Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Η γυναίκα μας εμπνέει να κάνουμε μεγάλα πράγματα, και μας εμποδίζει να τα πετύχουμε.
Τετάρτη, 17 Απριλίου

Ουρολοιμωξη;;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #134083 από katherine1997 στις 23 Ιουνίου 2015, 12:34μμ

katherine1997

μέλος από: 23/6/2015
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Ειμαι 16 με το αγορι μου ειμαστε μαζι εναμιση μηνα...πριν 2 εβδομαδες περιπου για πρωτη φορα(και με το αγορι μου αλλα και γενικα διοτι δεν ειχα κανει ποτε τιποτα παραπανω)μου εβαλε δαχτυλο και μετα καναμε σεξ (με προφυλακτικο οπως και ολες τις υπολοιπες φορες)...απο τοτε νιωθω πολυ εντονο τσουξιμο οταν προκειται να κατουρισω αλλα και μετα...χειροτερευει καθε μερα...μαλλον εχω ουρολοιμωξη αλλα δεν μπορω να πω στην μανα μου να με παει στον γιατρο γιατι αν η μολυνση εγινε απο το σεξ μετα μονο εγω ξερω τι θα περασω...τι μπορω να κανω;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134085 από nonreligius στις 23 Ιουνίου 2015, 11:43μμ

nonreligius

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2015
μηνύματα: 298 αποδεκτές 0
Πες το στη μάνα σου διότι μπορεί να είναι σοβαρά τα πράγματα. Από τη στιγμή που χειροτερεύει μέρα με τη μέρα πρέπει οπωσδήποτε να πας σε γιατρό.
ΛΟΓΙΚΑ, επειδή η ουρολοίμωξη μπορεί να προκληθεί από πολλές αιτίες, ο γιατρός δεν θα το καταλάβει. Επίσης, υπάρχει το ιατρικό απόρρητο. Μπορείς να πεις στη μητέρα σου να μείνεις μόνη με το γιατρό και του εξηγείς τότε (και αυτό μόνο αν είναι απαράιτητο). Του ζητάς να μην πει τίποτα στη μάνα σου. Θα σου γράψει μετά φάρμακα ή κάποια θεραπεία και τέλος.

Υγ εγώ δεν ανησυχώ τόσο για την υγεία σου (αφού θα φτιάξει), αλλά με ανησυχεί η οπισθοδρομικότητα αρκετών γονέων, που κάνουν τα παιδιά τους να φοβούνται το σεξ με την ξεροκεφαλιά τους...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134089 από Webmaster στις 24 Ιουνίου 2015, 2:31πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
μηνύματα: 1879 αποδεκτές 0
Μην πας σε γιατρό να σου δώσει τη σωστή αντιβίωση να σου περάσει αλλά κάτσε εκεί και άσε τα βακτηρίδια να πολλαπλασιάζονται ώστε να πάθεις καμιά νεφρίτιδα ή σηψαιμία ή μηνιγγίτιδα. Ύστερα θα γράφει ο ιστορικός του μέλλοντος ότι σ' ένα παρακμιακό και χρεωκοπημένο περίπου Μουσουλμάνικο κράτος, βαθιά σκοτάδια, πέθαιναν από γελοίες αρρώστιες λόγω ντροπής και φόβου.


-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login