Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ο τέλειος εραστής, είναι αυτός που μετατρέπεται σε πίτσα στις 4 το πρωί!
Παρασκευή, 19 Απριλίου

καφε υγρα-καθυστερηση...εγκυος..???

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #133669 από papaki mou στις 18 Μαΐου 2015, 1:47μμ

papaki mou

Εικονίδιο
μέλος από: 6/5/2015
μηνύματα: 17 αποδεκτές 0
Kαλησπέρα και πάλι παιδιά του ftou.
Ξανα εγραψα πριν 2 εβδομάδες περίπου και ρώτησα παρομοιο πραγμα σαν αυτο που θα ρωτησω τωρα απλα τοτε ηταν μολις ειχα ερθει σε επαφη και ειχε τελειωσει μεσα μου.
Έχω σταθερο κυκλο 30 ημερων, τωρα ειμαι στην 3τη μερα καθυστερησης και (το στηθος μου ειναι πρησμενο, αισθάνομαι κόπωση, εχω φοβερη υπνηλια, μια εχω μια δεν εχω αναγουλες, Αισθάνομαι πόνακια αλλα σε πολυ πιο μικρο βαθμο (σαν της περιόδου) στην κάτω κοιλιακή χώρα, μια εχω μια δεν εχω ετσι ξαφνικα πονοκεφαλους, και κραμπες συνεχεια στα ποδια,λιγη ζαλαδα εδω και μερες) και τώρα οταν ειχα παει στην τουαλετα γιατι νομιζα οτι θα δω οταν σκουπιστηκα ειχα διαφανες καφε υγρα στο χαρτι και οταν ξανα σκουπιστικα τιποτα ξανα πηγα μετα απο λυγο να δω και παλι τιποτα τα πονακια φευγουν και εγω καθομαι και περιμενω δεν ξερω πρωτη φορα μου συμβενη κατι τετοιο αραγε ειμαι εγκυος να περιμενω ακομη λιγες μερες μπας και δω να περιμενω λιγο ακομη για να κανω τεστ...τι να κανω..?
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #133672 από shooter_girl στις 18 Μαΐου 2015, 4:13μμ

shooter_girl

Εικονίδιο
μέλος από: 13/1/2015
μηνύματα: 78 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Εγώ πιστεύω ότι είναι συμπτώματα της περιόδου. Άλλωστε ίδια συμπτώματα έχουν. Μπορεί να δεις τέτοια υγρά 1,2 μέρες πριν την περίοδο. Τώρα επειδή μάλλον προσπαθείς να μείνεις έγκυος έχεις άγχος, και πιάνεσαι απ΄τα συμπτώματα και παραπλανάσαι. Αν και έχεις σταθερό κύκλο, μπορεί να παρεκκλίνει αυτή τη φορά. Από την άλλη επειδή το έχω ψάξει, τα καφέ υγρά με καθυστέρηση είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Αλλά και όλα τα συμπτώματα που αναφέρεις, επέρχονται πάνω στον 1ο μήνα της εγκυμοσύνης, και όχι την 3η μέρα καθυστερησης. Εγώ λέω σε κανά 2,3 μέρες να κάνεις ένα τεστ να δεις. Ή και τώρα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστο θα είναι, αν και πολλά υπόσχονται αξιόπιστα αποτελέσματα, ακόμα και από την 1η μέρα καθυστέρησης.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login