Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Πότε θα σταματήσουν ν' ακούγονται αυτοί οι ήχοι;
Σάββατο, 20 Απριλίου

’Παρθενα’

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #134092 από Ελεν στις 24 Ιουνίου 2015, 6:29πμ

Ελεν

μέλος από: 24/6/2015
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
ΦφΓεια σας εχω ενα προβλημα οπου το εψαξα αλλα βρηκα ενα παρομοιο οπου δεν με βοηθησε.... Παιδια ειμαι 14 χρονων ξερω αρκετα μικρη αλλα τι να κανουμε ελα που προχωρησα, αλλα ηθελα οι αληθειες να λεγονται. Η μανα μου εδω και καιρο μου ελεγε σπανια για το τεστ του καρκινου του τραχιλου εγω της ειχα πει οχι επειδη και καλα φοβομουν τις παρενεργειες τελος παντων να μην σας τα πολυλογω μου το πηρε το εμβολιο και θελει να το κανω εγω δεν μπορω να το κανω τι να της πω? αμα της πω την αληθεια θα στεναχωρεθει παρα πολυ και φυσικα ντρεπομαι να την κοιταζω στα ματια και να της λεω οτι η κορη της δεν ειναι παρθενα πωωω help meeee
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134097 από nonreligius στις 24 Ιουνίου 2015, 11:29πμ

nonreligius

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2015
μηνύματα: 298 αποδεκτές 0
Δεν γνωρίζω αν απαγορεύετε να κάνεις το εμβόλιο αν δεν είσαι παρθένα. Λογικά όχι. Ρώτα καλύτερα κάποιον γιατρό (βρες κάποιον καλό που έχει mail και του γράφεις την απορία σου).

Τώρα αν χρειαστεί να το μάθει η μάνα σου εκεί δεν έχεις άλλη επιλογή. Το ξέρω ότι θα στεναχωρεθεί, αλλά για αυτό φταίει η έλλειψη ορθολογισμού:
1)Πήρες (φαντάζομαι) προφυλλάξεις, δεν έπαθες τίποτα ούτε έμεινες έγγυος.
2)Όσον αφορά τις ηθικές συνέπειες, απλά δεν υπάρχουν. Ήθελες, το έκανες, πέρασες καλά, τέλος. Ούτε ψυχολογικά απέκτησες ούτε τίποτα.
3)Τέλος, δεν τίθεται θέμα ότι ο μελλοντικός σου σύζηγος θα προσβληθεί ή θα είναι ανικανοποίητος που δεν είσαι παρθένα. Βασικά όλος ο κόσμος γελάει με αυτό που είπα τώρα, αλλά πολλοί δυστυχώς έχουν μείνει 200 χρόνια πίσω και το σκέφτονται και αυτό. :p

Οπότε, πες το αν χρειαστεί.

Υγ κάνε μου αποδεκτή αν σε κάλυψα γιατί μου τελειώνουν τα μυνήματα..
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #134281 από khaleesi στις 10 Ιουλίου 2015, 3:08πμ

khaleesi

Εικονίδιο
μέλος από: 10/7/2015
μηνύματα: 8 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Το καλύτερο είναι να μιλήσεις με το γιατρό σου. Λογικά θα έχεις κάποια στιγμή μόνη μαζί του χωρίς την μαμά σου αφού οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι πολλές φορές οι κόρες δεν τα λένε στις μαμαδες και φροντίζουν να ρωτούν τις ίδιες. Αν δεν το έκανε αυτό πάρτον εσύ τηλέφωνο ή συνάντησέ τον και μίλησέ του να σου πει την άποψή του. Και όσο για την μαμά σου αν δε θες να της το πεις είναι δικό σου θέμα αλλά πιστεύω πως ίσως σε βοηθήσει να της μιλήσεις. Σε αγαπάει και σίγουρα θα καταλάβει και θα γίνει κ η ζωή σου πιο εύκολη αφού δε θα χρειάζεται να κρύβεις τίποτα και θα μπορείς να ζητάς και συμβουλές. Αυτό βέβαια είναι επιλογή σου... Με το γιατρό σου όμως καλό θα ήταν να μιλήσεις όπως και να χει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login