Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Πάντα αλλάζει ριζικά μια γλώσσα προγραμματισμού τη στιγμή ακριβώς που θα σιγουρευτείς ότι την έμαθες καλά.
Παρασκευή, 19 Απριλίου

πως κανω φαση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #131966 από dionisis1999 στις 15 Ιανουαρίου 2015, 10:22μμ

dionisis1999

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 15/1/2015
μηνύματα: 8 αποδεκτές 0
Γεια σας μελη του φτου!αρχικα θα θελα να σας πω πως ειμαι 16χρονων!ειναι ενα κοριτσι το οποιο μου αρεσει και της αρεσω και θα βγουμε για και μπορει να γινει κατι...Απο φαση ξερω τα βασικα απλα δεν ξερω αυτες τις πιπιλιες.το δαγκωμα στα χειλια κτλπ που κανουν και δεν ξερω να φιλαω πολυ καλα..μπορει καποιος να βοηθησει;
προφίλάλλα...˵quote˶
9
Μήνυμα #131967 από ScandalousAngel στις 15 Ιανουαρίου 2015, 10:36μμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012
μηνύματα: 268 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Κοίτα για να είμαστε ειλικρινείς όλοι μας με τον καιρό μάθαμε να φιλάμε καλά και όχι να τρώμε τον άλλον. Αφού θα βγείτε πρώτη φορά νομίζω ότι οι πιπιλιες και τα δαγκωματα είναι περιττά. Ας τα κάνετε αφού βγειτε 3-4 φορές, εκτός βέβαια και αν την δεις να παίρνει την πρωτοβουλία και να το κάνει αυτή. Σε αυτή λοιπόν την περίπτωση η πιπιλια είναι κάτι πολύ απλό που μπορείς να το τεστάρεις και στο ίδιο σου το χέρι. Πάρε το χέρι σου και λίγο πιο πάνω από τον καρπό άρχισε να ρουφας το δέρμα με δύναμη. Όσο πιο πολύ ωρα ρουφας θα δεις ότι θα κάνει ένα κόκκινο σημαδι, απλό! Προσεξε όμως μην είσαι πολύ βίαιος θέλει απαλά. Τα δαγκωματα είναι ακόμα πιο απλά. Όπως θα τη φιλάς σταματα για λίγο και απαλα δάγκωσε το κατω χείλος της. Μπορείς να το πιάσεις είτε με τα χείλη σου είτε απαλα με τα δόντια σου.

Μας είπες ότι δεν φιλάς πολύ ωραία. Από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι το μυστικό είναι να μην ανοίγεις πολύ το στόμα σου. Με μικρά ανοίγματα και στην αρχή χωρίς γλώσσα σιγά σιγά θα περάσεις και στο γλωσσοφιλο. Καμιά φορά πάμε βουρ στον πατσά με ορθανοιχτο το στόμα λες και θα φάμε τον άλλο ή θα τον πνιξουμε με τη γλώσσα! :p

Ελπίζω να σε βοήθησα! :) Καλή τύχη ;)

Αα και οι πιπιλιες γίνονται στο λαιμό, μην ξεχαστεις!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131968 από dionisis1999 στις 15 Ιανουαρίου 2015, 10:39μμ

dionisis1999

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 15/1/2015
μηνύματα: 8 αποδεκτές 0
Σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση και τις συμβουλες..στο στομα φιλας οπως φιλας στο μαγουλο ή διαφορετικα;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131969 από ScandalousAngel στις 15 Ιανουαρίου 2015, 10:43μμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012
μηνύματα: 268 αποδεκτές 0
Θα σου βγει μην φοβάσαι και εγώ την πρώτη φορά δεν ήξερα απολύτως ΤΊΠΟΤΑ. Ναι αρχικά φιλάς ξέρεις πεταχτά αλλά όχι ένα φιλί και μετά από 10 ωρες το επόμενο. Από κοντά και σιγά σιγά δίνεις πεταχτά φιλάκια και μετά αρχίζεις και τρίβεις τα χείλη σου και ανοίγεις λιγο λίγο το στόμα. Κάπως έτσι. Θα γίνει από μόνο του, αλλά αν σε ανησυχεί τόσο πάτα στο Google French kiss και δες σχετικά βίντεο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131972 από dionisis1999 στις 15 Ιανουαρίου 2015, 11:07μμ

dionisis1999

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 15/1/2015
μηνύματα: 8 αποδεκτές 0
Ευχαριστω πολυ νασε καλα σε κανω αποδεκτη:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131973 από Dieftharmenos στις 16 Ιανουαρίου 2015, 3:40πμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0
Η πιπιλια ειναι το πιο αθλιο πραγμα στον κοσμο.Τι ειμαστε ρε...μοσχαρια ειμαστε για να μας σφραγιζουνε???Αν θες σημαδια θα της κανει σε μερος που δεν φαινεται...οχι να πρεπει να βαφεται 1 πρωι για να βγει κανονικα.Εμενα μαρεσουν οι γρατζουνιες αλλα εισαι σε αρκετα πρωιμη φαση για αυτες οποτε αστες.

Οσο για το φιλι οτι σου ειπε η scandalous.Τα πιο ωραια φιλια(κατα την αποψη μου) ειναι τα απαλα χωρις γλωσσα.Τα γλωσσοφιλα ερχονται μαζι με το παθος.Να προσεχεις να μην σφιγγεις τα χειλη σου γιατι χανεις την αισθηση.Τα χειλη σου να ειναι απαλα.

Λες οτι δεν ξες να φιλας καλα.Απο εμπειρια σου λεω οτι τα φιλια μας αλλαζουν απο κοπελα σε κοπελα.Σε μια σχεση σου θα φιλας διαφορετικα απο μια αλλη.Αυτο γιατι με την κοπελα σου βρισκεται την δικη σας "συμβιβαστικη λυση" με τον καιρο.Μια κοπελα που ειχα δεν μπορουσε να ανοιξει το στομα της οποτε τα φιλια περιοριζονταν σε μικρο ανοιγμα και με αυτη που ειμαι τωρα σε πιο μεγαλο.Ολα ειναι θεμα συνηθειας.

Αν το πρωτο φιλι δεν βγει οπως θα ηθελες να το παρεις στην πλακα.Το δευτερο θα βγει ακομα καλυτερο και το τριτο ακομα καλυτερο και παει λεγοντας.

Το πρωτο μου φιλι ηταν εντελως αθλιο...με εκεινη την κοπελα δεν ξαναβρεθηκα ποτε...χαχαχαχαχα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135770 από Teenclip στις 05 Δεκεμβρίου 2015, 12:56μμ

Teenclip

Εικονίδιο
μέλος από: 5/12/2015
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
(ειμαι κοριτσι) το πρωτο μου φιλι ηταν αθλιο γιατι δεν ηξερα τιποτα..δεν το ειχα φιλοσοφισει το θεμα γιατι δεν περιμενα καποια κοντινη σχεση.Εκεινος ειχε αρκετη εμπιρεια και ηξερε να φιλαει πολυ καλα και με φιλησε οταν δεν το περιμενα..δεν ανοιξα αρχετα το στομα μου,δεν ηξερα τι να κανω,και ετσι το φιλι δεν κρατησε πανω απω 2 δευτερα....αισθανομουν ασχημα γιατι καταλαβα πως δεν του αρεσε και ενιωθα καπως ντροπιασμενη ομως καταλαβα πως ολοι ή τουλαχιστον οι περισσοτεροι νιωσαμε ετσι στο πρωτο μας φιλι...οτι και να κανεις μην το παρεις στα σοβαρα..δεν ειναι κατι που θα συμαδευσει την ζωη σου σε καμια περιπτωση...Ειμαι σιγουρη πως θα βετιωθεις

αποδεκτη αν σε καλυψα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login