Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το internet είναι ο διάολος και η Microsoft ο εξορκιστής του.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

Εχω προβλημα με το στηθος μου(;)

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #134177 από DenKserwPwsMeLe στις 30 Ιουνίου 2015, 5:34μμ

DenKserwPwsMeLe

Εικονίδιο
μέλος από: 30/6/2015
μηνύματα: 7 αποδεκτές 0
Καλησπερα παιδια οπως λεει και ο τιτλος νομιζω πως εχω προβλημα με το στηθος μου.Καταρχην να συμπληρωσω οτι ειμαι 14,5 χρονων και το στηθος μου αρχισε να αναπτυσεται απο την εκτη δημοτικου περιπου και το μεγεθος του ειναι κανονικο προς το μεγαλο.Λοιπον καταρχην το στηθος μου δεν εχει αυτο το σχημα το στρογγυλοπο αλλα ειναι πεσμενο και εχει σχημα σαν να ειναι ενας κωνος και φαινεται ασχημο.Να πω οτι οταν ειχα αρχισει να φοραω σουτιεν με ενυσχηση δεν "ανασηκωνα"τα στηθη μου προς τα πανω οπως θα επρεπε.Αυτο εχει αποτελεσει να ντρεπομαι να φοραω ακομα και ανοιχτες μπλουζες γιατι φαινεται οτι τα στηθη μου δεν ακουμπανε το ενα με το αλλο.Μπορω να διωρθωσω το σχημα?Πραγματικα με εχει παρει απο κατω αυτες τις μερες..ευτυχως που οταν φοραω σουτιεν ή μαγιο δεν φαινεται πως ειναι το σχημα του.Μετα κατι αλλο ειναι οτι οι ρωγες μου δεν ειναι ποτε εξω απο μονες τους.Δηλαδη αυτο το μπιλακι (συγνωμμη δεν ξερω πως αλλιως να το πω) δεν θα βγαινει ποτε αμα δεν το πειραξω εγω..και ολη η ρωγα "βγαινει" οταν κρυωνω ή οταν ερεθιζομαι..ρε παιδια εχω καποιο προβλημα?το εχω συζητησει με την μητερα μου και μου εχει πει οτι οταν γινω 18 αν συνεχιζουν να ειναι ετσι τα στηθη μου θα παμε σε πλαστικο χειρουγο..μου ειπε και να παμε σε εναν γιατρο αλλα της ειπα οχι γτ ντρεπομαι...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134189 από DenKserwPwsMeLe στις 01 Ιουλίου 2015, 12:49πμ

DenKserwPwsMeLe

Εικονίδιο
μέλος από: 30/6/2015
μηνύματα: 7 αποδεκτές 0
Κανενας ρε παιδια ? :/ Σας παρακαλω ας μου απαντησει καποιος!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134190 από ScandalousAngel στις 01 Ιουλίου 2015, 2:08πμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012
μηνύματα: 268 αποδεκτές 0
Λοιπον ειχα το ιδιο αγχος με σενα καποτε μεχρι που ανακαλτψα οτι σε ολους συμβαινει το ιδιο. Το σχημα πρεπει να ειναι κωνικο, γιατι αυτο ειναι το φυσιολογικο, στρογγυλο στηθος δεν υπαρχει παρα μονο αν βαλεις σιλικονη και ειναι μια αηδια. ΔΕΝ ειναι πεσμενο οπως ειπες ειναι κανονικο προς το μεφαλο και λογω του βαρους του φαινονται πεσμενα. Αν ηταν πεσμενα οι ρωγες σου θα ακουμπουσαν την κοιλια σου (true story). Mετα κανενα μα κανενα στηθος δεν κολλαει μεταξυ του σχηματιζοντας γραμμουλα, μονο αν φορεσεις push up σουτιεν ή κορσε και αυτο το φορανε οι γιαγιαδες. Σε κανεναν οι ρωγες δεν ειναι παντα ερεθισμενες οπως ενα πεος ερεθιζεται μονο αν το αγγιξεις ή ο αντρας δει κατι που θα το ερεθισει ετσι και οι ρωγες αν τις αγγιξουμε ή γενικα ασχοληθουμε μαζι τους θα μεγαλωσουν.

Μια χαρα ειναι το στηθος σου και απολυτα φυσιολογικο, σκεψου και αυτες που δεν εχουν καθολου. Μην βαλεις σιλικονη γιατι απλα θα φαινεται ασχημο, ψευτικο και πλαστικο. Κι αν θες να δεις τη διαφορα ψαξε για φωτο στο google και θα το διαπιστωσεις. Ελπιζω να σε βοηθησα! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134193 από nonreligius στις 01 Ιουλίου 2015, 9:47πμ

nonreligius

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2015
μηνύματα: 298 αποδεκτές 0
Έγραψε:(DenKserwPwsMeLe@01 Ιουλίου 2015)
Κανενας ρε παιδια ? :/ Σας παρακαλω ας μου απαντησει καποιος!


Κοίτα να δεις, όπως λέει και η ScandalousAngel είναι φυσιολογικό. Βέβαια έτσι όπως περιέγραψες το στήθος σου δεν έχω πλήρη εικόνα. Καταρχάς, αυτό με τις ρόγες που δεν βγαίνουν έξω δεν είναι αντιαισθητικό. Το κωνικό σχήμα επίσης μου φαίνεται φυσιολογικό. Είναι πολύ κωνικό ή απλά όσο προχωράς από τη "βάση" προς τις ρόγες μικραίνει;
Τώρα για το ότι πεύτουν, εμένα προσωπικά σαν άντρας δεν θα με πείραζε αν στην κοπέλα μου συνέβαινε το ίδιο.

Δεν θα σου πω να αποδεκτείς τον εαυτό σου άμα δεν σου αρέσει. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι άντρες δεν θα είχαν πρόβλημα. Αλλά από τη στιγμή που νιώθεις άβολα, γιατί δεν πας στο γιατρό όπως λέει και η μάνα σου; Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι, όπως είπα παραπάνω, αλλά ακόμη και να είχες όντως άσχημο στήθος ο γιατρός έχει δει τόσα και τόσα που δεν θα του έκανε εντύπωση :)

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Υ.γ. Ή ScandalousAngel λέει ότι αν βάλεις σιλικόνη θα είναι αηδία. Και αυτό είναι λάθος. Αν έχεις μεγάλο στήθος και μεγαλώσει περισσότερο, ναι δεν θα είναι ωραίο. Αν όμως τη βάλεις για ανόρθωση επειδή σου αρέσει περισσότερο go for it.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134197 από ScandalousAngel στις 01 Ιουλίου 2015, 11:42πμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012
μηνύματα: 268 αποδεκτές 0
Νonreligious, σαν αντρας που λογικα θα εχεις δει περισσοτερα στηθη με σιλικονη εστω ιντερνετικα και στηθη χωρις σαν εικονα τι προτιμας? Η πλαστικη δεν μπορει να πετυχει το φυσικο αποτελεσμα αυτο ειναι σιγουρο. Η κοπελα εχει στηθος και αν και δεν γνωριζω την ηλικια της (προφανως κατω απο 18) εχει ακομα καιρο να αναπτυχθει. Εφοσον εχεις στηθος και δεν εισαι πλακα δεν υπαρχει λογος να μπαινεις σ'αυτη τη διαδικασια. Στο λεω εγω που εχω πολυ μεγαλο στηθος και ορισμενες φορες δεν το αντεχω καθολου. Φαντασου να εχεις δυο πλαστικα μπαλονια επιπλεον. Το παραδεχομαι οτι υπαρχουν και πετυχημενες πλαστικες αλλα κυριως στις γυναικες που εχουν πολυ πεσμενο στηθος δλδ ανω των 40 και σε αυτες που ειναι πολυ μικρο. Αν υπαρχει λογος και το θες πολυ ναι να το κανεις αλλα μονο αν το θες και χρειαζεται μην επεμβαινεις κανοντας αλλαγες στο σωμα σου αδικα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134199 από DenKserwPwsMeLe στις 01 Ιουλίου 2015, 1:03μμ

DenKserwPwsMeLe

Εικονίδιο
μέλος από: 30/6/2015
μηνύματα: 7 αποδεκτές 0
Λοιπον καταρχην ευχαριστω Scandalous Angel που μου απαντησες μου εφυγε ενα βαρος απο πανω μου :Ρ κατα δευτερον nonreligius οσο προχωρας απο την βαση μικραινει και στο "τερμα" το σχημα του ειναι καπως τριγωνικο ενα πραγμα.Λοιπον οσο για την πλαστικη εγω δεν θελω καθολου να το μεγαλωσω απλα εγω ηθελα να το "σηκωσω" καπως..Κατι αλλο,μεχρι πια ηλικια αναπτυσεται το στηθος?(εγω ειμαι σχεδον 15)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134201 από ScandalousAngel στις 01 Ιουλίου 2015, 1:27μμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012
μηνύματα: 268 αποδεκτές 0
Μεχρι τα 18-19, βεβαια αν παχυνεις ξαφνικα πολυ (μην το κανεις)θα μεγαλωσει κι αυτο αφου αποτελειται κυριως απο λιπωδη ιστο. Το ιδιο αν αρχιζεις να γυμναζεσαι σαν τρελη αυξανοντας τη μυικη σου μαζα (να γινεις φουσκωτη) θα μικρυνει. Θα δεις μεγαλη διαφορα σε 2-3 χρονια χωρις να το καταλαβεις οποτε don't worry.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134202 από nonreligius στις 01 Ιουλίου 2015, 1:28μμ

nonreligius

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2015
μηνύματα: 298 αποδεκτές 0
Αναπτύσσεται μέχρι τα 18-20. Το ότι μικραίνει είναι φυσιολογικό. Τώρα για το πεσμένο μην σε αγχώνει. Πάντως άμα θες να πας στο γιατρό για να σιγουρευτείς μην ντρέπεσαι καθόλου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134208 από westcoast στις 01 Ιουλίου 2015, 9:06μμ

westcoast

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/7/2015
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Και εγω το ιδιο προβλημα εχω αλλα φορα σουτιεν οσο περισσοτερο γινεται
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134686 από HrwMeLenee στις 11 Αυγούστου 2015, 12:39πμ

HrwMeLenee

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 10/8/2015
μηνύματα: 8 αποδεκτές 0
επειδη τυχαινει να σπουδαζω για γυναικολογος και γενικα να εχω δει πολλα πραγματα και να γνωριζω καλα για το γυναικιο σωμα μπορει να στειλεις μια φωτογραφια;(αμα θες μεσα απο μια μπλουζιτσα χωρις σουτιεν ομως παρακαλω).Η ειναι κατι οντως ορμονικα αφυσικο και πρεπει να σου προτεινω καποιες συγκεκριμενες διαιτες ή ειναι απλα ο τριγωνικος "τυπος" ας πουμε και συναιβει απο γονιδια.Αναλογα με την μορφη του σχηματος θα κρινουμε. :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login