Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Νικοτινίαση: Η παράφορη επιθυμία να συναντήσεις περιπτερά, ειδικά όταν σου τελειώνουν τα τσιγάρα.
Παρασκευή, 29 Μαρτίου

(SOS) ερώτηση περί ΣΜΝ μετά από επαφή!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #133037 από Panatziotis96 στις 07 Απριλίου 2015, 4:28πμ

Panatziotis96

Εικονίδιο
μέλος από: 1/1/2014
μηνύματα: 54 αποδεκτές 0
Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να σας εκφράσω την κατάσταση μου λίγο αυτό το διάστημα! Γιατί είναι λίγο περίεργα τα πράγματα! Είχα μια σχεση με μια κοπέλα πριν από 1 μήνα με την οποία ήμασταν μαζί 3 μήνες! Εκ τους οποίους ο ένας ήταν εξ αποστάσεως! Ο πρώτος κατά κύριο λόγο την κοπέλα την γνώρισα στο μετρό καθος πήγαινα σπίτι μου μετά το πανεπιστήμιο! Να πω επισεις πως σπουδάζω εξωτερικό! Η κοπέλα για να μην βγαίνω εκτός θέματος δεν μου είπε ποτέ μα ποτέ με πόσους έχει πάει σε μια φάση μας νομίζω είπε γύρο στις 20 σχέσεις είχε δεν ξέρω αν πήγε με όλους αλλά είπε πως με όλους με προφυλαξεις πηγενε εκτός από τον πρώτο τις ο οποίος είχε πάει μόνο με μια κοπέλα πριν από αυτήν! Η ίδια ισχυρίζεται λέει κοινος πως έχει κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις και είναι καθαρή!! Αλλά επιδη δεν πηγενε άλλο η κατάσταση κάποια προσωπικά μας θέματα ξεκοψαμε και τωρα μηλαμε αρεα πυκνά λίγο φιλικά! Πριν χωρίσουμε όμως καμία βδομάδα καθος παίζαμε πάνω στο κρεβάτι εκκίνη καθίσε πάνω μου χωρίς προφιλαξη ενώ εγώ τις τόνισα να μην το κανει αυτή το έκανε αλλά βρήκε άμεσος και άλλος χαλβας εγώ άλλο που δεν μου άρεσε το συνεχίσαμε για λίγο ακόμα χωρίς προφυλαξεις!! Και αυτό εγεινε για άλλες 2 φωρες!! Παιδιά δεν ξέρω πως έγινε πάντως την αρχή την έκανε αυτή πάρα όλες τις αρνισεις μου επί του όπου θέματος!Η εν λόγον κοπέλα μου είχε κολλήσει ουρολύμοξη λόγο τις κολπιτιδας που είχε και ξεκίνησα αντιβιωσεις ωστόσο φοβάμαι πάρα πολύ είμαι υπέρ προστατευτικος με θέματα υγείας και δεν θέλω να έχω κολλήσει ότι δυπωτε για μια ώρα ευχαριστήσεις σαφέστατα δεν θα ξανά επαναληφθεί κάτι τέτοιο και πως από εδώ και στο εξεις θα είμαι μέγιστα προσεκτικότερος αλλά θέλω να διασφάλισω πως όλα είναι καλά να νιώσω μέσα μου πως είμαι καθαρός!
Έκανα έναν μήνα μετά και εξετάσεις ούρων και αίματος και μόνο ουρολύμοξη βρήκαν αντίθετα από το αίμα μου είπαν πως όλα είναι τέλεια!! Τίποτα χαμηλό τίποτα υψηλό!! Εάν σας βοηθήσει κάτι τέτοιο!! Θα εκτιμουσα πολύ να παρω μια απάντηση επί του θέματος γιατί πάνε μέρες που η ψυχική μου ηρεμία είναι συνεχώς σε διαταραχή! Επίσης για να φύγει ένας στο εξωτερικό για σπουδες θέλει το πανεπιστήμιο χαρτί πως δεν έχεις προβλήματα υγείας μαζί μ αυτά και hiv και άλλα τέτοια! Η κοπέλα ήταν Ελληνίδα και εκκίνη αλλά δεν ξέρω αν πειρε το χαρτί έτσι χωρίς να εξεταστεί γιατί εδώ στην Ελλάδα πολλά τέτοια γίνονται καθότι και εγώ δεν εξεταστικα λόγο πιέσεις του χρόνο δεν μπορούσα να περιμένω τα αποτελέσματα!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133038 από Panatziotis96 στις 07 Απριλίου 2015, 4:38πμ

Panatziotis96

Εικονίδιο
μέλος από: 1/1/2014
μηνύματα: 54 αποδεκτές 0
Να συμπληρώσω πως η κοπέλα τον μήνα που ειμασταν εξ αποστάσεως λόγο σχολής και κενού ήταν Ελλάδα και στην ουσία δια φβ και σκυπε τα είχαμε!! Επίσεις τις τελευταίες στιγμές χωρίς προφυλαξεις τις περάσαμε κατά την διάρκεια τις περιόδου τις ήταν αν μη τι άλλο αιδια και συχαμερο όλο αυτό για εμενα αλλά λόγο του αίματος που είχε εκκίνη την στιγμή είπα να μην το παραλιψω από το ολο θεμα! όπωςς επισεις οτι τις ήρθε κανονικά περίοδος !
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133039 από stroumfita97 στις 07 Απριλίου 2015, 10:59πμ

stroumfita97

μέλος από: 22/1/2015
μηνύματα: 40 αποδεκτές 0
Γεια! Δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις αν έχεις ακομα κ με εξετάσεις αίματος..πριν πόσο καιρό εγινε αυτό; Από Βιολογία που διαβάζω έμαθα πως ο ιός μπορει να φανεί μετά από 6 βδομάδες μέχρι 6 μήνες..Συνεπώς αν έκανες τωρα εξετάσεις κ αυτη η πράξη δεν εχει γίνει πολύ καιρό τωρα ίσος όντως έχεις τον ιό και δεν φαίνεται ακομα... Γενικά μην τρελαίνεσαι ενταξει καταλαβαίνω ηταν μια στιγμή απερισκεψίας αλλα ίσος όλο αυτό σημαδέψει όλη σου την ζωη... Το μόνο που μπορείς να κάνεις τωρα ειναι υπομονή να περάσει λιγο ο καιρός (αν δεν εχει περάσει) και μετά να πας να κάνεις εξετάσεις! Από μένα σου εύχομαι τα καλυτερα κ όλο αυτό να σου γίνει μάθημα για την επόμενη :) να ξέρεις πως ολα αντιμετωπίζονται κ μη χάνεις ποτέ τις ελπίδες σου (γενικά το λεω,οχι για τον ιό,αν τον έχεις κιόλας).

Υ.Γ: Αν τύχει και πας με άλλη πριν κάνεις τις εξετάσεις αυτές θυμήσου να φορέσεις προφυλακτικό,κρίμα ειναι αν τον έχεις να γίνεις φορέας μετάδοσης. Καλή τύχη :-)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133043 από Dieftharmenos στις 07 Απριλίου 2015, 3:46μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0
Αφου μπηκες μεσα της χωρις προφυλακτικο και οταν ειχε περιοδο αν ειχε κατι μαλλον το κολλησες(ειναι μεγαλυτερες οι πιθανοτητες με περιοδο).Παρε την καρτα υγειας σου και πανε στον γιατρο...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133046 από Panatziotis96 στις 07 Απριλίου 2015, 4:23μμ

Panatziotis96

Εικονίδιο
μέλος από: 1/1/2014
μηνύματα: 54 αποδεκτές 0
Παιδιά θα βάλω τα κλάματα δεν μπορώ άλλο νιώθω απαίσια!! Ήταν και η πρώτη κοπέλα που πηγα!!! Θεε μου!!! Ρε παιδιά μου έχει πει πάρα πολλές φορές ότι είναι καθαρή ακόμα κι πριν το σεξ αυτό μου έλεγε!! Γιατί την ρωτούσα!! Έχεις κάτι; είσαι σίγουρα καθαρή; και εκκίνη έλεγε ναι ναι ναι ναι!! Επίμονα!! Τι μπορώ να κάνω τώρα; νομίζω μου είχε πει αν θέλω να μου δείξει και τις εξετάσεις! Δεν ξέρω έχω πανικοβληθη!! Παιδιά δεν θέλω να πάω με καμιά αυτό το καιρό!! Είμαι απλά χάλια ψυχολόγικα!!! Έλεγα να κάνω και ένα σπερματογραφιμα!!
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #133049 από Dieftharmenos στις 07 Απριλίου 2015, 6:51μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Ρε μακακα...την παλευεις???Αραξε να πουμε...δεν ειναι μεγαλες οι πιθανοτητες και παει στο διαολο πες οτι κατι σου κολλησε.Στο 2015 ζουμε...το 99,99% των ΣΜΝ λυνονται πανευκολα.Αυτη η τρελα που εχεις θα καταστρεψει την σεξουαλικη σου ζωη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135476 από Panatziotis96 στις 12 Νοεμβρίου 2015, 1:49μμ

Panatziotis96

Εικονίδιο
μέλος από: 1/1/2014
μηνύματα: 54 αποδεκτές 0
Χερετώ την παρέα του φτου επαναφέρω το εν λόγω ποστ με μια μικρή ενημέρωση επί του όλου θέματος! Πάνε 11 μήνες μετά από όλο αυτό και αποφάσισα να πάω για εξετάσεις έβαλα κάτω όλες τις φοβίες και πήγα! Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα και με έβαλαν αρνητικό είμαι πεντακαθαρος!! Αλλά αυτό ήταν ένα δυνατό μάθημα ζωής!!! Προφυλαξεις όλοι μας παιδιά!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login