο είναι ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεσε τα εκατοστά τα οποία διαθέτεις, λιγότερα ή περισσότερα.
Καταλήγουμε λοιπόν στο συμπέρασμα πως δεν έχει σημασία το μέγεθος του "εργαλείου" σου, αλλα το πώς το χρησιμοποιείς.


Απο όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, προκύπτει το ερώτημα..

Πως μετράω το μήκος (και το πλάτος) του πέους μου;


Η σωστή διαδικασία είναι ώς εξής:

Μήκος

1 - Διεγείρετε τον εαυτό σας μέχρις ότου έχετε ολοκληρωμένη στύση
2 - Τοποθετήστε την άκρη του χάρακα στην βάση του πέους σας, ακουμπόντας τον στην                   κοιλία σας (μη τον πίεζεστε προς τα μέσα..γιατι να κλέψετε τον εαυτό σας;).
3 -Τραβήξτε το περίσιο δέρμα προς τα πίσω ώστε να εκτεθεί ο βαλάνος, και δείτε την     υπόδειξη του χάρακα που βρίσκεται στην άκρη του βαλάνου.

Πλάτος

1 - Διεγείρετε τον εαυτό σας μέχρις ότου έχετε ολοκληρωμένη στύση
2 - Τοποθετήστε την μεζούρα στο πλατύτερο μέρος του πέους και τυλίξτε την γύρω απο αυτό
3 - Το μέγεθος υποδεικνύεται στο σημείο όπου η μεζούρα συναντάει τον εαυτό της
3.1 - Αν δεν έχετε μεζούρα, χρησιμοποιήστε σπάγγο με την ίδια λογική, και μαρκάρετε το μέρος στο οποίο συναντά τον εαυτό του. Στην συνέχεια, τεντόστε τον σπάγγο πάνω σε έναν χάρακα για να δείτε το μέγεθος.

Τα ίδια βήματα χρησιμοποιούντε και για την μέτρηση του πέους σε χαλάρωση.


Πηγές:


http://www.onmed.gr/sexoualikothta/item/309540/ereuna-to-idaniko-megethos-tou-peous-kai-3-akoma-alitheies/

http://www.star.gr/Pages/Ygeia.aspx?art=33476&artTitle=ntropiastiki_erevna_oi_ellines_einai_oi_mpamies_tis_evropis

http://www.uromed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=250

http://psixologia-psaxniwths.blogspot.gr/2013/01/blog-post_6.html

http://www.how-to-enlarge.info/measure.php



Υ.Γ
Το θέμα αυτό δεν έχει τελειώσει!
Θα συνεχίσω να γράφω σε αυτό προσθέτοντας πληροφορίες σχετικά με το πέος και όχι μόνο.
Αν έχετε κάποια ερώτηση που θα θέλατε να απαντήσω, μη διστάξετε να ρωτήσετε απο κάτω!







προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login