Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Που πήγαινε πάνω κάτω η εικόνα στην τηλεόραση ασταμάτητα και έπρεπε να γυρίσεις ένα λεβιέ για να φτιάξει
Σάββατο, 20 Απριλίου

δεν μπορει να τελειωσει

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #134082 από tinkywinky στις 23 Ιουνίου 2015, 2:35πμ

tinkywinky

Εικονίδιο
μέλος από: 23/6/2015
μηνύματα: 4 αποδεκτές 0
Γεια σας παιδια κ απο μενα ειμαι καινουργιο μελος στο φτου και εκανα το λογαριασμο λογω ενος θεματος που εχει προκυψει τελευταια με το αγορι μου και θα ηθελα τη βοηθεια σας ειμαι 22 και εκεινος 27...Αρχικα να πω οτι ειμαστε 2 μηνες και κατι μαζι και γενικα θα μπορουσα να πω τα πηγαινουμε καλα σε ολους τους τομεις εκτος απο καποιες φορες πχ προσφατα μας εχει προκυψει ενα θεμα πανω στο σεξ. Γενικα περναμε καλα και δειχνει και εκεινος να το απολαμβανει αλλα και εγω! την τελευταια φορα που το καναμε δεν τελειωσε ενω το καναμε καμια ωρα περιπου εγω δε μπορουσα απο ενα σημειο και μετα φυσιολογικα?? Με το που του ειπα να μη συνεχισουμε αλλο η να περιμενουμε λιγο να παει να παρει προφυλακτικα καθως εσπασε και ηταν το τελευταιο) σπαστηκε λεει και μου ειπε οτι δε θα ξανα συμβει αυτο (να μην τελειωσει)γιατι για τους ανδρες ειναι διαφορετικα και δε μπορει να μενει ετσι (για 1 φορα τις προηγουμενες τελειωνε κανονικα και με προφυλακτικο) του εκανα στοματικο μετα και του την επαιξα αλλα δε τελειωνε και μετα που ρωτησα γτ μου λεει εδω δε τελειωσα τοση ωρα πριν θα μπορεσω τωρα ετσι? δλδ τι αλλο να κανω απο μερους μου ρε παιδια? Γενικα απ τις αρχες ειχαμε τσακωθει αρκετες φορες γι αυτο γιατι δεν ηθελε να βαλει προφυλακτικο εγω του ειπα δεν υπαρχει περιπτωση χωρις αν θελει ας χωρισουμε κιολας και μου ειπε πως θα κανει μια υποχωρηση για να προσπαθησουμε να δουμε πως θα παει...απο εκει και περα δεν ειχε θεμα οταν εβαζε ουτε του επεφτε και τελειωνε κανονικα εκτος απο τη πρωτη φορα που δε μπορουσε και την τελετυταια που σας περιγραφω...και το εχει παρει τωρα οτι και καλα εφταιγε το προφυλακτικο και μου αρχισε τα δε θα ξανα μεινω εγω ετσι γιατι για εμας δεν ειναι το ιδιο (του εθεσα ως θεμα οτι ουτε εγω τελειωνω παντα αλλα δε το παιρνω κ ετσι γιατι δε με νοιαζει μονο αυτο) και συνεχισε οτι αν ξανα γινει μια φορα ακομα θα σταματησουμε να το κανουμε γιατι δε τα βρισκουμε σ αυτο τον τομεα που δε δεχομαι χωρις προφυλακτικο και καλα για να μπορει να τελειωνει οταν δεν..να σημειωσω οτι παντα και να εχω τελειωσει συνεχιζουμε η του παιρνω πιπα αν δεν εχει τελειωσει και θελω να τον ικανοποιει αυτο που γινεται γενικα..δε ξερω το πηρα πολυ σοβαρα γιατι ειναι σαν να μου ριχνει ευθυνες...εσεις τι πιστευετε η αν εχετε παρομοιες εμπειριες???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134086 από nonreligius στις 23 Ιουνίου 2015, 11:49μμ

nonreligius

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2015
μηνύματα: 298 αποδεκτές 0
Πιστεύω ότι ο δικός σου έχει έντονη σεξουαλική δραστηριότητα (λογικά εκτός από το σεξ παίζει να αυνανίζεται κιόλας). Πες του να κάνει ένα διάλειμα γιατί έχει ξεμείνει από ότι φαίνεται :) . Μετά θα ξαναπάρει τα πάνω του.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134093 από tinkywinky στις 24 Ιουνίου 2015, 9:49πμ

tinkywinky

Εικονίδιο
μέλος από: 23/6/2015
μηνύματα: 4 αποδεκτές 0
Εντονη ουτως η αλλως ειναι γιατι το κανουμε σχεδον καθε μερα στη χειροτερη καθε 2 αλλα καθως ειναι και αρχες ακομα..απ οτι μου εχει πει γιατι ηταν το πρωτο που τον ειχα ρωτησει κ εγω δεν αυνανιζεται γιατι καλυπτεται απο τις κανονικες επαφες..Βεβαια γενικα δεν ειμαι και 100% σιγουρη αν ειναι αληθεια γιατι ο συγκεκριμενος απο τις αρχες κιολας ειχε αρκετα ''κολημματα''- ταμπου ας το πουμε (πχ.ενω του ειχα πει καποιες φορες να αυνανιστει ενω ημουν μπροστα και καλα στα προκαρκτικα μου ειχε πει οτι δε θελει και οτι δεν εχει νοημα η πχ στο τηλεφωνικο σεξ παλι δε θελει..με τον πρωην μου ας πουμε που ηταν αρκετα μακροχρονια σχεση ηταν πολυ περισσοτερο ανοικτος σεξουαλικα και τετοιου ειδους ''προβληματα'' ουτε καν ειχαν τεθει ποτε πχ. αν τυχαινε και δεν ειχε τελειωσει καποια στιγμη σταματουσαμε και συνεχιζαμε πιο μετα και τελειωνε τοτε η του την επαιζα η ακομα και μονος του και τελειωνε ετσι (ουτε καν με στοματικο)..και γι αυτο μου φαινεται καπως περιεργο τωρα με τον συγκεκριμενο γιατι εκτος απ τη σεξουαλικη επαφη ειναι αρνητικος σε ολα τα αλλα ειδη αν δε τελειωσει κανονικα και πιστευει μονο οτι φταιει το προφυλακτικο που δεν τελειωνει χωρις να θεωρει καν απαραιτητες αλλες τεχνικες για να τελειωσει εστω ετσι μετα...εσενα nonreligius δε σου εχει τυχει κατι παρομοιο και αν ναι χαλιεσαι τοσο πολυ μ αυτο? η αλλες γνωμες και τι θα μπορουσα να κανω καποιες ''τεχνικες'' πχ για να το ξεπερασουμε καπως?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134094 από nonreligius στις 24 Ιουνίου 2015, 11:12πμ

nonreligius

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2015
μηνύματα: 298 αποδεκτές 0
Όχι δεν με χαλάει το προφυλλακτικό διότι είναι απαραίτητο. Δεν θα μου άρεσε κάποια μέρα να γίνω πατέρας πριν καλά καλά τελειώσω τις σπουδές μου. Ο δικός σου εκεί είναι ανεύθυνος (σόρρυ κιόλας).
Ξαναλέω, πρέπει να κάνει ένα διάλειμα. Ούτε να αυνανιστεί ούτε στοματικό ούτε σεξ ούτε τίποτα. Να ηρεμίσει λίγο, να πάρει δυνάμεις και μετά συνεχίζετε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134105 από tinkywinky στις 24 Ιουνίου 2015, 6:00μμ

tinkywinky

Εικονίδιο
μέλος από: 23/6/2015
μηνύματα: 4 αποδεκτές 0
Κ εγω τα ιδια λεω ειμαι εντελως αντιθετη γιατι δεν ειναι μονο θεμα εγκυμοσυνης αλλα για το οτιδηποτε 2 μηνες τον ξερεις στο κατω κατω! Και ευχαριστω εννοειται για τις συμβουλες μονο δε ξερω αν εννοεις ''διαλειμμα'' μερικες μερες η μετα την πρωτη φορα?! Γιατι αν λες για το 2ο καθε φορα που σταματαμε δεν ειναι οτι κανω κατι κατευθειαν (στοματικο και τετοια) του λες περιμενε λιγο και απλα το κανει θεμα οτι εγω δε τελειωσα ξερω γω, δε ξανα κανουμε τιποτα και τετοια ειναι μεσα στα νευρα ριχνει παγωμενο νερο και αυτο ειναι ολο μου πεταει και ενα αμα ξανα συμβει αλλη φορα το κοβουμε γενικως και εχουν σπασει τα νευρα μου γιατι δε νομιζω να ειμαι τοσο παραλογη εγω...εχουμε τσακωθει απειρες φορες μπορει να ειναι και το μοναδικο θεμα τοσο καιρο!
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #134107 από nonreligius στις 24 Ιουνίου 2015, 6:07μμ

nonreligius

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2015
μηνύματα: 298 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Όταν λέω διάλειμα εννοώ 2-3 μέρες να μην κάνει τίποτα.
Πάντως αν δεν τα βρίσκεται στείλτον να ησυχάσεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134108 από Dieftharmenos στις 24 Ιουνίου 2015, 8:05μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0
Σιγα μωρε χαζομαρες...και εγω εχω τυχει να μην τελειωσω 2 φορες και στο τελος προσποιηθηκα οργασμο.Νομιζες μονο εσεις το κανετε???Δεν ειναι τιποτα...τυχαινει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login