Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Ακόμα και μία κοινωνία ηλιθίων είναι ταξική. Έτσι ένας ηλίθιος πλούσιος είναι απλά πλούσιος ενώ ένας ηλίθιος φτωχός είναι απλά ηλίθιος.
Πέμπτη, 25 Απριλίου

Προβλημα με την περιοδο

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #132859 από telyna στις 21 Μαρτίου 2015, 3:35μμ

telyna

banned
μέλος από: 15/10/2014
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
Γεια σας.Ισως κανω λαθος στο μερος που γραφψω ποστ αλλα ελπιζω να ειναι ενταξει.Καταρχας με λενε μαρια και θελω την βοηθεια σας γι'αυτο σας γραφω ελπιζωντας οτι θα με βοηθησετε. Πρωτα πρωτα ειμαι 17 χρονων και αυτες τις μερες εχω προβλημα με την περιοδο. Η περιοδος μου ηρθε κανονικα για μια βδομαδα αλλα δεν εχει σταματησει. Οταν σταματησε η 'κανονικη' περιοδος πριν περιπου 3-4 βδομαδες απο τοτε εχω παντα ελαχιστες σταγονες με αιμα.Μπορει την μια μερα να σταματησει αλλα την μεθεπομενη να ξαναγινει και αυτο γινεται τωρα για περιπου 25 μερες και παραπανω.Αυτο συνεχιζε για τι να σας πω περιπου 1 μηνα και 15 με 20 μερες και σημερα παλι μου ηρθε παλι η περιοδος.Η αδερφη μου μου ειπε οτι επηδει εχουμε καποια προβληματα υγειας στην οικογενοια μας και εχω στεναχωρηθει πολυ αυτος ειναι ο κυριος λογος.Απλα ειναι τοσες μερες και θα ηθελα μια πιο σοβαρη γνωμη. Αν σας ειναι ευκολο επισης να μου δωσετε συμβουλη στο τι να κανω.Μου λενε να παω σε γιατρο αλλα για καποιους προσωπικους λογους μου ειναι δυσκολο να παω.Θα εκτιμουσα καθε απαντηση.Σας ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #132870 από Eriana στις 21 Μαρτίου 2015, 9:50μμ

Eriana

Εικονίδιο
μέλος από: 21/3/2015
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
Εχω να πω οτι η αδελφη σου εχει ενα δικιο..απο ψυχικες διαταραχες το σωμα μας τρελενεται και οχι μονο μπορουμε να εχουμε ασταθη κυκλο αλλα μπορουμε να κανουμε εμετους,να εχουμε ζαλαδες κλπ μονο απο αγχος ή απο στεναχωρια..
Εξαλλου ειναι αρκετα λογικο να μην εχουμε σταθερο κυκλο πριν τα 18 ομως για παν ενδεχομενο θα σου προτινα να πας σε εναν γυναικολογο οσο δυσκολο κ να ειναι..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login