Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δεν κάνει θόρυβο ο δίσκος, κύριε. Η δεσποινίς δίπλα σας έκλασε.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

Οδηγιες για γκομενα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #132635 από zouboulia2010 στις 01 Μαρτίου 2015, 6:30μμ

zouboulia2010

μέλος από: 24/2/2015
μηνύματα: 7 αποδεκτές 0
Γεια σας παιδια ειμαι 16.5 και σε 4 μηνες κλεινω τα 17.Θα με κοροιδεψετε αλλα δεν εχω παει ποτε με κοριτσι αν και θελω πολυ.Οι φιλοι μου,μου λενε οτι ειμαι πολυ ωραιο παιδι και πολυ καλος χαρακτηρας και οτι θα μπορουσα να ειχα οποια θελω στο πλευρο μου,αλλα κατι με σταματαει και αυτο ειναι οτι καπως ντρεπομαι.Μου λενε οτι εχω πολλες ευκαιριες αλλα δεν τις βλεπω.Περιμενω τα κοριτσια να δειξουν ενδιαφερον αλλα ποτε δεν το εχω δει.Σας παρακαλω οποια/ος μπορει να μου πει σημαδια στα οποια φαινεται οτι αρεσω σ'ενα κοριτσι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #132800 από Little Angel στις 14 Μαρτίου 2015, 3:39μμ

Little Angel

μέλος από: 7/3/2015
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
Δεν χρειαζεται να δεις οτι αρεσεις σε ενα κοριτσι καν' την να της αρεσεις... τα σημαδια βεβαια δεν ειναι συγκεκριμενα το καθε ατομο εχει διαφορετικο να τροπο να εκφραζεται... τα βασικα πιστευω οτι ειναι να σου πιανει την κουβεντα να ψαχνει αφορμες να ειναι διπλα σου... βεβαια υπαρχει η περιπτωση να μην στο δειχνει... απλα να ξερεις... Ρισκαρε.. δεν χρειαζεται να δεις οτι αρεσεις σε καποια μεσα απο τον διαλογο τις καλες χειρονομιες την ευγενεια σιγα σιγα θα την κανεις να σε ερωτευτει και αν δεν βγει δεν τρεχει και τιποτα δεν απογοητευεσαι εννοειται
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #132802 από shooter_girl στις 14 Μαρτίου 2015, 9:54μμ

shooter_girl

Εικονίδιο
μέλος από: 13/1/2015
μηνύματα: 78 αποδεκτές 0
Τι σημάδια και μαλακίες ρε παιδιά. Άλλωστε τι αξιοπιστία να σου προσφέρουν. Αλλά περί ορέξεως, αν πχ μια κοπέλα σε κοιτάει έντονα, παίζει με τα μαλλιά της, γουστάρει να είναι δίπλα σου και το επιδιώκει, μιλάει για σένα,και σε σένα, ε, τι να θέλει, εσένα. Αλλά με αυτά μπορεί να παρεξηγηθείς. Κοιτάς κάποια, αν ανταποδώσει τα βλέμματα, γουστάρει, τέλος. So simple. Αλλά δεν έχει σημασία αν γουστάρει μια γκόμενα. Εκεί φαίνεται η διαφορά άντρα-αγοριού. Ο άντρας θα σε κάνει να θέλεις, με κάθε τρόπο. Μην περιμένεις να έρθει να στην πέσει η άλλη για να καταλάβειςότι γουστάρει. Ξεκόλλα. Κάνεις κίνηση, και αν δεν γουστάρει προχωράς παρακάτω. Πετάς το λάσο, αν πιαστεί κομπλέ. Αν όχι, στα αρχίδια σου. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login