Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Τη γυναίκα μου πάνω απ' όλα. Όλες τις άλλες από κάτω.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

έγκυος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #131872 από apostoliaa στις 11 Ιανουαρίου 2015, 4:50μμ

apostoliaa

banned
μέλος από: 11/1/2015
μηνύματα: 8 αποδεκτές 0
Καλησπέρα σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.... Είχα επαφή χωρίς προφυλακτικό στις 7/1 η περίοδος μου τελείωσε στισ 4/1 ο δικός μου μου είπε πως δεν τελείωσε μέσα μου και ότι κατάλαβε ποτε θα έρθει το σπέρμα το έβγαλε επαιξε και μετα τελείωσε... Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος;; έχω αγχωθει υπερβολικά
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #131891 από zoupi2007 στις 12 Ιανουαρίου 2015, 5:20μμ

zoupi2007

Εικονίδιο
μέλος από: 6/7/2011
μηνύματα: 232 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Για να ξεαγχωθεις η περιπτωση να εισαι εγκυος ειναι πολυ μικρη αλλα υπαρχουν περιπτωσεις εγκυμοσυνης που εχουν συμβει και εκτος των "γωνιμων" ημερων. Λαβε υπ'οψη σου τα εξης για να ξε-αγχωθεις και την επομενη φορα να χρησιμοποιησετε οπωσδηποτε προφυλακτικο.

* Για να μείνεις έγκυος πρέπει να συμβούν τρία πράγματα τη σωστή στιγμή και με τη σωστή σειρά: 1) να έχεις ωορρηξία, 2) να υπάρχουν σπερματοζωάρια όταν το ωάριο θα βρίσκεται μέσα στις σάλπιγγες, 3) η μήτρα σου να έχει αναπτύξει το κατάλληλο "έδαφος" για να θρέψει το γονιμοποιημένο ωάριο. Αν κάτι απ' αυτά δεν συμβεί την ώρα που πρέπει, τότε δεν μπορείς να μείνεις έγκυος.

* η ωορρηξία συμβαίνει 14 μέρες πριν την έναρξη της περιόδου σου, αρα οι γονιμες μερες ειναι η 14η και 5 μερες πριν/μετα (για ασφαλεια διοτι το σπερμα ζει απο 3 εως 5 μερες μεσα σου και ο κυκλος μπορει να μην ειναι σταθερος)

*Σε πολλα sites υπαρχουν αναφορες για μητερες που εμειναν εγκυες απο τα προσπερματικα (και αυτο πες το στο αγορι σου γιατι μαλλον δεν το ξερει)

*Σκεψου οτι τα ζευγαρια προσπαθουν αρκετα να κανουν παιδι και μαλιστα τις γονιμες μερες , δε τα καταφερνουν με τη μια...

Κοινως...πρεπει να εισαι η εξαιρεση της εξαιρεσης ! αλλα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ μην αφησεις αγορι να μπει μεσα σου χωρις προφυλακτικο. Ξερω οτι ειναι ωραιο αλλα το να εχεις αγχος για ενα μηνα μεχρι να ερθει ξανα η περιοδος σου ειναι ο,τι χειροτερο ! Α ! και κατι ακομα, αν εισαι αγχωμενη τις μερες που ειναι να σου ερθει η επομενη περιοδος, να ξερεις οτι μπορει να καθυστερησει λιγο.

Διορθωση: Μολις ειδα οτι εχεις ξανακανει post για το ιδιο θεμα και μαλιστα ρωτησες 2 φορες στο ιδιο post. Μαλλον δε βαζεις μυαλο! Αφου σου απαντησανε γιατι ξανα-εκανες post?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131899 από apostoliaa στις 12 Ιανουαρίου 2015, 11:01μμ

apostoliaa

banned
μέλος από: 11/1/2015
μηνύματα: 8 αποδεκτές 0
Το ξανά έγραψα διότι είμαι πολύ αγχομενη και περίμενα πολλές απαντήσεις.. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση μα είμαι έγκυος έτσι;
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login