Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ησύχασε. Είσαι στον πάτο. Πιο χαμηλά δεν έχει.
Παρασκευή, 19 Απριλίου

Υπερβολικό τσούξιμο στο κατούρημα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #132689 από Panatziotis96 στις 05 Μαρτίου 2015, 3:28μμ

Panatziotis96

Εικονίδιο
μέλος από: 1/1/2014
μηνύματα: 54 αποδεκτές 0
Καλή σας ημέρα παιδιά !!
Θα ήθελα να σας εκμυστηρευτώ ένα αρκετά συμαντηκο για τον καθένα από εμάς θεωρώ πρόβλημα..
Πριν από 4 ημέρες το έκανα με την κοπέλα μου χωρίς προφύλαξη εκείνη είχε περίοδο αλλά ήταν ακόμα θυμάμαι 2η ημέρα τότε !! Μια μικρή συμβουλή σε όλους όσους δεν το δοκίμασαν καλύτερα να το αφήσουν! Πιστέψτε με δεν το θέλετε αυτό...επιστρέφω στο κύριος θέμα από εκείνη την ημέρα ένιωθα μια μικρή αν θέλετε ενόχληση ένα πολύ επιφανειακό τσούξιμο...υποφερτό θα έλεγα... Σήμερα για δεύτερη φορά το πρωί μόλις σηκώθηκα και πάω τουαλέτα να κατούρησω νιώθω ένα τόσο δυνατό πόνο που πραγματικά βαρούσα ότι είχα μπροστά μου προκειμένου να εκτονωθω!! Μετά το κατούρημα πάλι άρχισα να πονάω υπερβολικά !! Μετά από ένα 5 λεπτό πήγα ξανά τουαλέτα και δεν το ένιωσα τόσο έντονα !! Στο δια ταύτα το συγκεκριμένο εμφανίστηκε από τότε που ξεκίνησα να το κάνω για πρώτη φορά χωρίς προφύλαξη να συμιωσω ότι για έναν ακόμη τουλάχιστον μήνα δεν μπορώ να πάω σε γιατρό γιατί βρίσκομαι για σπουδές εκτός και εδώ στην χώρα που σπουδάζω ο γιατρός θέλει πολλά φράγκα για να σου πει τι έχεις και πιστέψτε με υπήρχε μέρα που τα έδωσα μα καλύτερα να τα πετούσα στον κάδο !! Απλά περιμένω να εκδοθεί η ευρωπαϊκή μου κάρτα υγείας... Δεν έχω ιδέα το τι μπορεί να γίνεται σοβαρά !! Λίγο πριν το τσούξιμο κάτι σαν καυτηριασμός και τσούξιμο είναι δεν ξέρω πως να το περιγράψω ! Να προσθέσω ακόμη πως δεν έχω κόψει ακόμα χαλινο δεν ξέρω όσο και να προσπαθήσαμε δεν κόβετε αντίθετος πονάω παρά πολύ ενδέχεται να είναι βραχις τι να πω ίσως οι προσπάθειες να έκαναν αυτή την ζημιά υλικρινα δεν ξέρω !! Ανυπομονώ για τις συμβουλές σας ευχαριστώ για τον οποίο χρόνο αφιερώσατε για να διαβάσετε το εν λόγο πρόβλημα !!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #132692 από Dieftharmenos στις 05 Μαρτίου 2015, 3:55μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0
Ουρολοιμωξη λεω εγω και οτι η καρτα υγειας κανει 2 μερες να εκδοθει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #132693 από Panatziotis96 στις 05 Μαρτίου 2015, 4:12μμ

Panatziotis96

Εικονίδιο
μέλος από: 1/1/2014
μηνύματα: 54 αποδεκτές 0
Σοβαρά ; Κάτι τι κάνουμε τώρα ; Είναι η πρώτη φορά που εκδίδω και δεν ξέρω ! Έτσι μου είπαν δεν έχω λόγο να πω ψέματα !!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #132704 από aglina στις 06 Μαρτίου 2015, 3:23μμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012
μηνύματα: 667 αποδεκτές 0
Γεια σου
Για το θεμα σου δεν ξερω τι να σου πω. Το καλυτερο ειναι να πας σε εναν γιατρο. Αυτο για την ευροπαικη καρτα υγειας εγω που εβγαλα πριν κανενα μηνα απο την στιγμη που μου εφτιαξα τα χαρτια μου εδωσαν κατευτιαν ενα προσορινο χαρτι που μπορουσα να το χρεισιμοποιησω κατευτιαν κ η κανονικη καρτα μου ηρθε σε 2εβδομαδες.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login