Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Αφού έφτιαξα αυτό, κατάλαβα γιατί όλα τα sites τα κάνουν άσπρα. (Άρης)
Τρίτη, 23 Απριλίου

Φαντασιώσεις

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #132207 από shooter_girl στις 29 Ιανουαρίου 2015, 8:44μμ

shooter_girl

Εικονίδιο
μέλος από: 13/1/2015
μηνύματα: 78 αποδεκτές 0
Καλησπέρα σε όλους! Εδώ και καιρό μου έχει κολλήσει στο μυαλό μια φαντασίωση η οποία πάει κάπως έτσι: Εγώ με σέξυ εσώρουχα, ζαρτιέρες και γόβες, έξω απ'την πόρτα του δικού μου.Αυτός ανοίγει, με βλέπει και μένει μαλάκας.(Φυσικά δεν θα ξέρει ότι θα πάω σπίτι του, ή κάνεις έκπληξη ή δεν κάνεις.Και όχι δεν θα βγω με τα εσώρουχα έξω, θα φοράω παλτό το οποίο θα βγάλω όταν φτάσω σπίτι του.)Στη συνέχεια, σκέφτομαι να μπω μέσα, να έχω μαζί μου χειροπέδες ή κάτι παρεμφερές, να τον κολλήσω στον τοίχο, και να του δέσω τα χέρια για να μην μπορεί να με αγγίζει. Εγώ βέβαια να του τρίβομαι κτλπ αλλά να μην μπορεί να κάνει κάτι, για να τον "βασανίσω" λίγο.Και όταν δεν αντέχει άλλο τον λύνω.
Εσείς πως φαντάζεστε μία τέτοια σκηνή? Βασικά θα ήθελα τα αγόρια να μου περιγράψουν πως θα ήθελαν να παιχτεί μία τέτοια σκηνή, ή μια οποιαδήποτε σκηνή με αυτό το story. Και η καλύτερη θα παιχτεί live.

Υ.Γ.Αφήστε μου και σεις τις φαντασιώσεις σας, ίσως γίνουν και δικές μου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #132208 από Dieftharmenos στις 29 Ιανουαρίου 2015, 9:16μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0
Εεεε καλα...η φαντασιωση σου ειναι πολυ συνηθισμενη.Μου τα εχει κανει ολα η κοπελα μου αν εξαιρεσεις τις χειροπεδες(μου ειχε δει τα χερια με ενα φουλαρι).Τις εχω κανει και εγω κατι παρομοιο με μασαζ,παγακια και κλειστα ματια ενω φορουσε τα καινουργια εσωρουχα που τις πηρα(ειχα γραψει σχετικο ποστ στα ΔΙΑΦΟΡΑ με ονομα "εκπληξη στην κοπελα μου").

Τωρα τι να σου πω...συνηθως οι φαντασιωσεις ειναι πραγματα που γινονται δυσκολα ωστε να εχεις καψα να τις κανεις(σεξ σε μαγαζι κλπ...).Αυτο που περιγραφεις εσυ επειδη φανταζομαι εισαι κατω απο 18 να σου πω πως στο πανεπιστημιο και μετα θα αποτελει ρουτινα οταν θα εχεις το δικο σου σπιτι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #132209 από shooter_girl στις 29 Ιανουαρίου 2015, 9:52μμ

shooter_girl

Εικονίδιο
μέλος από: 13/1/2015
μηνύματα: 78 αποδεκτές 0
Όχι δεν είμαι κάτω απο 18. Καταλαβαίνω τι εννοείς συνηθισμένο, αλλά θα ήθελα κάτι σε πιο extreme edition.
Όσο για τις φαντασιώσεις που λες σεξ σε μαγαζί, έχω κάνει, και δεν την θεωρώ ως κορυφαία φαντασίωση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #132211 από Dieftharmenos στις 29 Ιανουαρίου 2015, 10:15μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0
Θεωρεις κορυφαια φαντασιωση δηλαδη την παραπανω και οχι το σεξ σε μαγαζι(δεν ειπα οτι ειναι κορυφαια αλλα ανηκει στο χωρο των φαντασιωσεων)???Μαλλον δεν εχεις βρει ακομα τον καταλληλο παρτενερ που να σε εμπνεει να κανεις αυτο που περιγραφεις.

Φαντασιωση οπως προειπα ειναι κατι που ειναι δυσκολο να γινει.Αλλοι εχουν φαντασιωση να κανουν σεξ με την μαμα του κολλητου τους,αλλοι σεξ σε μαγαζι(που σαφως ειναι πιο δυσκολο απο αυτο που περιγραφεις),σε αλλους αρεσει το bondage,σε αλλους αρεσει η παρτουζα,σε αλλους αρεσει να τους πηδαει/βαζει δαχτυλο η γκομενα τους κλπ.Αυτες ειναι φαντασιωσεις...τα υπολοιπα ειναι επιθυμιες.

Τελος παντων...δεν εχει σημασια...η δικη μου φαντασιωση ειναι παρτουζα με 2 κοριτσια που δεν εχω ξαναδει(σε καμια περιπτωση η μια να ειναι η κοπελα μου γιατι μετα θα υπαρχουν φραγμοι στην σχεση).
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #132212 από shooter_girl στις 30 Ιανουαρίου 2015, 12:37πμ

shooter_girl

Εικονίδιο
μέλος από: 13/1/2015
μηνύματα: 78 αποδεκτές 0
Όχι, δεν θεωρώ καμία απ'τις δύο κορυφαία φαντασίωση. Και ούτε βάζω όρια δυσκολίας σε κάθε μία από αυτές. Ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login