Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Αν ο πατέρας σου είναι φτωχός φταίει η μοίρα σου. Αν ο πεθερός σου είναι φτωχός φταίει η βλακεία σου!
Παρασκευή, 29 Μαρτίου

απιστια !

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #131923 από Diekdikitiki στις 13 Ιανουαρίου 2015, 8:42μμ

Diekdikitiki

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/1/2015
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
Και τελικά φτάνεις 18 χρόνων είσαι δύο χρόνια σχέση με ένα παιδί 21 και ξαφνου σε χτυπάει μια κεραμίδα και ο καλός σου πάει με μια συμμαθητρια σου η οποία καθεται στη γωνία της τάξης σε κοιτάει επίμονα με θράσος και λέει με τις φιλες της περικοκλαδα και συ αναρωτιεσαι τι παίζει. .δύο χρόνια μαζί . Και όλα ήταν καλά για ποιο λόγο να απατησει ? Και τελικά δε το αρνηθηκε ...πονάει πολύ...ειδικά όταν εχεις δεθεί και δεν σου έχει δώσει αφορμή πότε...και τελικά τη συγχωρείς την απιστία?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #131924 από shooter_girl στις 13 Ιανουαρίου 2015, 9:17μμ

shooter_girl

Εικονίδιο
μέλος από: 13/1/2015
μηνύματα: 78 αποδεκτές 0
Εγώ στη θέση σου, δεν θα συγχωρούσα απιστία. Από την στιγμή που είστε και καιρό μαζί, αν μη τι άλλο, απαιτείς και μία Α ωριμότητα και εμπιστοσύνη. Αλλά από την άλλη, ήσασταν και τόσο καιρό μαζί, και ίσως αξίζει μία προσπάθεια. Πάντως για να γίνει αυτό, σημαίνει ότι η σχέση είχε ήδη λήξει, τουλάχιστον για έναν από τους δύο, ή είχε φθαρεί λόγω χρόνου.Αλλά από τη στιγμή που λες, ότι όλα ήταν καλά, μάλλον κάτι άλλο παιζόταν.Από τη μεριά του, απαράδεκτο, τουλάχιστον αν είχε σκοπό να κάνει κάτι με άλλη ας είχε τα αρχίδια να σε χώριζε πρώτα..βέβαια το ότι δεν το αρνήθηκε για μένα είναι ένδειξη ειλικρίνειας.Για την πουτάνα που καθόταν και σε κοίταζε, ασχολίαστο.Εσύ, πληγώθηκες φυσικά, αλλά πρέπει να κάτσεις να σκεφτείς πόσο γουστάρεις αυτόν τον άνθρωπο,αν τον θες πραγματικά,αν τίθεται θέμα επανασύνδεσης, αν όχι και είναι απλά θέμα συνείδησης αν θα τον συγχωρέσεις ή όχι, είναι πιο απλά τα πράγματα..απλά από την συμπεριφορά του, κατά πόσο πούστικα ή όχι σου φέρθηκε. Αν και αν θες την γνώμη μου, εγώ θα είχα πάντα ένα ενδόμυχο μίσος για την πουστιά που έπαιξε, αλλά αυτό είναι θέμα του κάθε ανθρώπου.Γράψτον και πάνε παρακάτω. Για να μην υπολόγισε 2 χρόνια σχέσης, δεν αξίζει για σένα!
προφίλάλλα...
7
Μήνυμα #131925 από Dieftharmenos στις 13 Ιανουαρίου 2015, 9:20μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Αουτς...σε καταλαβαινω οτι ποναει.Εγω εχω 1,5 χρονο σχεση και αν μου το κανει αυτο η κοπελα μου νομιζω οτι θα παθω καταθλιψη.Παρολα αυτα δεν πρεπει να τον συγχωρεσεις με τιποτα...με τιποτα ομως.Μετα θα σου ερχεται το ενα κερατο μετα το αλλο.Ξερω οτι ειναι ευκολο να το λεω αλλα...ξεχασε τον.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #131927 από Diekdikitiki στις 13 Ιανουαρίου 2015, 9:28μμ

Diekdikitiki

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/1/2015
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
Απλά δε καταλαβαίνω το λόγο για να μη πω ότι έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου...από τη μια μωρό μου το καλοκαίρι θα παμε διακοπες μαζί θα ΠΕΡΑΣΕΙΣ στο απθ εκεί που θες θα έρχομαι να μένουμε μαζί μπουρδες ψεμματα κ από την άλλη βλεπεις μια να σου φέρεται έτσι. Και ΛΕΣ κάτι δε πάει καλά εδώ τον ρωτας πάνω στην πλάκα έτσι για να σου φύγει η αμφιβολια και το παραδεχεται και τότε τα χανεις όλα του δίνεις ένα χαστουκι. Του πετάς και ένα μαλ@@@ και φεύγεις και ξαφνικα πάει η νομική πάει ο άνθρωπος ΣΟΥ;(!). η τουλάχιστον αυτόν που θεωρουσες άνθρωπο ΣΟΥ
προφίλάλλα...
Μήνυμα #131931 από Dieftharmenos στις 13 Ιανουαρίου 2015, 9:49μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0
Χαχαχαχα με συγχωρεις που γελαω αλλα μου φαινονται ομοια τα γεγονοτα.Περυσι που διναμε εγω και η κοπελα μου χωρισαμε για 1 βδομαδα και μου ελεγε κι αυτη οτι παει νομικη και το Απθ και εγω της ελεγα οτι παει το οικονομικο και το παμακ.Εν τελει ομως ειμαστε και 2 σε αυτες τις σχολες και μενουμε ο ενας στο σπιτι του αλλου.

Λοιπον,δεν χαθηκε και ο κοσμος...θα βρεις αλλους.Ειδικα εδω στην Θεσσαλονικη εχει ωραιο κοσμο.Μην αγχωνεσαι.Επικεντρωσου στο διαβασμα και ολα θα πανε καλα.Προσπαθησε να σκεφτεσαι μονο αυτο.
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login