Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ζουγανέλης να ξεσκίζει το μουσικό σήμα του Mega Channel με μπουζούκι και μπαγλαμά.
Σάββατο, 20 Απριλίου

gay ,straight η asexual?

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #132443 από randomealphy στις 15 Φεβρουαρίου 2015, 3:01πμ

randomealphy

μέλος από: 15/2/2015
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
Γεια σας παιδια , ειμαι νεος στο φορουμ και εχω εεεενα θεματακι. Ειμαι 16 , αγορι και δεν ξερω αν ειμαι gay η straight. Δεν ειχα ποτε μου σχεση αλλα ειχα κολλημα 2 φορες με κοριτσια στο δημοτικο-γυμνασιο. Τωρα , 2α λυκειου χωρις σχεση ειναι καπως περιεργο γιατι ολοι με ρωτανε τι τρεχει και δεν εχω βρει κοπελα μια χαρα παιδι κτλ... Τοοο θεμα λοιπον ειναι οτι δεν μου αρεσουν οι σχεσεις . Δεν βρισκω νοημα ... Οταν βλεπω ενα κοριτσι οσο ''σεξι'' και να'ναι δεν μαρεσει. Απο την αλλη , τα αγορια μ φαινονται αρκετα ελκυστικα (οχι ολλα βεβεα) .
Να σημειωθει οτι μου αρεσουν πιο πολυ οι gay τσοντεσ
Παρολα αυτα οταν φανταζομαι την ζωη μου στο μελλον με βλεπω με μια γυναικα (για καποιο περιεργο λογο οι γυναικες στις φαντασιωσεις μ ποτε δεν ειχαν προσωπο)
,κανα δυο παιδια και αυτο . Για σεξ ομως παντα φανταζομαι αγορια ... Μηπως εχει κανεισ καμια ιδεα για το τι ειμαι και το τι να κανω στη ζωη μου ? Τελος πρεπει να πω δεν ειμαι αρκετα ανεπτηγμενος για την ηλικια μ , αρκετα πισω θα ελεγα , 16 χρονων χωρις καν χνουδι για μουστακι , θεμα ορμονων δηλαδη , αρα μπορει να εχει σχεση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #132480 από Angie Elefterio στις 19 Φεβρουαρίου 2015, 4:10μμ

Angie Elefterio

Εικονίδιο
μέλος από: 19/2/2015
μηνύματα: 9 αποδεκτές 0
Γεια, σου φίλε. Δεν είμαι εδώ για να κρίνω κανέναν ούτε έχω ειδικές γνώσεις περί αυτού του θέματος οπότε απλά θα πω τη γνώμη μου. Ίσως λόγω της ηλικίας σου να μην έχεις διαλέξει ακόμα σεξουαλικό προσανατολισμό. Να ξέρεις πως δεν είναι κακό να ελκυόμαστε από άτομα του ίδιου φύλου, άλλωστε αυτά είναι ξεπερασμένα και ευρέως αποδεκτά στις μέρες μας. Το ότι προτιμάς τα βιντεάκια με άτομα του ίδιου φύλου είναι συνηθισμένο. Ίσως θες να δεις αντρικές αντιδράσεις και αντρικά σώματα. Εγώ προτείνω να προχωρίσεις στο ερωτικό κομάτι με όποιο από τα δύο φύλλα σου βγει, να δεις τι σε ευχαριστεί περισσότερο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #132484 από Aristotle στις 19 Φεβρουαρίου 2015, 5:09μμ

Aristotle

Εικονίδιο
μέλος από: 15/2/2015
μηνύματα: 10 αποδεκτές 0
Γεια σου φίλε μου. Είμαι και εγώ 16 χρονών και πάω και εγώ 2α λυκείου.
Έχω και εγώ τέτοιου είδους απορίες και προβληματισμούς,άρα πιστεύω ότι είναι πιο πολύ της ηλικίας. Π.χ και εγώ 'γοητεύομαι' και καυλώνω από γυμνασμένα αντρικά σώματα(σε αυτό νομίζω παίζει ρόλο το γεγονός ότι μικρότερος ήμουν χοντρούλης και το όνειρο μου είναι να έχω ένα καλοσχηματισμένο σώμα,πράγμα που προσπαθώ). Και εγώ είμαι δύσκολος στις σχέσεις και έχω να κάνω 1 χρόνο και βάλε κάτι με κάποια και πολλοί λένε όπως και στην δική σου περίπτωση 'γιατί;','μια χαρά παιδί' κτλ.

Μην αγχώνεσαι,είναι της ηλικίας πιστεύω. Θα απελευθερωθούμε όταν πάνε πανεπιστήμιο ίσως ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #132499 από randomealphy στις 21 Φεβρουαρίου 2015, 1:06πμ

randomealphy

μέλος από: 15/2/2015
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
Δεν ειναι ακριβως οτι μ αρεσουν τα αγορια απλα θα τα προτιμουσα σαν φαση... Απο την αλλη θα ηθελα μια σχεση με καποιο κοριτσι αλλα σοβαρη . Το θεμα ειναι οτι δεν εχω βρει καμια να μ αρεσει αν και πολλα κοριτσια ομορφα σχετικα δεν με ελκυουν καν. Μηπως τελικα ειμαι ασεξουαλικος η απλα τελειομανης και σουπερ επιλεκτικος... Να προσθεσω οτι οσο ομορφη κ να ειναι καποια αυτοματα την αντιπαθω εαν δεν μ αρεσει ο χαρακτηρας της.
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #132552 από Alekos18 στις 24 Φεβρουαρίου 2015, 3:24πμ

Alekos18

Εικονίδιο
μέλος από: 13/4/2012
μηνύματα: 68 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

   Είχα παρόμοιους προβληματισμούς στην ηλικία σου και θα ήθελα απλά να σου πω το εξής. Ανεξάρτητα από το ποι@ σου αρέσουν και ποι@ όχι, κάποια πράγματα μπορεί να σε απασχολήσουν πολύ, σε σημείο που να τα έχεις συνέχεια έγνοια και αυτό να σου δημιουργεί αρκετό άγχος και ανασφάλεια και δεν πρέπει. Οπότε, εν συντομία:
   Μεγαλώνουμε όλοι σε μια ομοφοβική κοινωνία, όπου το κοντινό σου περιβάλλον, ακόμα κι αν δεν θεωρεί "ανωμαλία" την έλξη προς άτομα του ίδιου φύλου, πιθανότατα σου περνάει έντονα το μήνυμα "ε, καλύτερα να μη συνέβαινε κιόλας". Οπότε είναι λογικό να αισθάνεσαι ντροπή ή ενοχή αν νιώθεις έλξη για άλλα αγόρια, ή έστω, να ψάχνεις τα απίθανα σενάρια με τα οποία μπορείς να δικαιολογήσεις μια τέτοια έλξη ως κάτι που δεν είναι "ομοφυλοφιλικό" τελικά. Η συμβουλή μου είναι η εξής: μην ψάχνεις να βρεις το γιατί και το πώς γίνεται να σου αρέσει κάποιος ή κάποια, ή γιατί να είσαι εσύ αυτός που να του αρέσουν τα αγόρια, γιατί η απάντηση σε αυτό απλά δεν μπορεί να δοθεί. Και σίγουρα είναι κρίμα να φορτώνεις τον εαυτό σου με άγχη και επίμονες σκέψεις, ότι δηλαδή έχει να κάνει με το ότι δεν έχεις σχέση, ή με το ότι οι γυναίκες είναι απρόσωπες στις φαντασιώσεις σου, ή (όπως είπε ο aristotle από πάνω) ότι είναι το ανδρικό σώμα που θέλεις να έχεις και όχι αυτό που ποθείς, γιατί, γιατί γιατί... Όλες αυτές οι αιτιολογήσεις δεν οδηγούν πουθενά εκτός από το να φορτώνουν το εφηβικό σου κεφάλι με έγνοιες που πίστεψέ με, μπορεί να φτάσουν να σε επιβαρύνουν τρομερά στην καθημερινή σου ζωή και στην ψυχική σου ισορροπία. Δεν έχει να κάνει με τις ορμόνες, ούτε με την ηλικία, ούτε με το με πόσες κοπέλες τα έφτιαξες στο γυμνάσιο, ούτε με τίποτα από όλα αυτά. Είναι απλά κομμάτι της ανθρώπινης ζωής, αυτή η αναζήτηση των ερωτικών εμπειριών και της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ σεξουαλικότητας που μόνος σου θα την εξερευνήσεις και δεν έχουν καμιά δουλειά οι γνώμες των άλλων για αυτό το κομμάτι.
Δεν είσαι "επιλεκτικός", άμα δε σου αρέσει κάποιος, δεν σου αρέσει πάει και τελείωσε. Με το ζόρι έρωτας δε γίνεται. Είσαι ανθρώπινο ον, όχι ένα κομμάτι κρέας και δεν οφείλεις σε κανέναν να κάνεις σχέση ή να μην κάνεις. Ούτε στους γονείς σου, ούτε στους συμμαθητές σου ούτε στη γιαγιά σου.
Αυτό που τέλος πάντων θέλω να πω, είναι ότι τα άγχη για το τι "πρέπει" να αισθάνεσαι σου κάνουν πολύ κακό και προσπάθησε να τα αποβάλλεις και να χαλαρώσεις. Κοίταξε πρώτα να απενοχοποιήσεις τα αισθήματά σου και ύστερα θα ξεκαθαρίσει μόνο του αν είσαι ετεροφυλόφιλος, ομοφυλόφιλος, αφιφυλόφιλος, ασέξουαλ ή οτιδήποτε. Προσπάθησε να ζήσεις τα συναισθήματά σου χωρίς άγχη και χωρίς να απαιτείς πράγματα από τον εαυτό σου, ή να ψάχνεις αιτίες για να τα δικαιολογήσεις.
   Κανείς δεν έχει δικαίωμα να έχει απαιτήσεις από εσένα, ούτε για το αν θα κάνεις σχέση ή όχι, ούτε για το αν θα κάνεις σεξ ή όχι, ούτε αν θα φιλήσεις ή όχι, ούτε αν θα ερωτευτείς ή όχι, ούτε αν θα σου αρέσει κάποι@ ή όχι, ούτε για το ποι@ θα φαντασιώνεσαι, ούτε για τον αριθμό των εμπειριών σου.
   Όλα θα γίνουν εν καιρώ, αρκεί να μη σκοτίζεις το κεφάλι σου και να χαλαρώσεις. Ο έρωτας δε θέλει άγχη. Free your mind and the rest will follow, που λέει και το τραγούδι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #132588 από randomealphy στις 26 Φεβρουαρίου 2015, 12:46πμ

randomealphy

μέλος από: 15/2/2015
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
wow ... νομιζω ερωτευτικα αυτη την απαντηση :?
Το θεμα μου ομως δεν ειναι οτι δεν μπορω να το αποδεχτω η κατι τετοι ειναι οτι πραγματικα δεν ξερω...
Απο τη μια θελω (στο κεφαλι μ τουλαχιστον ) αγορια για καμια φαση ,μια στο τοσο , και απο την αλλη σχεση με κοπελα . Βασικα δεν θελω σχεση . Βασικα δεν θελω με σχεση επδ δεν εχω βρει καμια να μ αρεσει . Βασικα δεν ξερω :? . Δενν με ενδιαφερει προς το παρον αυτο το θεμα και ελπιζω να ειναι απο αυτα , π στο μελλον αποδικνιεται οτι δεν ηταν προβληματα και λεω αχ τι ωραια η κατι τετοιο ... Κ εσεις ετσι περασατε στην ηλικια μ?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #132589 από Dieftharmenos στις 26 Φεβρουαρίου 2015, 4:29πμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0
Επειδη θελω να κοιμηθω δεν εχω πολυ χρονο για αναλυση.Απλα θα σου πω 2-3 πραγματα.

<<Η ομοφυλοφιλια ειναι θεμα ορμονων?>>:

Η απαντηση ειναι ΟΧΙ!Η αυξημενες ορμονες δεν κανουν τον ανθρωπο ομοφυλοφιλο.Αυτο συμβαινει μονο στα ζωα.Ετσι και αλλιως πολλοι ανθρωποι λαμβανουν εξτρα ορμονες του ιδιου φυλου και αυτο δεν τους κανει ομοφυφιλους.Στον ανθρωπο,οι ορμονες δεν παιζουν ρολο στην αναπτυξη του νευρικου συστηματος και κατ'επεκταση στην σεξουαλικοτητα.

---------------------------------------------------------------------------

Η ομοφυλοφιλια υπηρχε,υπαρχει και θα υπαρχει παντα και συμφωνα με ερευνες με ελαφρως αυξημενο ποσοστο.Σημερα, το 3% του παγκοσμιου πληθυσμου ειναι ομοφυλοφιλοι και αλλο 7% bysexual.Αυτο το 10% θα υπαρχει παντα και θα αυξανεται απειροελαχιστα με το περασμα των χρονων.

Στην εφηβεια οι ορμονες απλα αυξανουν την σεξουαλικη επιθυμια χωρις αυτο να σημαινει οτι δημιουργουν ελξη στο απεναντι φυλο.Εσυ εισαι που θελεις να ψαχτεις και οχι οι ορμονες σου.

Το αν εισαι ομοφυλοφιλος η bysexual η straight θα το καταλαβεις μονο οταν περασεις την εφηβεια και σταματησεις να θες να ψαχνεσαι.

Αυτα απο μενα...αυριο περισσοτερα αν βρω χρονο.Τι λεω ο βλακας...8 ωρες μαθημα στην σχολη εχω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #132601 από Alekos18 στις 26 Φεβρουαρίου 2015, 11:42μμ

Alekos18

Εικονίδιο
μέλος από: 13/4/2012
μηνύματα: 68 αποδεκτές 0
Το ερώτημα είναι, θες σχέση με κοπέλα επειδή πιστεύεις ότι μόνο με κοπέλα μπορείς να κάνεις σχέση; Μήπως ότι αν έχεις σχέση με κοπέλα θα σου αρέσει και σεξουαλικά μετά; Και αν πες, έσπαγε ο διάολος το ποδάρι του και γινόταν φάση με ένα αγόρι και σου έλεγε ότι του αρέσεις και θέλει να τα φτιάξετε, εσύ θα ήθελες σχέση ή όχι;
Βασικά δε χρειάζεται να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις, γιατί αυτό είναι κάτι συνήθως παίρνει χρόνο να καταλάβεις, είτε είσαι στρέητ είτε όχι. Όταν (και αν) ερωτευτείς και θα θες κάποι@, τότε θα καταλάβεις αν θέλεις σχέση ή ό,τι άλλο προκύψει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #132638 από Stelios69 στις 02 Μαρτίου 2015, 12:22πμ

Stelios69

Εικονίδιο
μέλος από: 2/3/2015
μηνύματα: 6 αποδεκτές 0
Καλησπερα!
Ειμαι 15 χρονων και ειμαι σχεδον στα ιδια θεματα σου προτεινω να ηρεμησεις ειναι και θεματα ορμονων οτι θελεις ρωτα ειμαστε και κοντα στην ιδια ηλικια και μπορουμε να το συζητησουμε το θεμα επισης εμενα το ξερουν 8 με 10 ατομα μεχρι τωρα φυσικα δεν θελω να μαθουν αλλα ατομα οτι ειμαι γκει. τελος σπαντων αν σε καλυψα πατα αποδεκτη
ευχαριστω και καλο βραδυ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #132648 από Nikolis123 στις 02 Μαρτίου 2015, 5:24μμ

Nikolis123

Εικονίδιο
μέλος από: 2/3/2015
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Είμαι 16,5(2α Λυκείου) και έχω το ίδιο πράγμα με εσένα. Μου αρέσουν τα κορίτσια, δεν είχα σχέση ποτέ, από δική μου επιλογή! Δεν μπορώ να πω ότι βλέπω κορίτσια και καβλωνω,απο την άλλη όταν βλέπω τα αντρικά σώματα, ειδικά αν είναι και γημνασμενα κάπως ερεθισζομαι. Έχω και εγώ όνειρο να έχω ένα γεμάτο σώμα, και πιστεύω ότι να το καταφέρω θα ερωτευτω μέχρι και τον εαυτό μου. Και εγώ σκέφτομαι τον εαυτό μου στο μέλλον με μια γυναίκα και τα παιδιά μου. Δεν ξέρω γιατί, αλλά προτιμώ τις γκει τσόντες.. αλλά στην ιδέα ότι είμαι εγώ γκει τρελαίνομαι, δεν θέλω να είμαι.. όχι επειδή έχω προκατάληψεις απλός θέλω να ζήσω μια ζωή όπου θα κάνω οικογένεια. Χέρομαι ιδιαίτερα που βλέπω ότι υπάρχουν και άλλα άτομα που νιώθουν σαν εμένα. Μου αρέσουν τα κορίτσια. Έχω φάει κόλλημα με πολλές, αλλά πάντα δεν το προχωρούαα. Δεν μπορώ να με καταλάβω
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login